Banner for Surfblend

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Aangenaam verblijf ,goed ontbijt en diner. Vriendelijke en behulpzame gastvrouw staat klaar voor al je vragen Super Grt

Oceniono na 5 z 5

Het was zo fijn om in Vieux Boucau te verblijven. We hadden die week ruige golven in Vieux Boucau en dan weet Jeffrey precies waar je kunt gaan surfen. Zo ook weer fantastische ervaringen opgedaan op... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Very friendly and helpful staff. Rooms can be a bit cold, but that’s only an issue with bad weather in the winter months. In summer, this is probably an advantage. I appreciated fruit, coffee and tea... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Sklep z deskami surfingowymi
  5. Organizator turystyki

Informacje o Surfblend

Napisane przez firmę

Surfblend is al 25 jaar de surfvakantie specialist! Reis met ons naar Frankijk, Spanje, Portugal, Marokko en nog veel verder en leer surfen van de beste coaches.

• 25 jaar ervaring
  • Unieke locaties
  • Service by surfers
  • Voor alle niveau's

SURFVAKANTIES VOOR IEDEREEN!

Surfvakanties zijn allang niet meer voorbehouden aan de stereotype surfdude. Ze zijn tegenwoordig razend populair bij jongeren, gezinnen en iedereen die op zoek is naar avontuur. Surfen is geschikt voor alle leeftijden, en vanaf je eerste les ervaar je direct het geweldige gevoel van op een board staan. Ook steeds meer families, scholen en bedrijven kiezen voor Surfblend om onvergetelijke surfvakanties te organiseren.

Al meer dan 20 jaar staat ons gepassioneerde team klaar om de meest unieke surfvakanties in Europa en daarbuiten te organiseren. Of je nu wilt surfen aan de prachtige kusten van Frankrijk, Spanje, Portugal of Marokko, of een exotisch avontuur zoekt aan de andere kant van de wereld, wij hebben voor ieder wat wils. Op zoek naar een extra uitdaging? Ontdek dan onze coachingweken, speciaal ontworpen voor surfers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Met Surfblend zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga je mee op avontuur?

Of je nu een beginnende surfer bent of al jaren op de golven staat, jong of oud, surfen is voor iedereen!

Bij al onze reizen bieden we surflessen aan die perfect aansluiten op jouw niveau. Of je nu kiest voor een gevorderdencursus om je techniek te verfijnen of een beginnerscursus om de basis onder de knie te krijgen, ons ervaren team zorgt ervoor dat je in no-time de golven trotseert. Met Surfblend beleef je de ultieme surfervaring!

SERVICE DOOR SURFERS

Zoek je persoonlijk advies of handige tips voor het boeken van jouw perfecte surfvakantie? Geen probleem!

Ons team van ervaren surfers, met jarenlange ervaring in zowel Europa als ver daarbuiten, staat klaar om je te helpen. Of je nu een op maat gemaakte familievakantie zoekt of vragen hebt over de begeleiding op een Juniorcamp, wij denken graag met je mee. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons direct—je krijgt altijd snel antwoord.

We maken het je makkelijk met vrijblijvende aanvragen en sturen je binnen één werkdag een offerte. Zo krijg je snel inzicht in alle opties en wordt het boeken van jouw surfvakantie eenvoudig en stressvrij!

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Aanrader

Prima hotel voor het gezin. Zeker de rustige locatie en het gemak waarmee je op de fiets naar je surflocatie kan. Voelt heel informeel. Soms mag er iets meer prof personeel zijn. Het voelt nu soms alsof het personeel maar op vakantie is dan dat ze daar werken.

29 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

We hebben een geweldige vakantie gehad.

We hebben een geweldige vakantie gehad. De organisatie en service, zowel vooraf als ter plaatse, zowel op de locatie als qua surflessen, was goed, strak en snel. Heel fijn om ontzorgd te worden, dat verhoogt extra het vakantiegevoel.

29 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Een super ervaring voor het ganse…

Een super ervaring voor het ganse gezin. Elke seconden genoten, de volledige vakantie is perfect verlopen en dit is vooral te danken aan het fantastische 'jonge' team dat voor ons dagelijks met veel goesting klaar stond.
één voor één allemaal toppers!
ook een dankwoord aan de lesgevers (=Niels, Matthieu en Bert)! Fantastisch om te zien met hoeveel passie jullie elke dag weer klaar stonden om ons op alle vlakken weer wat bij te leren!
--> dit was onze eerste surfvakantie, maar zeker niet onze laatste ;-)

22 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Top hosts op een toplocatie!

Jeffrey en Kirsten en de crew waren top hosts! Ze waren steeds bereikbaar, zorgden voor heerlijke maaltijden en maakten zichzelf voor de rest op een speciale manier onzichtbaar zodat het huis echt voelde alsof wij er enkel met onze vriendengroep waren. We hadden dus het voordeel van een eigen huis met het voordeel van een hotel service. Pure luxe en een echt vakantie gevoel en dat op een toplocatie vlakbij het strand! Wij zijn fan en komen graag terug!

22 lipca 2025

Surfblend = pure joy & salty hair vibes

Deze surfvakantie was echt precies wat ik nodig had. Zon op m’n gezicht, zout in m’n haar. De vibe was gewoon on point.

Surfen voelt voor mij als vrijheid in beweging. Even niks moeten, gewoon gaan. Soms ging het soepel, soms lag ik onder m’n board maar elke keer met een big smile. 😄

Ik heb genoten van elk moment: de sunrise surfs, het zwembad bij het surfhuis, de chill snacks tussendoor en het gevoel van niks hoeven behalve zijn. Meer van dit, altijd.

Next stop? Geen idee. Maar ik neem deze energie mee, on & off the board. 🌞🏄‍♀️

Noa Diorgina
(aka girl who traded concrete and flips for coastline and surfs-up this week) 🌊💙

29 czerwca 2025

Top eerste surf ervaring

Wij hebben genoten van onze eerste surf ervaring met Surfblend!
De organisatie zit goed in elkaar. Duidelijke communicatie en een top service.
Het ontbijt was elke dag heel vers en bijzonder lekker.
Wat we ook leuk vonden was de 'honesty bar'. Streepje zetten bij je naam als je een consumptie neemt.
We hadden ook het geluk om een tof team rond ons te hebben, met Kirsten en Jeffrey.
Kortom, een top ervaring!

15 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Vertragen op een golf van gezelligheid!

Een top organisatie die dicht bij zijn reizigers staat, steeds bereid om mee te denken en een vakantie aan te bieden die aansluit bij persoonlijke wensen/noden!

Steeds top locaties met een leuke crew...

Een echte surf sfeer, relaxed en vertragen in de beste zin van het woord.
Absoluut een aanrader!!

8 lipca 2025

SURFinn Vieux Boucau

Hier 7 dagen verbleven in het prachtige SURFinn B&B Vieux Boucau. Op loopafstand van het strand. De crew is er erg vriendelijk en behulpzaam. Het is er erg netjes en schoon. Elke dag een top ontbijt en dinner avonden zijn echt een aanrader. Het zwembad met ruime tuin is heerlijk om er te relaxen. Voldoende en goede materialen beschikbaar om ook buiten je surfles om zelf te surfen. Ik kom hier zeker eens terug.

1 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Fijne en ontspannende sfeer.

Fijne en ontspannende sfeer.
De hosts Jeff en Kirsten doen er alles aan om je snel thuis te laten voelen in de Surfinn. Het eten (uitgebreid ontbijt en 3x thema diner) is fantastisch en ze geven veel tips over wat te doen in Vieux Boucau.
De locatie is op loopafstand van de zee.
Wij komen zeker nog een keer terug!

6 czerwca 2025

Super verblijf bij Surffin Vieux Boucau

Wij hebben een heerlijke surfvakantie gehad bij Jeffrey en Kirsten in Surffin Vieux Boucau.
Het ontbijt, de diners en de gastvrijheid waren top! Ook veel tips ontvangen wat er allemaal te zien en doen was in de omgeving en wanneer de beste tijd was om te gaan surfen.

24 czerwca 2025

Fantastische surfplek

Jeffrey en Kirsten hebben een hele fijne plek gecreëerd met een huiselijke sfeer waar we ons meteen welkom en thuis voelden. Het was er gezellig, mooi en schoon. Dagelijks stond er een afwisselend ontbijtbuffet klaar met allerlei zelfgemaakte heerlijke dingen. De pizza- en Mexicaanse avond waren heel goed verzorgd en ongelooflijk lekker. We kijken terug op een onvergetelijk verblijf. Dankjewel

11 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Het voelt meteen als een thuis

Het voelt meteen als een thuis! Leuke lieve mensen die echt inzet en aandacht geven.
De tips mbt tot de omgeving en to do’s zijn echt geweldig!

Nette omgeving en fijne kamers en bedden. Badkamer was prima en het delen hiervan ook!

Ontbijt was erg goed verzorgt! Vers en in overvloed!

Alle ingrediënten voor gigantische vakantie waar ik en mijn dochter optimaal hebben kunnen genieten!

🤚🏻🤙🏻

9 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej