In het verleden bestelde ik regelmatig bij dit bedrijf , in Amersfoort . Maar wat er tegenwoordig gerekend wordt is bizar , helemaal gezien de grote , hoeveelheid . De prijzen zijn onderhand VERD... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Iets te laat (niet storend, maar geen updates). De rollen zijn wat kleiner dan andere sushi restaurants waar ik wel eens bestel (ook niet heel erg, maar de hoeveelheid totaal is wat minder dan verwach... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sushipoint heeft opgebeld na mijn klacht en bood mij een korting van 10 euro op mijn volgende bestelling. Aangezien het over hetzelfde eten gaat is dat in feite absoluut dom en belachelijk. En in f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sushi in Hoofddorp besteld, bezorging was keurig op tijd. Maar helaas was de bezorger een aardbeving onderweg tegen gekomen, de doos was een grote scène uit Saving private Ryan. Maar gebeld, en d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De lekkerste sushi krijgt u bij SushiPoint! Bekijk onze ruime en voordelige keus in verse sushi direct op onze menu-kaart! Afhalen of bezorgen.
Dane kontaktowe
Vondelstraat 21, 1813 AA, Alkmaar, Holandia
- sushipoint.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Sushipoint Arnhem
Ik bestelde op vrijdagavond mijn maaltijd. Hoewel mijn ervaring is dat de sushi bij sushipoint van duidelijk betere kwaliteit is dan andere sushi winkels in Arnhem en ook altijd op tijd is, was mijn bestelling dit keer te laat. Ik werd actief benaderd door sushipoint met excuses voor de vertraging. Super netjes. Daarna ontving ik ook een tegoedbon voor een volgende bestelling.
Ik hou van deze klantenservice.

Odpowiedź od Sushipoint
De sushi was te koud en niet op kamer…
De sushi was te koud en niet op kamer temperatuur. Daarnaast leek de rijst haast een grijzige kleur te hebben. De gebakken uitjes kon ik niet meer zien. Die waren heel taai en plakkerig en haast doorzichtig. Terwijl ik de dubbele crispy en de crispy box heb besteld dus zit er veel in waar gebakken uitjes op horen. Die hebben we maar over geslagen. Ik had een behoorlijke grote bestelling meer als de helft laten staan. En maar wat anders te eten besteld bij een ander. Heel erg jammer dit. Zeker na 2 keer eerder ruim 1,5 uur te laat. Toen was het heerlijk maar nu is de kwaliteit zeer slecht. Voor mij was dit echt de laatste keer.

Disgusting
The worst service in the world. Two hours of waiting. Expensive and not tasty. Disgusting.

Ziek geworden
Met 3 man sushi besteld, sushi viel uit elkaar. We werden er ziek van, misselijk en diarree gekregen.
Kip smaakte gek, geen lekkere sushi.
Geen aantader.

Besteld online
Besteld online. Jammer dat je losse sushi altijd per 8 moet bestellen en niet per 4 kan kiezen.
Bezorging langer dan 2 uur! Werden gebeld dat ze onderweg waren en ze hadden er een extraatje bijgedaan. Daarna nog dik een half uur moeten wachten. Extraatje bleken koude miniloempia's. Sushi slecht! Deel weggegooid, zonde! Zeker niet waard voor je geld, 50 euro verspild! Voor ons nooit meer

Odpowiedź od Sushipoint
Na anderhalf uur mijn bestelling nog…
Na anderhalf uur mijn bestelling nog niet binnen te hebben, toch maar even gebeld. De bezorger was in de buurt, hij zou er over 5 minuten moeten zijn. We zijn nu inmiddels 2 uur verder en nog niks gezien. Dit is de laatste keer geweest dat ik iets bij sushipoint heb besteld!

Slappe hap
Alle vorige keren was de sushi on point maar deze keer totaal niet, erg jammer. Wat een crispy box had moeten zijn was een sompige slappe bedoeling.

Odpowiedź od Sushipoint
Sushi was lekker en was op tijd door…
Sushi was lekker en was op tijd door Ayoub de snelle bezorger

Odpowiedź od Sushipoint
We hadden super sushi box en sashimi
We hadden super sushi box en sashimi. Sashimi moest nageleverd worden maar ergste was dat alle sushi droog was en uit elkaar viel. Slechtste sushi ooit

Odpowiedź od Sushipoint
Keurig op de aangegeven tijd bezorgd
Keurig op de aangegeven tijd bezorgd. Sushi redelijk lekker. Smaken iets te veel hetzelfde maar wel lekker vers. Netjes verpakt. Al met al tevreden.

Wat een tegenvaller
Wat een tegenvaller. Sushi was niet vers, niet crunchy zoals besteld en had weinig smaak. De rollen plakten aan elkaar en vielen uit elkaar bij het oppakken. Het eten werd een half uur te vroeg bezorgd. Dit gaan wij niet nog eens doen

We hebben sushi besteld
We hebben sushi besteld, maar helaas viel het erg tegen. De rollen waren zo los gerold dat ze direct uit elkaar vielen zodra we ze oppakten. Daardoor was het bijna onmogelijk om de sushi netjes te eten. Smaak was op zich prima, maar de presentatie en kwaliteit van het rollen lieten echt te wensen over. Hopelijk wordt hier in de toekomst beter op gelet.

Odpowiedź od Sushipoint
Altijd maar die lokkertjes via de mail
Altijd maar die lokkertjes via de mail. Bij afrekenen kom je er vanzelf achter. Sneaky. Verder sushi kwaliteit mager.

Erg teleurstellend
Erg teleurstellend – geen terugbetaling na annulering
Op 4 augustus 2025 heb ik via Thuisbezorgd.nl een bestelling geplaatst bij SushiPoint Alphen ter waarde van ongeveer €40. Door een fout in de app werd de bestelling geplaatst buiten mijn bezorggebied. Ik heb de bestelling direct geannuleerd én dit telefonisch bevestigd.
Toch is het bedrag van mijn rekening afgeschreven. In de week daarna heb ik meerdere keren gebeld met de vestiging en het hoofdkantoor. Iedere keer werd mij beloofd dat het bedrag teruggestort zou worden, maar nu – 7 dagen later – heb ik nog steeds niets ontvangen.
In plaats van mijn geld terug te krijgen, kreeg ik een kortingsbon van €10, terwijl er niets geleverd is. Dat vind ik geen passende oplossing.
Helaas laat deze ervaring zien dat de klantenservice en afhandeling van klachten bij SushiPoint zwaar tekortschieten. Ik had graag gewoon mijn geld teruggezien.

Smaakloze sushi
Het bestelproces ging eenvoudig… Bezorging duurde gelukkig niet lang…. Maar dan! Dan pak je alles uit, je neemt een stukje sushi tussen de stokjes, dipt deze in de meegeleverde sojasaus… je kauwt…. En je kauwt… waar is in hemelsnaam de smaak? Al die stukjes sushi smaken nergens naar. Daar betaal je dan 80 euro voor. Een smaakloze bezorgmaaltijd. Omdat we honger hadden hebben we het opgegeten maar wat is dit een eens maar nooit meer ervaring. Ik had toch echt wel kwaliteit verwacht want dat straalt het bedrijf wel uit. Jammer…

Odpowiedź od Sushipoint
Bezorging van bestelling onder de maat
Sushi en sashimi smaakten prima.
De bestelling werd pas een kwartier na het aangegeven tijdstip bezorgd. Uiteraard met winkel Hilversum gebeld maar als excuses dat de bezorger nog meer adressen op zijn route langs moest: begrijpelijk en niet meer dan logisch toch? Kennelijk lagen die andere adressen in Groningen(?!)Ter compensatie zou ik een tegoedbon van € 10 krijgen. Ontvangen binnen een half uur; plusje dus. Later bleek dat de servetten ontbraken; jammer…
PS. Op de App moet ik iedere keer opnieuw inloggen, zelfs als ik niet heb uitgelogd; puntje voor de techneuten, want dat is toch wel heel storend.

Nog steeds niks ontvangen
Ik heb een bestelling geplaatst die uiterlijk 19.10 uur geleverd zou worden. Ik wacht nu nog steeds.
Tot 3x toe gebeld met de vestiging, 2x vertelde ze mij dat hij binnen 5 min met de bezorgen mee zou gaan......en nu de 3e x dat hij 2 minuten geleden is meegegeven.
Ik betaal niks voor deze bestelling

Heerlijke sushi
Heerlijke sushi, hartstikke vers en vriendelijke bezorgers. Netjes verpakt en altijd keurig op tijd.

4 dagen geleden
Paar dagen geleden
Dit is al de 2e x dat ik verkeerde bestelling gekregen heb.
Na een telefonisch gesprek moet ik maar aannemen dat de juiste bestelling wel is afgegeven. En ze hebben geen fouten gemaakt.
"Ik weet wat ik besteld heb" en staat duidelijk op de bon maar als er iets anders gegeven word dan op de bon staat.
Dan moet de zalm in avocado veranderd zijn tijdens het bereiden van de sushi. Ik vind het heel onvriendelijk dat er niks gedaan word.
En heb ook aangeven dat er geen avocado mag wegens allergisch reactie
(Dit is bij sushi point Den Bosch)
Eten: 3/5 | Service: 1/5 | Sfeer: 3/5

2x sushi besteld
2x sushi besteld
De eerste keer besteld nadruk geen eitjes op de sushi maar we krijgen eitjes op de sushi we bellen 3 x en 3x verkeerd we krijgen waardebon € 7.50. Waardeloos afgelopen maandag bestellen weer met nadruk geen eitjes op sushi wat denkje weer eitjes weer gebeld krijgen weer € 7.50 waardebon maar wel gekocht voor meer dan € 70 euro dus ik kom hier nooit weer wat een uilskuikens werkt daar

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.