Fick igång abonnemanget i mars och för det mesta är det bara svart på alla kanaler. Ingen mottagning på kanalerna och så har det varit hela tiden. Inget svar från ansvariga på mail. Ser mest fram emot... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har en synskadad äldre anhörig som tillbringar sina dagar framför TV. Förstår ej engelska och kan ej se text på TV. Är därför beroende av svensktalande kanal hela tiden. Kan ej själv byta kanal på TV.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Man lever inte upp till det man skriver på hemsidan. Var inne hos grannen och kollade på hans nya box o abonnemang. Undertexter fungerar inte på Sv kanaler och man är inte intresserad av att förs... Zobacz więcej
Chattsupport 24/7..? Står ju bara som offline. Snart ändrar du nog ditt omdöme, Helen. ;) Bra priser ja, men det spelar ingen roll om det inte går att se på något... När det väl är igång så antinge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vill du se på Svenskakanaler? Vi är en premium iptv leverantör som håller väldigt hög kvalitet på våra kanaler.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hur de fixar bra betyg.
Nu vet jag hur dom hamnar över medel i betyg. Mail svar från Svenska kanaler efter jag skrivit dåliga recensioner. Fick oxå mitt betalda abonnemang avstängt. V.G. Läs nedan.
Hej igen
Vi har förlängt ditt abonnemang extra med en månad som ursäkt för besväret du har haft.
Men du måste gå in och ta bort recensionerna du ljugit ihop om oss. Säg till när det är gjort.
God fortsättning!
Vänliga hälsningar
Peter
mitt slutade fungera och de svarar inte…
mitt slutade fungera och de svarar inte på mail.
bedrägeri, akta er för att använda en sån här tjänst.
Värdelösa
Värdelösa. Laggiga kanaler. Obefintlig support. Avslutar konton innan tiden man betalar för löpt ut. Välj någon av alla andra iptv leverantörer.
Strul
Har fungerat skapligt men nu har det bara strulat sedan i lördags. Fick då ett kort svar, sedan ingenting. Finns de fortfarande kvar?
Jag är supernöjd!
Kundtjänsten förtjänar minst 10 stjärnor för sin utmärkta servicekänsla! Hur bra som helst!
Började bra men sen blev det riktigt…
Började bra men sen blev det riktigt kasst!! Rekommenderas inte

Betalade för 3 månaders abonemang
Betalade för 3 månaders abonemang. Men fick alldrig något mail tillback med någon aktiverings uppgifter. Testperioden funkade jätte bra. Men pengarna försvan. Har även mailat 2 gånger efter att jag betalat men inget svar på några mail. Så det var 400kr i sjön. Tråkigt

Kanon
Helt utmärkt… och kanalerna funkar bättre än hos andra iptv återförsäljare!
Är En Väldigt Nöjd Kund.
Väldigt seriös leverantör
Kanon bra tjänst. Mycket bättre än mina tidigare iptv leverantörer.
Fake
Fake, fake, Fake!
Körde en test, vilken fungerade riktigt bra. Betalade därefter för 6 månader och - gissa vad - ingen iptv. Noll respons från email, trots flera försök.
Kasta inte bort pengarna här - sök efter någon annan!
Uppdatering:
En tid efter det att jag gav upp i mina försök att komma i kontakt med bolaget fick jag ett meddelande att allt var nu ok. Vid det laget hade jag redan valt att utnyttja en annan leverantör och anse mina pengar förlorade. Det här är inte en reaktion från ett seriöst företag...

Skippa de här killarna
Skippa de här killarna, har inte fungerat på 4 mån. Under den tiden har man inte gett nån info till sina kunder, varken på hemsidan,email eller chat, total tystnad. Det laggar konstant inga undertexter. Jag har skaffat annan operatör funkar klockrent. Stay away

Finns dem överhuvudtaget kvar
Finns dem överhuvudtaget kvar. Omöjligt att få kontakt. Har bara krånglat det halvår jag haft det. Lika bra att inse att pengarna är borta och köpa från någon annan. Otroligt missnöjd. Borde varit noll stjärnor

Odpowiedź od Svenskakanaler
Fungerar inte alls sen dryg månad…
Fungerar inte alls sen dryg månad tillbaka. Innan dess laggade det sönder = går inte alls att använda. Totalt obefintlig "support" som verkar slänga mail och chatthistorik rakt i papperskorgen. Har totalt kastat pengarna i sjön och ger nu upp på att försöka få hjälp.

Chattsupport 24/7?
Chattsupport 24/7..? Står ju bara som offline.
Snart ändrar du nog ditt omdöme, Helen. ;) Bra priser ja, men det spelar ingen roll om det inte går att se på något... När det väl är igång så antingen laggar det eller fryser. Byter leverantör idag, trots några månader kvar.
Edit: Fint svar... Nä, jag behöver inte felsöka. Hittade en stabil leverantör istället. 👍

Odpowiedź od Svenskakanaler
Du blir lurad på dina pengar
Du blir lurad på dina pengar. Skaffa inte denna bluff leverantör.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.