Bostadsuthyrning.se Recenzje 42

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Väldigt fint boende som ligger centralt beläget i ett lugnt och trevligt område. Boendet var jättefint och levde väl upp till våra förväntningar. Bäst av allt var värden som alltid var otroligt snabb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Emelie went over and above to ensure we had everything we needed to have a happy and comfortable stay in this well loved family home. I can’t praise highly enough the attention paid to making our st... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag rekommenderar denna lägenhet starkt. Värdarna var enormt hjälpsamma och trevliga. Lägenheten är perfekt för en stor familj och nästan rätt i smeten. Barnen älskade trädgården med en trampolin och... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wynajem domków

Napisane przez firmę

Välkommen till Bostadsuthyrning . se – din trygga partner vid uthyrning av bostäder! Vi brinner vi för att förenkla och förbättra processen för både hyresvärdar och hyresgäster. Vår ambition är att erbjuda en säker, effektiv och transparent plattform där du som kund alltid står i centrum. Genom att kombinera modern teknologi med gedigen branschkunskap, hjälper vi dig att hitta rätt lösning – oavsett om du söker din drömbostad eller en pålitlig hyresgäst. Vår vision Vi strävar efter att bli den ledande aktören på den svenska marknaden genom att göra hela processen så smidig och trygg som möjligt. Genom att hela tiden utveckla och förbättra våra tjänster, vill vi bidra till en mer dynamisk och tillgänglig bostadsmarknad. Vårt engagemang Kundfokus: Vi sätter alltid dina behov i första rummet och arbetar aktivt för att skapa en positiv upplevelse vid varje kontakt. Expertis: Med ett team av erfarna experter bistår vi med rådgivning och support, anpassat efter din unika situation. Vi är stolta över att vara ett företag som inte bara erbjuder en digital plattform utan också en personlig service. Din framgång och trygghet är vår högsta prioritet, och vi ser fram emot att få vara med och göra din uthyrningsresa så smidig som möjligt. Vänliga hälsningar, Teamet på Bostadsuthyrning

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Well equipped, cozy place

We had a wonderful stay at this apartment. It was perfectly located, close to food and transport options, with easy parking. Was convenient with kids, and good kitchen.

2 czerwca 2025

Basketballfestival Gruppe

Wir waren zum Basketballfestival bei Emelie untergebracht und es war super. Daus Haus war ausreichend für 14 Personen, Haus wie beschrieben und toller Außenbereich. Emelie war stets erreichbar und hat Super schnell geholfen. Gerne wieder!!

28 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Excellent service and comfortable accommodation!

I had a great experience with Bostadsuthyrning.se. The booking process was smooth, and communication with the staff was always clear and professional. The accommodation was clean, well-maintained, and exactly as described. I really appreciated the fast support and flexibility they offered throughout my stay. I would definitely recommend this company to anyone looking for reliable and comfortable housing in Sweden!

31 maja 2025

Excellent apartment

Beautiful, big apartment. Very central location. Comfortable beds. Welcoming and helpfull host. Can be recommended!

19 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

En stor lägenhet nära 5:ans spårvagn

En lägenhet som hade perfekt läge med nära avstånd till spårvagn. Passade perfekt för ett stort sällskap. Emelie var väldigt snabb att svara på våra frågor och allt funkade fint. Orsaken till att vi inte ger fem stjärnor är för att i våningssängarna kände man ribborna, de ska funka upp till 100 kg enligt IKEA. Kanske funkar med en tjockare madrass.
Lite mer utrustning i köket vore bra, tex en skärbräda, tillbringare.
Men på det stora hela är alla mycket nöjda😀

16 lutego 2025
Logo Bostadsuthyrning.se

Odpowiedź od Bostadsuthyrning.se

Hej och tack för din ärliga feedback!

Vi är glada att höra att lägenhetens läge och Emelies snabba svar gjorde vistelsen bekväm för er, särskilt för ett stort sällskap. Samtidigt uppskattar vi dina konstruktiva synpunkter kring våningssängarna och köksutrustningen. Vi tar dina kommentarer på största allvar och kommer att se över möjligheten att byta ut madrasserna samt komplettera köket med extra redskap som skärbräda och andra praktiska tillbehör.

Vi hoppas få välkomna er tillbaka snart och att ni då får en ännu bättre upplevelse!

Teamet på Bostadsuthyrning.se

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej