Har länge velat åka till Canada för att se på hockey. När jag såg att det arrangerades en resa till Toronto tvekade jag inte. Niagara Falls, Hockey Hall of fame, Legends Row, Maple Leaf Gardens. De... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastisk resa med 3 NHL matcher och andra utflykter. Välarrangerad resa rakt igenom. Tydlig info innan avresa och sen gick allt som på räls. En otroligt bra resa för mig och min son!
Jag väljer alltid Supreme när vi åker på sportresor och är alltid nöjd. Denna gången var vi i NYC och blandade hockey med musikal på Broadway samt sightseeing och shopping. Bra guidad tur med D... Zobacz więcej
Vi är supernöjda med resan till New York. Supreme fixade biljetter till hockey på Madison Square Garden. Det ingick rundtur med buss med en engagerad och kunnig guide som gav oss tips om matställen, t... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Supreme Travel erbjuder sportresor och kryssningar till USA, Kanada och Norden. Välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi din resa utefter dina önskemål.
Dane kontaktowe
Södra Larmagatan 2, 41116, Göteborg, Szwecja
- 0102079190
- info@supremetravel.se
- supremetravel.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
INDY 500 Upplevelse
Fantastiskt bra arrangerad resa med engagerad och kunnig personal, hela upplevelsen med Marcus och hans team samt naturligtvis höjdpunkten själva racet
Great guides - one week in Iceland
Great guides, both english speaking and swedish speaking guides. The nature in Iceland is fantastic, and the excursions were very good. It could have been a better idea to have one of the "free days" as day three instead of having day five and six as free days. It was quite intense to have all the excursions in the first four days.
Maybe mention also the location of the hotel in the booking information, how far it is from the center of Reykjavik, and restaurants for example. We stayed at a hotel 20 min walk from the center of Reykjavik, a nice four star hotel.
Har rest med Supremetravel 2 gånger…
Har rest med Supremetravel 2 gånger senaste halvåret och 3 totalt och dom levererar varje gången. Fler resor kommer det garanterat bli!
Vi var supernöjda med vår resa
Vi var supernöjda med vår resa! Snabba svar, bra upplägg och fina hotell.
Värld tävling med enorm spänning
En fantastisk resa och researrangör
En fantastisk resa och researrangör, allt var till belåtenhet och ett extra tack till våra ”guider” Daniel och Jon som gjorde ”allt” för oss.
Det enda negativa var att Marcus Ericsson inte vann utan förlorade på orättvisa domare…🏎🇸🇪
Fantastiskt smidig resa
Fantastiskt smidig resa från start till mål. Proffsig och avslappnad personal som såg till att allting fungerade som det skulle. Bra info före och under resan. Rekommenderar starkt Supreme Travel.
Mycket bra resebyrå som var väldigt tillmötesgående
Mycket bra resebyrå som var väldigt tillgängliga, även under resan. Mycket proffsigt bemötande och man känner verkligen att de går längre än andra i sin ambition att möta kundens krav
Professionellt bemötande och en…
Professionellt bemötande och en prisvärd resa.
Vi är väldigt nöjda med vår resa
Vi är väldigt nöjda med vår resa. Samtliga resedokument och information fanns i mejlen och det fungerade bra. Bra att vi kunde få flyga från Landvetter. Hotellet (St Giles) låg centralt och var en bra utgångspunkt. Resan till arenan gick smidigt och konserten levde upp till förväntningarna och vi var nöjda med sittplatserna.
ABBA voyage
The guidelines we got were clear and informative and the tickets were as we had expected.
Veckoslut i London med ABBA Voyage
Researrangör i världsklass. Vilken service från alla i företaget. TACK!
Vi har sett så mkt!
Vi bokade en rundresa i Californien och hade det toppen!
Allting var perfekt hos Supremetravel…
Allting var perfekt hos Supremetravel från början till slut.
Mycket bra information om resan med färdhandlingarna.
Fantastik resa till London med oförglömlig ABBA voyage konsert.
Tack.
Allt var perfekt ordnat
Allt var perfekt ordnat. Flyg,tåg,hotell med bra information. Kunde inte bli bättre
Vi hade ett mycket trevligt veckoslut i London
Vi hade ett mycket trevligt veckoslut i London med ABBA Voyage.
Det hade varit bra ifall vi fått information om oyster-kort och kanske erbjudande om att kunna köpa ett sånt i samband med beställningen av resan. Man behövde ett kort för minst fyra underground-resor, till och från Paddington och till och från ABBA arena.
Vi åkte tillsammans med ett annat par och det som var lite förvånande var att de som beställt sin resa några veckor senare än oss fick ett större och bättre rum på hotellet och bättre platser på ABBA arena. Jag antar att det är lite slumpmässigt var man hamnar.
Väl organiserad resa!
Allt fungerade bra med resan och transfer. Bra med ”2 fria dagar”. ABBA showen var superbra. Hotellet var okej.
En fantastisk påskhelg där allt…
En fantastisk påskhelg där allt fungerade utmärkt. Bra med information innan resan och snabba svar vid frågor.
Amazara var fantastiskt
Amazara var fantastiskt. Underbar personal och maten god. Kommer alltid att minnesfests nio dygn med värme och glädje.
Doświadczenie Trustpilot