Supremetravel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har länge velat åka till Canada för att se på hockey. När jag såg att det arrangerades en resa till Toronto tvekade jag inte. Niagara Falls, Hockey Hall of fame, Legends Row, Maple Leaf Gardens. De... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk resa med 3 NHL matcher och andra utflykter. Välarrangerad resa rakt igenom. Tydlig info innan avresa och sen gick allt som på räls. En otroligt bra resa för mig och min son!

Oceniono na 4 z 5

Jag väljer alltid Supreme när vi åker på sportresor och är alltid nöjd. Denna gången var vi i NYC och blandade hockey med musikal på Broadway samt sightseeing och shopping. Bra guidad tur med D... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vi är supernöjda med resan till New York. Supreme fixade biljetter till hockey på Madison Square Garden. Det ingick rundtur med buss med en engagerad och kunnig guide som gav oss tips om matställen, t... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Supreme Travel erbjuder sportresor och kryssningar till USA, Kanada och Norden. Välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi din resa utefter dina önskemål.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Mycket bra resa

Mycket bra resa, kul och underhållande! Allt gick lätt och smidigt.
Så mycket att göra och se på kort tid.
Douglas var en fantastisk guide i New York, kunnig, hjälpsam och väldigt intressant att lyssna på. Rekommenderar supremtravel starkt och kommer själv att åka igen så fort jag kan.

5 lutego 2020

Superbra NHL resa.

En mycket bra och prisvärd resa.Douglas var en mycket bra guide,Hotell och matcherna var kanon.Kommer att använda supremetravel fler gånger./Niclas & Linda. Nhl resa januari 2020.

27 stycznia 2020

Mycket trevlig New York resa

Mycket trevlig resa, bra matcher.
Douglas som guide var utmärkt.
Rekommenderar Supremetravel till alla.
Kommer säkert att resa med dem igen.

Hela paketet var bra

Hela paketet var bra, guiden (Douglas) var riktigt duktig.

Odpowiedź od Supremetravel

Tack för ditt omdöme för resan till New York. Ja vi är såå nöjda med Douglas och hans engagemang och kunnighet. Vi hörs!
/Jon, Malin och Daniel på Supreme Travel.

Utmärkt

Allt som lovades i annonsen uppfylldes till 100 %

Tack Leif för ditt omdöme och välkommen tillbaka en annan gång! /Jon och Malin

Mycket nöjd kund

Vi bokade NFL-biljetter via Jon på supreme travel och kunde inte varit nöjdare med servicen. Jon fixade toppenbiljetter och all kommunikation var snabb och smidig. Han höll oss uppdaterade vilka alternativ som fanns och som en bonus ansträngde han sig och fixade även en bra uppgradering på biljetterna. Supreme Travel hjälpte även med tips kring transport till och från arenan. Vi kunde inte vara mer nöjda.

25 grudnia 2019

Hej Rickard.
Underbart att valde att boka era San Fransisco 49.ers biljetter hos oss. Kul att ni uppskattade platserna på arenan. Vi hörs! /Jon

Oceniono na 4 z 5

Väldigt trevlig personal som gav…

Väldigt trevlig personal som gav intrycket att dem verkligen ville att min resa skulle bli så bra som möjligt. Agerade snabbt när flygbolaget hade ändrat i bokningen, vilket märktes först dagen innan utresan.

9 grudnia 2019

En fantastiskt resa

En fantastiskt resa, underbara människor både från arrangör och deltagare. Helt enkelt en upplevelse för livet som jag alltid kommer att bära med mig.

22 listopada 2019

Fantastisk hockeyresa till NY

Otroligt välarrangerad resa! Fin service hela vägen från bokningen, och på plats fungerade allt perfekt. Rekommenderar verkligen Supreme Travel!

8 listopada 2019
Oceniono na 5 z 5

Välordnat, välorganiserat, genuint och prisvärt!

Välordnat, välorganiserat och mycket prisvärt. Vår familj gjorde en kanonresa till Miami med vidare kryssning i Karibien. Bra flighter, perfekt hämtservice på flygplatsen samt till och från kryssningen, hotel med kanonläge (precis vid Miami beach) och fin kryssning med underhållning långt över förväntat (boka showerna!)...samt en resebyrå som verkligen vill att man skall få en fin upplevelse!!! Bra där Supreme travel!

7 listopada 2019

Trevliga och duktiga guider

Trevliga och duktiga guider. Gillar upplägget på resan där man både får guidad rundtur och hockeymatcher som ingår, fick även mycket tid över till att utforska new york. Mycket nöjd med resan!

1 listopada 2019

Jättebra!

Jag tycker att resa till London vara bra. Den var rolig och händelserik.
Tack för ”kortisen” till London.

24 października 2019

Jätterolig resa!

Jätterolig resa och helt okej hotell!! Det enda som inte var så bra var en trög bussresa genom stan när en tåg- eller tunnelbaneresa hade varit smidigare. Annars har jag inget negativt att säga.

15 października 2019

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej