Zobacz, co mówią recenzenci
Heb afgelopen zaterdag een Keter montero tuinbankje ontvangen. Zat helaas 1 kapot item bij welke gelijk dezelfde dag verstuurd werd door supra bazar. De volgende dag na controle van de doos merkt... Zobacz więcej
Snel geleverd , maar helaas was er 2 navullingen die zeep lekte , dus dat was minder leuk . Heel de doos zat eronder door de lekkage plus de navullingen zelf .. Bescherming materiaal ontbrak om de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goede conmunicatie toen ik een vraag stelde aan de klantendienst. Gekochte badmatten waren wel heel anders van kleur en slechte kwaliteit. Jammer!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Supra Bazar, je vindt er alles ... Keuze uit duizenden artikelen! Veilig betalen, gratis verzending vanaf 50 euro, snel geleverd in België + Nederland!
Dane kontaktowe
Driemasten 109, 8560, Gullegem, Belgia
- +3256439770
- shop@suprabazar.be
- suprabazar.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Slechte kwaliteit.
Goede conmunicatie toen ik een vraag stelde aan de klantendienst.
Voor het eerst hier besteld en prima ervaring
Voor het eerst hier besteld, een barbie die ik verder nergens meer kon krijgen en prima ervaring gehad! Steeds per mail op de hoogte gehouden over de verzending en ook op tijd ontvangen.
Beroep gedaan op garantie
Reeds enkele artikelen gekocht, nooit teleurgesteld. Nu moest ik beroep doen op de garantie van een artikel met 5 jaar garantie. Tussen het versturen van mijn vraag en het ontvangen van het onderdeel zijn nauwelijks 2 weken verlopen. Geen enkele discussie en verzorgde verzending. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de situatie. Werkelijk top en een voorbeeld voor vele anderen!
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Palmolive navulling 500 ml
Heel de doos zat eronder door de lekkage plus de navullingen zelf ..
Bescherming materiaal ontbrak om de navullingen te beschermen.
Vandaar een score van 3 sterren..

Odpowiedź od Supra Bazar
Snelle levering naar Nederland!
Ik heb een Demeyere pan besteld voor een goede prijs. Supra Bazar zorgt voor een snelle levering naar Nederland.
Perfect !
Dire maal besteld, geen enkel probleem. Kwaliteit conform + snel levering.
Agroflore Paardenmest 20kg ideale…
Agroflore Paardenmest 20kg ideale Bodemverbeteraar
Prijs 4,99. Verschrikkelijke kwaliteit, het is gewoon stof van de weg. Teleurgesteld !
Ik raad het af om dit te kopen.
Vlotte bestelling
Vlotte bestelling, levering gaf een klein probleempje wat ze perfect hebben opgelost! Dikke duim voor C. P. van dienst na verkoop!
Zeer blij met de klantenservice
Zeer blij met de klantenservice. Ontzettend goed geholpen, vriendelijk en professioneel. Probleem werd snel opgelost. Ik raad deze winkel absoluut aan.
Xbox gekocht werkt niet
Xbox gekocht werkt n. Willen hem niet inwisselen was 1 dag oud. Dienst na verkoop telt dus blijkbaar niet daar koop er geen elektronica

Odpowiedź od Supra Bazar
Dispensers en navullingen snel geleverd
Dispensers en navullingen tegen muggen besteld. Woensdagavond besteld en Vrijdag begin van de middag thuis. Lage prijzen, duidelijke website en snel geleverd. Dikke prima allemaal.
Luister …
Supra bazar is een van mijn lieveings winkels altijd vriendelijk helpen met veel liefde en al die andere mensen dien dingen schrijven over de winkel zijn maar voor de helft waar het super staat het je niet aan ga naar een ander winkel oja er zijn geen andere winkels net de supra bazar 🤣💣☄️voor al de mensen die daar werken chapo ik ben trots op jullie DOE ZO VERDER
J'ai reçu des allume feu de marque Zip…
J'ai reçu des allume feu de marque Zip qui puait l'humidité et le moissi, à ce demandé depuis combien de temps il était stocké et dans quel conditions.
Société à eviter à tout prit.
Snelle verwerking van bestelling
Ik had nogal laat een bestelling geplaatst voor een cadeautje voor een verjaardagsfeestje. Maar door de snelle behandeling van mijn order werd het alsnog super op tijd geleverd ! Danku!
alleen maar lof
Een Tuinbed besteld. Erg snelle levering. Helaas een klein stukje afgebroken waarna er meteen een nieuw onderdeel werd verzonden.
Super service
Très efficace
Prix interessant et livraison très rapide. Je recommande ce site
Oui, mais …en gros c'est du déstockage.
J'achète régulièrement des Cd's et vinyles en ligne,... Mais lors de la dernière commande sur ce site quel catastrophe,... CD vendu comme neuf, boitier arrivé cassé et fendu, le CD a l'intérieur griffé,... Un vinyle non emballé avec coin écornés,... L'emballage n'est pas soigné. C'est triste car les prix sont intéressants.
Onvolledige levering snel opgelost
Tuinkoffer die geleverd werd was niet correct. Per telefoon snel geholpen en er werd nieuwe koffer opgestuurd. Prima service - snel en vriendelijk geholpen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.