Min amstaff/bully gick ifrån att klia sig konstant till att knappt klia sig alls 😍 Efter många dyra veterinär besök som ändå inte visade nånting på prover så känns det som att vi har fått en gladar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har svårt att få min äldre hund att äta sin mat, köpte monster bone broth . Han slukar torrfodret när jag häller detta ovanpå , så bra och troligen smakrikt. Verkligen att rekommendera om de inte h... Zobacz więcej
Gillar när tillskotten till våra pälsklingar är utan onödiga tillsatser, tillverkade i Sverige och dessutom gör underverk 🧡
Har nu använt SMILE ett tag, 5e burken, ser en förbätring helt klart i kombination med daglig tandborstning Ingen quick fix men resultatet kommer nog säkert olika fort beroende på hur det såg ut fr... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Smile
Toppen företag
Snabb service, utmärkt kvalité på varan. Bara plus till detta företaget👍🏼
För att mina hundar har fått en fin…
För att mina hundar har fått en fin mjuk päls fina trampdynor
Den funkar verkligen!
Jag var rätt osäker från början men efter en vecka användning måste jag erkänna att den funkar!
Ninas mag mår mycket bättre och hon är piggare.
Min amstaff/bully gick ifrån att klia…
Efter många dyra veterinär besök som ändå inte visade nånting på prover så känns det som att vi har fått en gladare hund här hemma!
Rekommenderar varmt pulvret Magbalans !❤️
Hunden slutde med sitt hysteriska…
Hunden slutde med sitt hysteriska kliande direkt .
Vovvarna gillar verkligen smaken
Vovvarna gillar verkligen smaken. Aningens stora förpackningar. Men då har jag frysit in i iskuber. Lägger att tina i skålarna tillsammans med torrfodret.
Har svårt att få min äldre hund att äta…
Verkligen att rekommendera om de inte har aptit eller dricker dåligt 😍
Förbättring av munhälsan
Ingen quick fix men resultatet kommer nog säkert olika fort beroende på hur det såg ut från början.
Smidigt och enkelt 👌
Benbuljong
Lätt att hitta bra produkter till min hund och benbuljong var en höjdare, det köper jag igen.
Snabb leverans är a och o för mig så här är vi nöjda.
Fick snabbt svar och hjälp med ett…
Fick snabbt svar och hjälp med ett trasigt lock till den kombinerade vatten o mattermosen till hund.
Magbalans
Har testat att strö på maten och även blandat in i maten men hon vägrat äta. Klar besvikelse och inget jag köper mer. Köpte tidigare tuggtabletter dom fungerade utmärkt
Vi ser lite skillnad på tänderna men vi…
Vi ser lite skillnad på tänderna men vi har inte borstat tänderna ännu
Min lilla vovve tycker inte om att…
Min lilla vovve tycker inte om att smörja sina tassar
Hur gör vi?
Så lång leveranstid
Så lång leveranstid, är detta ett företag i Sverige blir jag förvånad om deras leveranstid.
Varit supernöjd med framförallt…
Varit supernöjd med framförallt Magbalans då min hund slutat gnaga på benen! Nu har vi även testat på Hud och Päls och hundarna älskar det! Så får vi se om vi får bra resultat av även det! :)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.