Mig og mine venner blev smidt ud af svømmehalen fordi vi stadig havde sæbe på os da vi gik ind. Mange tak, 100 kroner ud a vinduet basically.
Desværre, Køge Svømmeland er blevet invandrebad hvor invandre fra øst-europa(polen og andre) og en anden etnisk herkomst må gerne går i bad med badetøj på. Også piger på 8-9 år, der krænker de andre v... Zobacz więcej
Først synes jeg det er rigtig dyrt at tag i Køge svømmehal, Ud fra hvad andre koster som er langt bedre. Men generelt er der bare mange mennesker om får lidt badevand, nogen folk har heller ikke r... Zobacz więcej
Ringere kundeservice skal man lede længere efter. Købte 2 par børne-svømmebriller hvor det ene par fungerede fint mens det andet par blev ved med at få vand ind uagtet at der blev indstillet på a... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
KOMMER DER ALDRIG IGEN!!!
KOMMER DER ALDRIG IGEN!!!
Vi kommer en familie med 3 børn og bruger næsten 300 kr for at komme ind og bade. Først er der ikke familierum, som samtlige andre svømmehaller vi har prøvet har. Derefter kommer man ind til skabe, hvor der skal en ti’er i. Dette oplyses ingen steder før man går ind. Jeg må derfor satse og lade vores ting ligge inde i omklædningen hvor jeg henvender mig både i caféen og ved billetsalg og spørg om man må hæve en 10’ er til skabet, men får et blankt nej. MEGA DÅRLIG STiL!!! Hvorfor skal der overhoved bruges mønter i dagens Danmark, når mange andre har chip skabe og hvis man endelig skal benytte mønter, som de fleste ikke går rundt med længere, så venligst oplys det ved indgang! Kommer så ind og bader, hvor der er skimmelsvamp på badekanten. Mega klamt. Til sidst, når man så kommer ud, hvor der igen i samtlige andre svømmehaller er hårtørrer i omklædningen, så igen bliver man skuffet, for dette findes ikke her.
Valgte ikke at bruge penge på mad og spise her, da jeg simpelhen blev så skuffet over den service og må konstatere at her skal vi ikke komme igen.
Svømmehallen er ok
Svømmehallen er ok. Men caféen er virkelig dårlig. Ville købe 4franske hodogs de havde kun 2 pølser. Så købte vi to franske og to tallerkner med pomes frites. Halvdelen af fritterne var kolde, til gengæld var prisen mega hot. Meget dårlig oplevelse når du står med børn der er lovet franske.
Fin svømmehal der lever op til mine…
Fin svømmehal der lever op til mine forventinger. Har dog mange gæster i weekenderne omkring frokost.
Virkelig en dårlig service
Virkelig en dårlig service ! Blev stiktosset da mig og min familie stod i kø i 1 time hvor livredderen siger til os at billetsalg er lukket fordi der er for mange derinde fair nok. Men så kommer der en stammekunde som bare springer alle over i køen og går ind selvom der står alt er lukket, jeg går så op til ham i receptionen som så siger til mig at det er fordi han er stammekunde så der er andre regler gældende for ham! Og os der stod i køen syntes det var noget svineri så den her svømmehal det er sidste gang mig og min familie træder vores ben her! Og vil derfor lave en anmeldelse til mine andre medborger for at ikke og anbefale det her sted . Virkelig dårlig kundeservice!
Ringere kundeservice skal man lede…
Ringere kundeservice skal man lede længere efter.
Købte 2 par børne-svømmebriller hvor det ene par fungerede fint mens det andet par blev ved med at få vand ind uagtet at der blev indstillet på alle mulige måder.
Da jeg ville reklamere over brillerne, så var det ej muligt da de jo nu var brugte. Jeg kunne ringe til et nummer og få en afklaring en af de kommende dage.
Under alt kritik.
Iøvrigt fremstod svømmehallen beskidt på fliserne og der var absolut ikke rent i omklædningslokalerne.
Intet er tilgængeligt, dog fuld pris
På deres hjemmeside står der nu har vi igen fuldt åbent for offentligt besøgende også et langt skriv omkring corona og de restriktioner det har medført
Så havde overset at de så har valgt og renovere de fleste områder! Så da vi ankommer er det kun baby børne og det lange svømmebassin der har åbent!
Hmm okay, vi går alligevel ind, da vi så kommer ind har babybassinet også lukket pga det skal rengøres! Det lange svømmebassin er den ene side til voksen svømning og den anden side til svømmeundervisning! Så vi går i børnebassinet! 5 min efter vi er kommet, skal de så også have svømmeundervisning der, så der lukkes af for halvdelen af bassinet til dette og der er flere hold der skal igennem!
Så vi har betalt fuld pris for at kunne opholde os i et lille bitte hjørne af et børnebassin! Jamen vi har jo plakater op om undervisning! Øhhh der står det kan forkomme fra sept-maj, vi skriver nu juni og i har lukket 4 andre bassiner!
En livredder vælger så lige og kommentere på min søn på 4 år har svært ved at blive i det afmærkede hjørne! Øhhh ja der er ret svært for en lille dreng og forstå at der hvor alle de andre børn er må han ikke ophold sig!
Meget dårlig oplevelse, Så langt fra pengene værd!
Ok svømmehal
Ok svømmehal. Synes dog det er dyrt i forhold til andre steder, og ikke de bedste forhold for for de helt små. Bedre pusleforhold tak.
Skøn svømmehal
Først tænkte jeg, at det godt nok var en pebret pris. Men hold da op, hvor synes jeg det er er skønt sted.
For det første, så er det et venligt og smilende personale, man møder - det er tydeligt, at de gør deres bedste og arbejder på en arbejdsplads, de er glade for.
Omklædnings faciliteterne var ok, renere end man kunne forvente med den store trafik.
Lækker sauna! og god koldvands bruser, som er lige så isne-kold som den skal være.
For børnene er der en del, men for mig, som bare vil svømme, er der flot delt op i 3 bassiner, som er nydeligt inddelt i hvor god man er - det synes jeg er fedt!
God skiltning over alt - men er ikke i tvivl om reglerne, som iøvrigt bliver håndhævet af det meget venlige men håndfaste personale.
Stort boblebad - virkelig luksus efter en masse baner.
Der er også en 1, 3 og en 5 meters vippe + en stor vandrutsjebane.
For de små er der adskillige bassiner og jeg noterede mig også, at der var puslefaciliteter.
Endelig er der en cafe inde i hallen - jeg brugte den ikke selv, men jeg synes det så lækkert ud på afstand.
Man kan også gå op på tribunen, hvis man lige ønsker lidt ro og evt sidde og dimse lidt med telefonen eller en avis, inden man svømmer videre.
Sidst men ikke mindst, så synes jeg bare at arkitekturen er virkelig lækker og gennemført. Man har virkelig lyst til at være derinde.
Mega lækkert sted.
En skuffende oplevelse.
SNYDT, FIND EN ANDEN SVØMMEHAL
Fik forkerte billetter, personalet sagde at de galt et år, men virkede ikke eftet et halvt år, talte med den administrative leder Anette Olsen der sagde at det bare var ærgerligt, så vi blev snydt for 4 billetter☹️
Synes ikke at vandet i jeres bruser er…
Synes ikke at vandet i jeres bruser er varmt nok, ellers er det en dejlig svømmehal
Jeg har taget fri i dag med min søn på…
Jeg har taget fri i dag med min søn på 2 år for at tage i svømmehallen, da jeg ikke selv har en badedragt ringer jeg og spørger om man kan købe det hos jer og ja det kan man godt, men jeg får selvfølgelig ikke oplyst at de kun har i str 44 og opefter. ( Vi kommer helt fra Haslev i tog) Jeg finder på en løsning og jeg skal til at betale for at vi kan komme ind og svømme og efter damen i receptionen surt spørger mig hvad han skal bade i. Jeg forklare hende at jeg har købt en dragt som der er shorts i hvorefter hun siger at det er ikke nok. Hmm.. så denne svømmehal har en regel om at det kun må være shorts og de skal sidde stramt om lårene og livet. Jeg sætter aldrig mine ben i denne svømmehal igen og jeg anbefaler den ikke til nogen. Jeg har selv kommet i den som lille og der var den rigtig god, desværre må de tjene for mange penge eftersom de har SÅ mange krav. Ad siger jeg bare
Køge svømmeland - ikke for familie med babyer
Jeg var afsted hos jer i går med min datter på 2,5 år og hende ville jeg klæde om i familierummet. Der får jeg at vide, at det nu kun er et handicaprum. På skiltet vises det tydeligt, at det er handicap rum OG familierum, men får at vide det kun er Handicaprum. Selvom alle tingene til børn ligger inde i rummet.
