Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Was op zoek naar specifiek tweedehands wind foil materiaal (board, zeil, foil etc). Heb opgebeld en meteen een persoonlijk contact gekregen via whatsapp en telefoon en met goed advies. Pakket samen ge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aankoop online gezien, via WhatsApp contact gehad. Toch besloten om 280km enkele reis erheen te rijden. Hele mooie winkel met heel veel materiaal. Ontvangen met koffie, nette prijs voor inruil mat... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sprzętem windsurfingowym
  2. Wypożyczalnia sprzętu do sportów wodnych

Napisane przez firmę

Surfcenter wil dat het voor iedereen mogelijk is om het ultieme surf gevoel te ervaren. Dit doet Surfcenter door het geven van persoonlijk advies en het aanbieden van het juiste materiaal voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Surfcenter beschikt over een breed assortiment op het gebied van windsurfen, suppen, wingen en foilen. Daarnaast kan iedereen bij surfcenter terecht voor een geschikt wetsuit, trapeze of andere accessoires. Weet wat je koopt en laat je adviseren Surfcenter geeft je graag vrijblijvend advies om je windsurfen weer op te laten pakken en helpt je graag wanneer je wil beginnen met windsurfen. Er liggen namelijk verschillende goede starterssets voor je klaar. Het voordeel van materiaal kopen bij Surfcenter is dat we je graag aan board houden, als je de basis onder de knie hebt en toe bent aan de volgende stap, bieden wij je een scherpe inruilprijs om je set te upgraden. De 7 Surfcenter garanties Bij Surfcenter staan 7 garanties centraal om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent over jouw aankoop. Surfcenter garandeert de beste prijs voor elk product en biedt advies van experts op elk gebied. Alle boards zijn getest door de Surfcenter community, maar het is daarbij ook altijd mogelijk om het board zelf te testen. Surfcenter geeft de beste inruilprijs voor jouw gebruikte board en de boards die je bij Surfcenter koopt kunnen binnen 90 dagen gemakkelijk worden omgeruild of geretourneerd. Enthousiast? Bestel het board dat bij jou past! is je aankoop boven de €40? Dan wordt deze ook nog gratis verzonden. Gegarandeerde fungarantie! De merken De volgende merken zijn o.a. in de Surfcenter webshop te vinden: Fanatic, Starboard, Neilpryde, JP Australia, Naish, Severne, Duotone, STX, Pro limit De categorieën De volgende categorieën zijn in de webshop te vinden:Windsurf, Windsurf Boards, Windsurf Zeilen, Windsurf Accessoires, SUP, SUP Boards, SUP Peddels, SUP Accessoires, Wing, Wing Boards, Wing Accessoires, Foil, Foil Boards, Foil Zeilen, Foil Accessoires, Wetsuits en Wetsuit Accessoires voor Dames, Heren en Kinderen.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Where looking for a new Doutone…

Where looking for a new Doutone platinium slalom boom! Surfcenter made me a good offer! other shops do to, but the speed the boom arrived the personal touch like a nice card and stickers and the ease of shopping just made the experience so much better. I have ben shopping in various shops the last years building up my surf quiver after a long break, and have diffrent experince of surf shops in Europa some good some bad, but none as good and welcome as Surfcenter! So if you are looking for some gear go Surfshop you wont regret it.

14 września 2022

Bestelling foil set

Op woensdag 29 juni j.l. een foil set besteld nadat via eerdere WhatsApp contacten netjes informatie was uitgewisseld. Bestelling uitgevoerd, enkele minuten daarna is prijs op website plots 50 euro minder. Via email gereageerd en er word beloofd het verschil terug te storten. Dat is netjes!

Na het weekend volgt uitleg per email en telefonisch dat het iets langer duurt, e.e.a. is deels in bestelling en alles wordt in gezamenlijk overleg als 1 pakket opgestuurd. Ik ben tevreden en kijk verwachtend uit naar de ontvangst.
Deze reactie zal later geupdate worden .
Patrick

5 lipca 2022

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Ik had een bestelling gedaan, maar er ging iets mis bij de toeleverancier. Vervolgens werd ik direct benaderd door Surfcenter met een alternatief en informatie.

Fijn om te ervaren dat er echte mensen achter een webwinkel zitten!

28 grudnia 2021

Aankoop online gezien

Aankoop online gezien, via WhatsApp contact gehad.
Ontvangen met koffie, nette prijs voor inruil materiaal.
Mijn volgende aankoop doe ik zeker bij surfcenter Steendam.
Aanrader

30 września 2021
Oceniono na 5 z 5

Door Jack en Martijn erg goed geholpen…

Door Jack en Martijn erg goed geholpen bij het vervangen van mijn complete zeilrange. Ontspannen sfeer, kennis in huis en prima snelle levering. Voor mij een eind rijden maar het was de moeite waard :) Ook de aftersales is helemaal in orde. Ze staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en denken met je mee, en dan niet alleen in het belang van hun omzet ;) Het advies kan ook wel eens zijn om iets niet te doen. Dat schept vertrouwen, waardoor je weer terug komt. Toppers, bedankt!

28 marca 2018
Oceniono na 4 z 5

Uitstekende service

Uiteraard kan er soms wel een iets fout gaan. Belangrijk is dat dit goed opgevolgd wordt. Surfcenter heeft laten zien dat zij uitstekende kwalitieve dienstverlening verlenen, en dat niet alleen het product centraal staat.

Een aanrader!

25 czerwca 2016

Gebruikte spullen

Meerdere keren gebruikte spullen laten opsturen. Er was nooit wat op de spullen en de service aan te merken!

27 stycznia 2016
Oceniono na 2 z 5

Verkleurd

De kitepomp die eigelijk wist moest zijn was geel en daarbij komt nog eens dat ze verkleurd was.

8 stycznia 2016
Oceniono na 5 z 5

Professionele adviezen en goede afhandeling

Goed advies is de sleutel voor een tevreden klant. Dat geldt tenminste voor mij.
Ik heb het als zeer fijn ervaren dat ik met de juiste adviezen niet de duurste spullen heb aan geschaft.
Hierdoor heb ik het gevoel dat de winkel het beste met mij voor heeft en ik dus graag terug kom voor meer advies (en dus surfspullen ;-) )

9 grudnia 2015

A good deal

Ik kocht een zeil en ondanks de taalbarrière ging allemaal perfect .

Claude from France

goed zaken doen altijd

Niets op aan te merken gezellig en altijd goede aanspraak met bakkie leut .al met al kun je altijd terecht om je surfgear weer top te krijgen. Jammer dat JW weg gaat..

Super service!

Zeer tevreden over de service nadat mijn bestelde artikel niet meer voorradig bleek! Ik kreeg direct een telefoontje en een aanbod van een luxer artikel tegen dezelfde prijs!
In plaats van teleurstelling een zeer tevreden klant :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej