Najgorszy dostawca internetu z jakim miałem do czynienia. Ciągłe spadki prędkości, opóźnienia w dostawie, skaczący ping. Nie ma możliwości pracy bądź grania z takim internetem. Dostawca od pół roku... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Randomowo wyłączają usługi
Randomowo wyłączają usługi. Na infolinii z rozbrajającą szerością Pan powiedział "no tak, przypadkiem wyłączyliśmy". Zero kontroli, zero procesów, zero jakości.
Nawet po podczas rozmowy telefonicznej gdy Pani przekierowywała do "działu technicznego" w słuchawce można było usłyszeć "nie ma takiego numeru". Pewnie ten sam dział techniczny to konfigurował co konfiguruje usługi dla klientów.
Z Supermedia od 7 lat
Korzystam z internetu i telewizji od Supermedia i naprawdę polecam. Światłowód prosto do mieszkania działa bez zarzutu – szybki i stabilny. Dodatkowo przy przedłużeniu umowy przez 12 miesięcy mam pełny pakiet Canal+ za 0 zł.
Średnio do 4h brak internetu
Średnio do 4h brak dostępu do internetu, gdyby nie internet z telefonu, to zrobiłbym wszystko, żeby się pozbyć tego dziadostwa .
Internet jest bardzo dobry
Internet jest bardzo dobry, śmiga mi już od 12 lat.
Korzystam od lat z internetu w…
Korzystam od lat z internetu w Supermedia. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie ma też prawie nigdy przerw w dostępie do internetu poza sytuacjami gdy przerwa dot. wszystkich operatorów bo koparka przerwała kabel. Nie rozumiem skąd takie negatywne opinie u innych komentujących.
Najgorszy dostawca internetu z jakim…
Dostawca od pół roku twierdzi, że z ich strony wszystko gra i wina jest po mojej stronie. Nadmienię tylko, że komputer nowy (zakup początek 2024), router wymieniony na swój.
Kompletne dno! Odradzam!

Odpowiedź od Supermedia
Zdecydowanie odradzam Supermedia
Zdecydowanie odradzam Supermedia! Jakość internetu jest tragiczna – ciągłe przerwy w połączeniu i niskie prędkości, nawet w godzinach, kiedy nie powinno być obciążenia. Obiecują szybkie łącze, a w praktyce ledwo można obejrzeć film bez buforowania. Obsługa klienta nie reaguje na zgłoszenia, a problemy techniczne ciągną się miesiącami. Za taką jakość zdecydowanie nie warto płacić. Totalna strata czasu i pieniędzy!
Tragiczny dostawca internetu
nie działa to
Ciul nie internet
to nie działa
Firma strasznie nie niekompetentna
Firma strasznie nie niekompetentna
Tragiczne usługi
Tragiczne usługi, słaby internet, niestabilne łącze, obsługa klienta i infolinia to jakiś żart. Nie polecam
Tragedia
Tragedia, internet od tego dostawcy mam około 2 lata.
Na początku wszystko śmigało ładnie.
Przez ostatnie pół roku co jakiś czas zrywa połączenie - kilka razy dziennie.
Pracuję zdalnie i często nie jestem w stanie pracować, bo internet płata figle..
Nagłe spadki prędkość, brak internetu, to tylko niektóre sytuacje, które możecie spotkać u tego dostawcy.
Po każdym telefonie na infolinię dostaje informację albo że u nich nie wynika że są jakieś problemy, albo że jest usterka i jest naprawiana, a naprawiona nie została nigdy.
Przez te 2 lata zdarzały się przypadki, że 1-2 dni w ogóle nie było internetu, a na infolini komunikat że w rejonie X możliwe problemy ze względu na awarię urządzenia.
Nie polecam, Adam
hazard
Filmy niczym ruletka, kręci się i to bez końca, 144p myślałem przez chwile, że to liczba pól do beta. Nawet obstawianie zakładów sportowych to ryzykowna gra, zanim strona się załaduje, wyniki są już dawno znane. Prędkość internetu? To jak stawianie na 'zero' w ruletce, niby szansa istnieje, ale nie zdarzyło się to jeszcze nikomu. Więcej szczęścia miałbym w bingo dla emerytów. Jedynie co zawsze działa to możliwość zapłacenia za usługę szkoda że bonusu nie wypłacają. Nie pozdrawiam serdecznie.
Tragiczny internet nic nie da się…
Tragiczny internet nic nie da się zrobić brak reakcji ze strony firmy polecam UNIKAĆ SZEROKIM ŁUKIEM