Programu używałam przy tworzeniu ankiety na studia, survio jest łatwe w obsłudze, ankiety tworzy się szybko. Program ma ładny design.
Świetna strona do przeprowadzenia ankiety. Bardzo intuicyjne narzędzie.
Survio is an international and next generation survey software.
Hlinky 70, 60300, Brno, Czechy
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
To co mnie zaskoczyło pozytywnie - natychmiastowa reakcja na problem, który zgłosiłem. Pierwszy raz korzystałem z programu i jestem bardzo zadowolony. Nie do końca doczytałem informację o bezpłatnej opcji (opracowanie wyników do 50 ankiet). Ankietę stworzoną przy pomocy survio wysłałem do zainteresowanych osób. Przekroczony został jednak limit odpowiedzi. Na moją prośbę o zwiększenie bezpłatnego limitu bardzo szybko i pozytywnie zareagował dyrektor Tomas. Teraz mogę się cieszyć z opracowania wszystkich ankiet. Dziękuję
Oszuści i złodzieje sprawa zgłoszona odpowiednim organom.

Odpowiedź od Survio.com
1. Automatycznie, bez zapytania, pobierają pieniądze z konta mimo, że się z niego nie korzysta - należy pilnować sobie tego.
2. Podczas użytkowania kilka godzin mieli jakiś błąd serwera i ankiety się nie otwierały.
3. Aby pobrać dane trzeba zapłacić (ok 100zł).
NIE POLECAM!
Nie polecam, ankiety się nie otwierają, wygląda na to że wyciągają tylko dane

Odpowiedź od Survio.com
Hej. Praktyki tej firmy powodują że nie chce się mieć z nią nic wspólnego. Nie informują swoich klientów o przedłużeniu pakietu i korzystają z nieuwagi swoich klientów zarabiając na tym. Jeśli mój klient dał mi zarobić na moich usługach, a później z premedytacją każe mu płacić za usługę z której nie skorzystał ponownie to trzeba się zastanowić czy warto taką firmę wspierać.

Odpowiedź od Survio.com
Tworzenie ankiet jest łatwe i intuicyjne. Jednak możliwość wykupienia tylko rocznej subskrypcji, bez opcji wykupu wyników jednorazowo, sprawia, że jest ta strona dla mnie całkowicie bezużyteczna. Aby uzyskać pełne wyniki jednej, jedynej ankiety która była mi potrzebna, musiałabym zapłacić ponad 800 zł. Strata czasu.

Odpowiedź od Survio.com
świetny bardzo pomocny studentom polecam wszystkim
To są jakieś kpiny!!!!!!!!!!!!!!! dostałam ankietę miała trwać 35 min a przez to że każda strona otwierała się tak 5-10 min, musiała bym siedzieć przy niej dzień może dwa. Nie dość że pytania były mocno nie jasne to za każdym razem pojawiała się oto taka informacja " Czekamy na pacific.survays.nilsen.com. Jeśli chcecie nie stracić tyle nerwrów co ja to nie w chodzicie w tą ankietę. Ja nie wytrzymałam i wyszłam

Odpowiedź od Survio.com
Świetna strona do przeprowadzenia ankiety. Bardzo intuicyjne narzędzie.

Odpowiedź od Survio.com
Bardzo fajna strona do tworzenia ankiet i prowadzenia badań. Umożliwia stworzenie ankiety, którą przyjemnie się wypełnia. Dostępne są gotowe wzory ankiet, przez co stworzenie nowej tra chwilę. Do tego wyniki wyświetlają się w sposób przejrzysty. Polecam.

Odpowiedź od Survio.com
Czuje się oszukany przez survio. Ich regulamin nie jest przejrzysty i pobierają ponownie subskrypcję po 2 latach bez jakiegokolwiek wcześniejszego kontaktu. A regulamin jest na tyle nieklarowny, że wprowadza w błąd. Zaś survio jak wzięło pieniądze to już nie szanuje klienta i lekceważy. Nie jest otwarte na polubowne i elastyczne załatwienie sprawy.
Zdecydowanie nie polecam i już więcej nie kupię u nich żadnego produktu.

Odpowiedź od Survio.com
Bardzo pomocna strona. Łatwy sposób tworzenia ankiet. Wyniki przejrzyste.

Odpowiedź od Survio.com
Strona reklamuje się jako darmowa. Nie wspomniano o tym, że za pobranie wyników trzeba zapłacić. Ok, rozumiem, ktoś chce zarobić. Ale 98 zł to chyba przesada i nie ma opcji wykupienia chociażby miesięcznego dostępu tylko SUBSKRYPCJĘ przedłużaną jak ktoś zapomni anulować. Do tego jeżeli komuś nie wystarczy pobranie wyników w pdf-ie i potrzebuje plik worda - musi dopłacić kolejne 90 zeta. Jak dla mnie NACIĄGACZE!

Odpowiedź od Survio.com
Bardzo przydatna strona! Ankietę stworzyłam bardzo szybko, dużo funkcji, które można wybrać i które ułatwiają tworzenie. Polecam!

Odpowiedź od Survio.com
Dobrze rozbudowana aplikacja do wykonywania ankiet. Właśnie korzystam w celach zbierania rezultatów do pracy magisterskiej.

Odpowiedź od Survio.com
Bardzo polecam, zwłaszcza wszystkim studentom prowadzącym badania, bardzo proste i przejrzyste w obsłudze

Odpowiedź od Survio.com
Bardzo fajna i prosta strona do robienia ankiet. Przejrzysta i z wieloma przydatnymi podpowiedziami.

Odpowiedź od Survio.com
Na potrzeby pracy magisterskiej korzystam z Survio, program się sprawdza.