Det er rigtig fint, men forholdene nede ved pusleområdet er helt til grin. I vil åbenbart gerne have våde børn derned, hvor der er koldt så de står og ryster af kulde og får blå læber.
Personligt finder jeg det næsten fornærmende, at man ikke udføre ting ordentligt og især når man har med børn at gøre. I burde skamme jer over forholdene dernede og især at der ikke bliver gjort noget ved det. Det er blevet fortalt for over 1 år siden at det var koldt dernede og det eneste som er sket er, at I skærmet vinduerne så man ikke kan kigge ind. Men intet er der gjort vedrørende den manglende varme.
Hvis togene kører så tager jeg tusind gange hellere til Greve end til Køge. Det tager mig længere tid, men forholdene for børn er tusind gange bedre!
P.S.
Fantastisk, at de sletter mit opslag på Facebook. Måske det ramte lidt for tæt på skiven?
De giver forkerte oplysninger om regler…
De giver forkerte oplysninger om regler og håndhæver så reglerne efter at folk har betalt. De tager simpelthen rø ven på de betalende gæster.
Amatør personale og hjælpeløs
Efter en børnefødselsdag hvor det var gået ok, så kom der 2-3 ca.15 året piger som slog og sparket efter vores børn på 8 år, livredning blev straks kontaktet og sagde "Jeg havde godt set noget, men jeg ville ikke blande mig"
Senere var det nogle andre børn som det gik ud over og igen ingen hjælp fra personalet!
Da der skulle klædes om var der igen problemer, både verbalt og fysisk over for voksen og børn! Og igen blev personalet kontaktet og en mandlig livredder blev hentet, dog var det i pigernes omklædningsrum så han ville ikke gøre noget, eller i det mindste kalde det over radioen så en kvinde kunne gå der ind.
Har ALDRIG været ude for en så tam og hjælpe løs personale som er så konflikt sky og gode til bortforklaringer, nu er sagen blevet overdraget til politiet, så må vi håbe vi så igen kan finde de skyldige, når de nu kunne bare gå uden videre fra svømmehallen, en af vores piger fra fødselsdagen måtte en tur forbi skadestuen for den episode som livredderen ikke ville gribe til. Hvis man ikke kan passe et så vigtigt job som livredder som burde man finde noget andet af lave.
Sidste gang vi sætter vores ben i den svømmehal
Klam oplevelse - ringe personale
Var i svømmehallen med børnene for første gang længe. Føj en hygiejne: Halvdelen af alle gæster var af anden et isk herkomst en dansk, og disse gæster tager enten underbukser på under svæmmetøjet eller har badeshorts på under deres lange bukser. Vask af intime regioner er ikke-eksisterende og det er mig en gåde at opsyns personalet ikke hverken påtalte dette i baderummene eller bad gæster som fx kun badede i underbukser forlade bassinet. Ungerne bed mærke i dette efter blot 10 minutter og synes det var så ulækkert, at de ville op af vandet. At baderum så er møgbeskidte, fuldt af hår og andet “lækkert” ved brusegulve og riste højnede ikke indtrykket af hygiejnen. Føj.
hold jer væk..
skammeligt, vil opfordre folk til at holde sig væk.. Simpelthen under al kritik at behandle folk på den måde som de gør. Booker en børnefødselsdag i god tid, får 4 dage før så at vide at den ikke kan gennemføres og at der bliver spillet "force majeure" kortet.
Hvis man har planlagt en renovering, så kan man ikke påkalde sig det, og hvis man havde været et anstændigt firma. Havde man oplyst i sin tid at man ikke kan afholde noget og ikke sende en mail ud 4 dage før..