Har beställt 3 Sverigetröjor som vi…
Har beställt 3 Sverigetröjor som vi skulle ha till fotbolls VM, men har inte fått några än, beställdes 5 juni.
Inget svar på mail, riktigt dåliga. så beställ inte från dom
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inget svar på mail, riktigt dåliga. så beställ inte från dom
har fortfarande inte fått tröjorna efter två veckor men ett tracking number som inte fungerar. Total bluff och bör polisanmälas.
Fakesida som lurar folk på pengarna.
Finns inget organisationsnr på hemsidan.
Ingen svarar på mejlen som finns på hemsidan.
Får inget svar från dom.
Köp inte härifrån!!! Köp tröjor från en säker sida ist. Där det är normala priser.
Bara priset säger allt på denna sidan.
Företaget är helt oseriöst! Total BLUFF! Beställde fyra Sverigetröjor vilka betalades direkt. Har ännu inte levererats 1,5 månad senare. Har försökt kontakta företaget vid fyra tillfällen! Varje gång kommer återkoppling att det uppstått fel med leveransen av mailet! Handla ALDRIG här!
Bluff?
inklippta bilder på recensioner från Trustpilot, men det finns inga recensioner.
Mailade igår och fick ett autosvar idag att det inte gick att leverera meddelandet till den E-postadressen som är angiven på hemsidan.
Tyvärr lade vi ändå en beställning igår, och har ännu inte fått kontakt med företaget.
Skulle det mot förmodan inte vara bluff så kommer jag återkomma.
Men allt pekar mot att detta är en ren bluffsida!