Banner for Svensk Ljusterapi

Svensk Ljusterapi Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Tydlig information om 30 dagars provperiod. Luminette 3 är robust och jag har använt dem i nästan två månader. De har hjälpt. Piggare på dagen och faktiskt sömnig på ett bättre sätt på kvällen. Väl vä... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är en stor förespråkare av Svensk Ljusterapi ur tre anledningar: 1 Snabba och tillförlitliga leveranser, även dagarna innan jul! 2 Väldigt lösningsorienterat, personlig och snabb kundser... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Bra ljus och lampan fyller sin funktion. Däremot känns det som att några funktioner saknas. Jag har i alla fall inte hittat i manualen eller listat ut själv hur man gör. Till exempel: - Stänga av... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Hos oss får du ett förstklassigt urval i högsta kvalitet, bra service, seriös rådgivning och Sveriges billigaste priser med prisgaranti

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Falska lagersaldon

Säljer saker de inte har på lager men det berättar de först efter att beställningen är gjord.

22 września 2025

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

För er information vill jag påpeka att vi har skrivit med fet röd text att varan är restnoterad till slutet av oktober. Vi ber om ursäkt om detta inte har varit tillräckligt tydligt.

MelaMedic-sömnglasögon🌞🌙👍🏼💯

Har köpt MelaMedic-sömnglasögon via Svensk Ljusterapi och de är så bra! Hjälper både mig och min son att komma till ro lättare och sova djupare året runt (och också vid resor över tidzonerna) 🌞❄️🌙👍🏼💯

6 stycznia 2025

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Tak för din fina recension. Super gott både du och din sön har glädje av sömnbrillerne.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kjøpte et par Melamedic…

Jeg kjøpte et par Melamedic sömnglasögon for å optimalisere søvnkvaliteten min. Jeg bor i nord Sverige så jeg ville se om de ville hjelpe både med blålys men også det faktum at vi her oppe har midnattssol på sommeren. Det vil si det blir aldri mørkt.

Jeg tracker både søvn og treningsprestasjon og jeg så resultater ganske raskt. Søvn kvaliteten økte, mer dyp søvn. Som selvfølgelig også da økte prestasjonen på trening.

Jeg anbefaler alle som sitter mye foran skjermer på kvelden å teste ut disse brillene. Det kan hjelpe restitusjonen betraktelig.

21 czerwca 2025

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Tack för den fina recensionen. Vi är glada att höra att du är nöjd med effekten av dina sömnglasögon. Det är verkligen spännande att höra om din restitusjon.

Oceniono na 5 z 5

Bra produkter och otroligt bra service

Bra produkter och otroligt bra service. Henrik är en stjärna! Rekommenderar varmt.

21 lutego 2025

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Tack så mycket för den fina recensionen! Du är också en stjärna!

Oceniono na 4 z 5

Okidoki

Ok den har varit bra

24 stycznia 2025

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Tack för ditt fina omdöme och det är kul att du är nöjd med din Lumie Vitamin.

Oceniono na 3 z 5

Det är glapp i kontkaten på produkten…

Det är glapp i kontkaten på produkten när de levererades och jag vet inte hur jag skall reklamera de

14 stycznia 2025

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Hej Roger, Det låter som att det är en defekt i produkten. Hur du klagar på en produkt kan du se under Köpvillkor som du hittar i menyn under Kundtjänst. Skriv bara ett mail till oss på: info@svenskljusterapi.se. -och så skickar vi en ny till dig.

Nöjd

Snabb leverans.

1 grudnia 2024

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Tack så mycket för den fina recensionen. Hoppas du blir nöjd med din nya lampa.

Mycket proffsig personal

Mycket proffsig personal, väldigt hjälpsam i vår mail konversation!

6 grudnia 2024

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Tack så mycket för den fina recensionen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa kundservicen, så det är fantastiskt att få din feedback.

Fantastisk kundservice

Snabb leverans, trevlig och tillmötesgående kundtjänst. Rekommenderas varmt!

14 listopada 2024

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Tack så mycket för den fina recensionen!

Snabb leverans!!

21 października 2024

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Tack för din fina recension. Vi strävar alltid efter att skicka ut samma dag som vi tar emot beställningar. Den faktiska leveranstiden beror på fraktbolagen och som tur är levererar de väldigt snabbt för det mesta.

Oceniono na 5 z 5

Fungerar jättebra och hjälper absolut…

Fungerar jättebra och hjälper absolut mot nedstämdhet och trötthet!

3 listopada 2024

Odpowiedź od Svensk Ljusterapi

Tack för den mycket fina recensionen! Det är fantastiskt att höra, att du får stor användning av din Lumie Vitamin.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej