Oceniono na 1 z 5

Nytårsaften sweetdeal endte som en skandale.. 200 m. Lang kø foran butikken og vi ventede 1,5 time udenfor i regnvejr. Tilbudet lød på 399 kr sat ned fra 899 kr. men i butikken kostede sushien til da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde ligeledes en kedelig oplevelse nytårsaften, men jeg henvendte mig dagen derpå og kan på ingen måde klage over den service der blev udvist. Vi fik en ny omgang af alt hvad vi havde bestilt,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig dejlig og lækker sushi med mange forskellige retter, som bare smagte skønt!!! Super god betjening, og selvom de havde travlt lørdag aften, tog de sig tid til at lave vores ekstra-bestilling. I... Zobacz więcej

3,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

3,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Måtte vente 3 timer (!!!) på forudbestilt Nytårsmenu - ringeste Sushi ever

Jeg købte to Downtown deals for at servere sushi for mine gæster nytårsaften. En aften som for de fleste er en af de vigtigste aftener på året hvor alle er glade og fester.

Efter Juleaften og julefrokoster ville vi undgå endnu en gang at skulle lave mad selv hvorved vi også havde mere tid sammen i familien og med vennerne.

Så langt så godt.

Dealen var indrettet således at man skulle bestille tid til afhentning - super for så kunne vi time det korrekt uden unødig tidsspilde.

Vi bestilte til kl. 17 men fruen kørte derind i god tid så hun stod uden for butikken 16:45
Eller det vil sige et godt stykke fra butikken for der var en kø på over 50 personer foran hende ved ankomst og senere ca. 50-70 efter hende

Maden var på ingen måde forberedt således at det stod klart på køl til os.
Der var ingen prioritering af ordrene så dem der bestilte til kl. 17 fik før dem der havde bestilt til 17:30

Det tog 1½ time bare at komme ned i restauranten hvor man kunne få lidt varme. Det tog i alt 3 timer - jeg skriver TRE TIMER - at få maden hvorved klokken var blevet 19:45 før det blev udleveret.

I mellemtiden tog de telefonisk imod flere ordrer på f.eks. 70 stykkers menuer, på trods af at de ikke kunne levere til dem som allerede havde bestilt. Til stor frustration for disse kunder også!

Vi overvejede flere gange at fruen skulle forlade stedet men vi havde gæster og ingen mad. Så hvor vi skulle spise kl. 18:30 blev kl. nu 20:15 før maden kom til adressen

Vores aften var timing mæssigt ødelagt - konen blev afkølet efter 1½t i blæst og kulde og ligger nu syg her nytårsdag.

Der var INGEN information undervejs - Ingen der sørgede for at de ventende kunder fik noget varmt at drikke

Og maden var under al kritik.
Det bar tydelig præg af at alt var lavet i hastværk og under alt for varme omgivelser (sikkert de mange ventende gæste inde i restauranten).
Risene væskede af vand - simpelthen ikke kogt ordenligt ind.
Fisken lignede mos mere end stykker af fisk i rullerne
Og rullerne var ikke runde men mast skæve i hastværk og såret voldsomt uens - ikke det vi normalt forbinder med Japansk håndværk.

Og hvad der var allerværst - al maden blev udleveret varmt. Intet af det var koldt som det skal være. Derfor måtte vi hurtigt forsøge at køle det ned for varm sushi smager virkeligt dårligt.
Hvilket forsinkede spisningen til kl. 21 - og modsat normalen gjorde at vi kasserede +40 stykker sushi.

Det her er nok det værste jeg har oplevet. En så vigtig dag - en så vigtig ting (maden) for at gøre aftenen til en succes.

Og så blæser de på al kundeservice - blæser på det de har solgt (en tidsbestilling) og blæser højt og flot på kvaliteten

Vi er meget skuffet!

Vi kommer - sikkert sammen med de vel 200 andre kunder - aldrig til at benytte os af Sushi One mere. Dertil findes der alt for gode og kvalitetsbevidste restauranter med Sushi - og som sætter en ære i at levere kvalitet til aftalt tid.

Vi er skuffet over at Downtown ikke har sikret det hele bedre. Restauranten har åbenbart ikke krav til kundeservice men det burde de have.
De burde sikre at der var ressourcer nok - eller lavet en begrænsning af antal deals sammen med Sushi One som passede med deres ressourcer
Vi er dog tilfreds med at vi fik dealen refunderet - men der burde være en erstatning for 3 timers ventetid i kulden, dårlig Sushi etc.
Man får erstatning for sene afgange med tog/fly etc. men altså ikke en ødelagt nytårs aften.

Nu ser jeg her på Trustpilot de meget negative anmeldelser - det burde jeg have undersøgt inden. Men jeg har aldrig før fået en sådan behandling og Sushi - ikke engang de store kinesiske ta' selv buffet'er har så dårlig Sushi

Jeg håber (som jeg selv fik af Sushien) at I har en dårlig smag i munden.
I burde lukke og slukke i stedet for at gøre den ædle Japanske madkunst til skamme med både mangel på håndværket, varm sushi og absolut ingen kundeservice (TRE TIMER!!!)
Jeg håber andre læser dette og vælger jer helt fra - der er så mange gode Sushi restauranter i KBH så vælg en anden.

@Trustpilot: Jeg er så ked af at man SKAL give én stjerne :-(

PS) Det er Nordre Frihavnsgade 78 kld. som er bedømt.

3 stycznia 2017

Virkelig dårlig kundeservice

Da jeg ville ind i restauranten på Østerbro for at bestille mad en hverdag kl 18, hvilket var i åbningstiden, blev jeg mødt af chefen, som blot kiggede underligt på mig. Da jeg sagde, jeg gerne ville bestille en menu, svarede han småirriteret: "Skal det være lige nu? Vi skal lige til at spise".
Der var ingen andre kunder, men de ansatte sad ved et bord klar til at spise.
Yderligere har jeg ved et tidligere besøg oplevet, at sushien var varm/lunken. Sandsynligvis fordi der kørte et Downtown-tilbud, så menuerne var blevet lavet forud timer i forvejen. Desuden var soyaen glemt.
De har i øvrigt kørt med samme "ugens tilbud" i flere år illustreret på et opslag i butiksruden.
Det skal dog nævnes, at de ansatte ved kassen er søde og imødekommende.

6 kwietnia 2016
Oceniono na 3 z 5

Fin sushi

Ganske fin sushi - de har ofte tilbud på Downtown hvilket betyder at man kan få omkring 50 stk for ca 250 kr. God variation og smagsoplevelse i forhold til prisen. Men det er ikke på samme niveau som eksempelvis letz sushi

31 sierpnia 2015

Dårlig kundebetjening

Vi ringede en halv time før lukketid og fik at vide køkkenet var lukket, hvorefter røret blev smækket på. Dårlig kundebetjening!

22 sierpnia 2015

Don't do it!!!!!!!!!!!!!!!!

Taler ikke dansk, kun rimeligt dårlig engelsk. Utålmodig og grænsende til ubehøvlet i telefonen.
Overvejede hvis vi overhoved vågede spise sushin. Rullerne var ved at falde fra hinanden. At man lykkes med at få tun til at smage klamt er først gang jeg oplever. Lugten tyder på at fisken er ukorrekte håndteret og gammel. Rullerne med tempur rejerne smagte kun af friture. Ikke ens var der nok af soya medgivet for at dulme den dårlige smag.
Virkelig dårlig oplevelse.

18 maja 2015
Oceniono na 2 z 5

God sushi, men ubehøvlet betjening

Sushien var god og frisk, men da jeg ringede for at bestille blev jeg mødt af en meget uforskammet tone i telefonen. Da jeg ikke havde reference nr. klar, men blot oplyste at jeg havde købt en downtown tilbud til den givne pris blev røret smækket på.

8 marca 2015
Oceniono na 1 z 5

ringeste sushi jeg nogensinde har fået!

Risne er slatne og grødagtige i konsistensen. Næsten som om de rent faktisk har brugt grødris. Fisken både lugter og smager af fisk, hvilket er tegn på den ikke er frisk, og prisen er ikke langt fra det man fx betaler i letzsushi.
Dårlig smagsoplevelse og på kanten af en halvfarlig oplevelse. Fuldstændigt urimligt at skulle betale 420,- for ca 48 stk sushi!

26 grudnia 2014

Dårlig kvalitet af sushi

Sushi One lever nærmest af Downtown - der er konstant 1-2 tilbud man kan indløse. Jeg har efterhånden brugt dem nogle gange, men nu er det slut.
Kvaliteten er yderst tvivlsom - køber man lige ved åbningstid, er det knastørre ris fra dagen før. Det hele er klasket sammen og falder oftest fra hinanden.
Jeg synes det siger meget om stedet, at det er nødvendigt for dem med konstant at tiltrække kunder via Downtown.

2 października 2014
Oceniono na 4 z 5

God betjening og god mad

Jeg havde købt et down town tilbud og havde kludret rundt i dage og bestilling. På trods af det var de søde og fleksible, og det hele lykkedes i sidste ende, også selvom det var 144 stykker sushi jeg skulle bruge.
Udover det er det også udmærket sushi.
Både jeg og dem jeg delte maden med var meget tilfredse.

29 sierpnia 2014

Dårlig oplevelse

Jeg hentede i går 58 stykker sushi - det var ikke nogen god oplevelse. Havde jeg fået bind for øjnene,ville jeg ikke kunne smage forskel, idet alle stykkerne smagte ens og det virkede heller ikke friskt.

12 lipca 2014
Oceniono na 2 z 5

Jeg ville kunne lave det bedre selv!

Jeg købte en deal igennem downtown, hvor jeg fik 58 stk. Jeg har før købt sådan en deal ved et andet sushi sted og det var super godt, så tænkte at jeg ville prøve denne. Desværre blev dette en af de dårlige oplevelser. Lige så snart jeg kom ind i forretningen lugtede der rigtig meget af fisk, på den ikke så gode måde. Allerede der blev jeg lidt mistænkelig.

Sushi'en lå nærmest klasket oven i hinanden og risene var nærmest smuldret ud over det hele. I den ene var en såkaldt tempura-reje - smagen skulle man lede længe efter. Den smagte ærlig talt kun af gammelt friture olie.

JEg er ikke god til at lave sushi, men jeg vil vove at påstå at jeg ville kunne lave sushi'en flottere end den vi modtog.

Alt i alt. Meget shusket.

8 listopada 2013

Nemt og Lækkert

Vi fik anbefalet at bruge Sushi One af vores kok- ven, har benyttet deres Down town kupon flere gange og har ikke oplevet problemer nogen af gangene. Sushien var helt fantastisk, og så især til dén pris, den ligger også lige i nærheden, vi er jo nærmest blevet afhængig!

16 września 2013

dårlig mave

har bestilt sushi flere gange hos sushi one. gjorde det igen i går på baggrund af et køb af en rabatkupon på een af hjemmesiderne. bestilte i god tid.
Dem af os der kom til, at spise laks og tun stykkerne ligger i dag med dårlig mave. Riserne var tørre og gustne. Jeg er ikke sikker på at jeg har lyst til, at bestille hos dem igen.
Den ene stjerne går for at de ligger på østerbro

31 sierpnia 2013

Super lækker sushi

Har fået deres De luxe menu flere gange , sushi var virkelig god , både maki roll og nigiri var velsmagende og frisklavet. Vi har også prøvet deres tilbudmenu fra downtown, Og det var overraskende god sushi, savner at kunne få leveret, men ellers rigtig god sushi og rigeligt til prisen !

13 maja 2013
Oceniono na 2 z 5

Kvaliteten er langt under middel

Vi havde købt et "Downtown" tilbud på 60 stk. Sushi og bestilte dem til levering en fredag kl. 17.15. Maden var klar til tiden og det giver den første stjerne.

I vores husstand spiser vi sushi flere gange om måneden og har derfor efterhånden prøvet alle vores lokale sushi-pushere.

Den sushi, som vi fik fra Sushi-One, var tydeligt af ringere kvalitet end vi efterhånden er blevet forvent med. Risene smagte ikke godt og havde en virkelig dårlig konsistens, ligesom fisken var både sparsom og kedelig.

Maden var ikke ulækker eller uhygiejnisk, blot af ringe kvalitet i forhold til mange andre steder. Dette faktum giver yderligere 1 stjerne.

Ud af de 7 sushi steder vi har brugt i år, er dette sted på en klar bundplacering.

Vi kommer ikke til at bestille mad herfra igen.

29 października 2012
Oceniono na 4 z 5

godt og billigt

Det her er vores stam sushi sted, selvom vi skal køre langt for det.
Fisken er frisk, risens smag er god, og det er pænt lavet - især deres dyrere serie er der virkeligt kælet for.
Det er et meget populært sted, så især fredag og lørdag er det en god ide at bestille i forvejen.

15 lipca 2012

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej