Ondanks een vast contract en hetzelfde salaris iedere maand lukt het mij toch niet om een telefoon hier te huren. Nu moet ik er eentje aanschaffen wat misschien wel een betere, en goedkopere keu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb jarenlang plezier van hun telefoons gehad, en kon makkelijk upgraden. Maar omdat de financiële situatie veranderd is. Had ik het contract op kunnen zeggen. Telefoon van de zomer terug gestuurd en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik gebruik hem nu een aantal weken en ik ben zo blij met 'mijn' nieuwe telefoon! Een heel fijn idee dat ik op deze manier voor een duurzame manier heb gekozen qua telefoongebruik. Ik gebruik mijn t... Zobacz więcej
Supergemakkelijk. En ook supervoordelig! Een smartphone van Swapphone heb je na één werkdag in huis. Je bent flexibel en en kiest je eigen abonnement. Je weet zeker dat hij perfect werkt en je betaalt er niet teveel voor.
Neerloopweg 17, 4814 RS, Breda, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het was allemaal in no time gepiept binnen 5 minuten goedkeuring en binnen drie uur kreeg ik bericht dat mijn telefoon diezelfde dag nog verzonden zou worden, super hoor! De volgende dag kon ik lekker bellen met mijn nieuwe iPhone 7 tegen een spot goedkoop tarief
Snel akkoord op aanvraag en snelle en goedverpakte levering. Heel erg tevreden
Tot nu toe perfect, zondags besteld en dinsdag had me telefoon al in huis. Gewoon netjes verpakt en screenprotector en hoesje erbij. Telefoon werkt ook geweldig, swaphone reageerd vrij snel op berichten zelfs op zondag kreeg reactie.
Binnen een dag was alles keurig geregeld en geleverd. Top service. Ook in het weekend uitstekend bereikbaar voor vragen.
Helder en duidelijke uitleg.
Vlotte afhandeling
Snel in gebruik te nemen.
Graag meer mogelijkheden van I Phoebe 11 met meer geheugen.
Aanrader.
Top service, snelle levering en prachtig en goed werkende telefoon! De duurzaamheid trok me over de streep en ik raad het iedereen aan!!!
Minpuntje was dat ik eerst bericht kreeg dat mijn aanvraag niet was goedgekeurd en even later kreeg ik mail dat ik mijn aanvraag kon afronden.
Verder is daarna alles soepel en snel afgerond en had ik de telefoon snel.
Service was wrg goed en werkte naar behoren
Erg snel geregeld. Alle controle gaat snel en online. Ik bestelde mijn telefoon op vrijdag en had hem woensdag binnen. Dit kwam deels door de pakketbezorging. De bezorger wilde hem door de brievenbus doen, wat ik raar vond aangezien ik eigenlijk zou moeten tekenen voor ontvangst.
Swapphone zelf regelt alles lekker snel en is goed bereikbaar via de mail en whatsapp. Ik miste wel enige informatie over het profiel dat voorgeïnstalleerd komt op de telefoon. Bij navraag werd verteld dat het is om diefstal tegen te gaan, wat begrijpelijk is. Enige informatie vooraf hierover had deze review veranderd in 5 sterren. Verder erg tevreden over de service.
Het is allemaal heel netjes gedaan snelle levering en goede kwaliteit en ze zijn heel klant vriendelijk
Ze maken het ineens hoger en annuleren eerdere orders

Odpowiedź od Swapphone
Erg makkelijk om contact mee te krijgen. De telefoon was ook heel snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Wat ik jammer vind is het hoesje; vrij groot en daardoor een beetje lomp. Zelf zou ik dat niet om mijn telefoon heen willen.
Ook was ik verbaasd dat de telefoon onder toezicht van Swapphone staat. Het is mij niet helemaal duidelijk waarom dat nodig is en wat er kan worden ingezien. Dat zou mogen worden uitgelegd.
Top geregeld.
Ik had wat twijfels/ vragen over hoe sommige zaken worden afgehandeld. Even een Whatsappje gestuurd en goed en duidelijk antwoord, kort daarna een iPhone 11 aangeschaft.
Werkt naar behoren en gewoon top! Hoesje is prima en de screenprotector zit echt over het hele scherm dus geen rare randjes van glas ofzo. Ziet er niets van en beschermd top!
Tot nu toe nog niets hoeven te swappen (gelukkig maar ;)) ) dus wat dat betreft geloof ik wat er op de website staat. Aanrader!!
Snelle en nette service telefoons nieuw in topstaat
Kreeg mijn telefoon heel snel thuis , Ben er echt blij mee
Alles volgens afspraak, helpdesk goed bereikbaar en helpen graag.