Svensk Provtagning Recenzje 1524

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Enkel bokning. Tydliga svar med uppmätta värden. Dessutom stapeldiagram som grafiskt visar värdena. Klickbar förklaring på vilken roll de har i kroppen. Läkarutlåtandet verkade genuint personligt oc... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Informacje dotyczące firmy

1. Publiczne centrum medyczne
  2. Laboratorium
  3. Usługi w zakresie higieny pracy
  4. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Svensk Provtagning grundades 2017 av en grupp entreprenörer med syftet att öka medvetenheten om ansvaret kring den egna hälsan. Det viktiga var att göra det tillgängligt för alla oberoende av vart man bor eller vilka ekonomiska förutsättningar man har. Alla ska kunna genomföra en årlig hälsokontroll och därmed kunna förändra sin hälsa över tid. Hälsokontrollen är grunden för att fatta avgörande livsstilsval för ett friskare liv. Svensk Provtagning är idag en av Sveriges ledande digitala hälsoaktörer. Vi erbjuder allt från stora, mer omfattande paket till lite mindre hälsopaket. Är du osäker på vilket paket du ska välja? Hör av dig så hjälper vi dig. Du bokar och betalar enkelt på vår hemsida sedan väljer du någon av våra 120 partners runt om i landet och bokar in din provtagning. Inom 72h har du ditt svar med individuell återkoppling från vår läkare för just dina analys resultat. Svaren får du i en digital journal vilket ger dig tillgång till dem vart än du befinner dig.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 2 z 5

Ofullständigt analys

När det hade gått 14 dagar utan att jag fått något testsvar skrev jag till kundtjänst som svarade att det "på något märkligt vis varit en bugg i systemet", när jag väl fick mitt resultat så var det några av testerna som låg utanför referensvärdena - doktorns kommentar på detta var att, Citat: "...eftersom ditt prov verkar ha dröjt innan det analyserades är det inte osannolikt falskt förhöjda värden".
Detta tolkar jag som att de väntat för länge med att analysera mitt blod.
Skrev till kundtjänst igen som då svarar att det inte behövs följas upp med nya prover.
Jag har alltså betalat för test som inte går att analysera på grund av att det dröjt för länge från det att testet togs till att det analyserades.
Antingen bör inte Svensk Testservice erbjuda de testvärdena eller får de se till att de kan analyseras.
Testvärdena i fråga var MCV och MCH i testpaketet "Vegan och vegetarisk kostpaket".

20 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Det gick snabbt och enkelt att…

Det gick snabbt och enkelt att beställa, prisreduktionen var också ett argument, liksom det antal prover som ingick. Roligast var att få reda på hur biologisk gammal man är (uppskattades). Jag blev 6 år yngre plötsligt.

18 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Enkelt att boka tid online och…

Enkelt att boka tid online och resultatet fanns tillgängligt efter ca 24-30 timmar. Möjlighet att boka tid med läkare via Teams. Detta kommer jag göra årligen istället för att tjata och bråka med Vårdcentralen.Rekommendera till alla, kostar en slant men vad kostar det att springa på vc utan att ens få ett enda plodprov?

13 maja 2026

Perfekt - rekommenderas

Läkarutlåtandet verkade genuint personligt och inte bara genererat med standardtext.
Rekommenderas.

12 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Snabbt enkelt och bra uppföljning

Snabbt enkelt och bra uppföljning. Bra att det finns att kunna ta hälsoprover då vår sjukvård har dragit in på just detta att kontrollera hälsan. Man måste vara sjuk eller ha symtom först, då är det ypperligt att kunna via er på Provtagning.se att notera om något håller på att avvika innan man blir sjuk.

27 kwietnia 2026

Snabba svar

Snabba svar. Tydliga och pedagogiska.beskrivningar av varje prov. Bra uppföljning med kommentarer.

2 kwietnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej