Bestilte et par ski meget tidlig morgen på Black Friday. Allerede omkring kl. 8 samme dag var skiene indstillet efter mine specifikationer og afsendt. Næste dag til middag lå de klar til afhentning ho... Zobacz więcej
Ubetinget den bedste service jeg har oplevet ved online handel.. Fik desværre købt en forkert størrelse, sender en mail, der bliver sendt en vare afsted i den rigtige størrelse med en returlabel på... Zobacz więcej
Helt alm. Og standard oplevelse. Men læg en returseddel med i jeres forsendelser - det er altså et must efterhånden og en niceness man som kunde er forvent med efterhånden. Jeg er overbevist om... Zobacz więcej
Alletiders kommunikation med butik. Købte cykel var fint samlet og de skærme de havde valgt for mig og påmonteret, var virkelig flotte. Fuld tilfredshed fra mig. Handler gerne her igen 😃👍
Napisane przez firmę
Fyns største specialbutik med alt indenfor vand- og vintersport + cykler
Surf & Ski Odense +Bike
Napisane przez firmę

- Fyns største ski- og surfbutik
- Efter 15 år på samme adresse i Odense, er vi i 2011 flyttet i nye og større lokaler på rugårdsvej 21. Vi har åbnet en speciel butik på 700 m2 med et kæmpe udvalg i skisport, vandsport og cykeludstyr. I den nye butik har vi nu mulighed for at præsenter varerne på en bedre og mere inspirerende måde. Parkerings mulighederne var noget vi havde lidt problemer med i den gamle butik. Men det er løst efter vi er flyttet i de nye lokaler, nu har vi parkering lige ved døren. Personalet i butikken er alle entusiastiske sportsfolk. Vi tester selv det udstyr vi sælger i butikken, hvilket giver en stor viden om vores produkter, og gør at vi kan give kunderne den rigtige vejledning. Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk, opnår vi den ekspertviden vi kan videregive til vores kunder.
Lynhurtig og gratis levering med GLS
Fri levering på alle ordrer over 500 kr.

Rugårdsvej 21, 5000, Odense C, Dania
- info@surf-ski.dk
- surf-ski.dk
Snabb leverans
God og professionel betjening
Super god service og meget kompetente…
Jeg kan varmt anbefale Surf & Ski Odense. De har hele pakken: Super god service og meget kompetente medarbejdere. Derudover fik jeg varerne til en meget god pris
God service.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering, det er det jeg må betegne dette første køb hos Surf & Ski :-)
Super service og super hurtig levering
Altid hurtig service fra jer
Hurtig ekspedition og god orientering
Mine ski kom meget hurtigt og alt var…
Mine ski kom meget hurtigt og alt var som forventet.
Hurtig levering.
Rigtig god butik med lækre produkter.
Altid hjælpsomme og professionelle medarbejdere i Surf og Ski Odense.
Hurtig levering og nem bestilling
Helt igennem til ug 😊👍 bestilte…
Helt igennem til ug 😊👍 bestilte gavekort som lige var til at printe ud. God service
Når passionerede folk hjælper dig med at vælge et produkt, så kan det kun gå godt.
Top vejledning fra Jan hos Surf og Ski…
Top vejledning fra Jan hos Surf og Ski i Odense ifm køb af 2 sæt skistøvler. Trygt og professionelt
Hurtigt og nemt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.