Superhelten Legetøj Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan klart anbefale ikke at handle her, da de ansatte er ligeglad med deres kunder, snakker super grimt, bestiller man en varer går der 2 uger, uden respons, kommer man ind i butikken, er de flabet... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ordre nr.: 1000238693 Ordre dato: 30-05-2026 Jeg har stadigvæk ikke hørt yderligere på denne ordre. Jeg har skrevet til kundeservice 2 gange og har dertil ringet 2 gange. Begge gange har jeg fået e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Når man trimler ind som rundforvirret jyde, bliver taget hjerteligt imod, og finder LIGE det man ved, ens unger bare bliver lykkelige for, så kan man jo ikke være andet end fuldt ud tilfreds. Og i øvr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mange butikker vedlægger efterhånden en personlig hilsen, men den jeg modtog forleden med gaverne til min søn, er nok den mest personlige jeg nogensinde har fået. Den omhandlede, hvad de to stk. lege... Zobacz więcej

1. Sklep z zabawkami
  2. Sklep z artykułami dla niemowląt
  3. Sklep z grami
  4. Sklep z podarunkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Superhelten tilbyder et kæmpe udvalg af legetøj, merchandise og brætspil til gode priser. Butikken ligger på Ndr. Frihavnsgade 8 i København. Besøg os på www.superhelten.dk

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

902 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Service og levering super professionelt

Service og levering super professionelt
Bestilte ved Superhelten, og modtog pakken dagen efter.
Det var en ekstra service at der lå et lille kort med personlig besked i æsken.
Jeg får lyst til at handle sådan et sted igen. :o)

9 lutego 2018

Super god service

Alt gik super godt og hurtigt og varen levede op til forventningen. Det var også dejligt at finde et lille håndskrevet tema-postkort og en lille gratis gave inde i pakken.

31 stycznia 2018

Øv øv øv.............. :(

Jeg bestilte for over en måned siden en Funko POP Superman i butikken, jeg meldte til manden bag disken at det var til en julegave til min søn, han sagde da jeg bestilte den at der ville gå en lille uge, hvilket var helt perfekt.
der er nu gået over en måned, og for anden gang ringer jeg ned til butikken og møder samme sure service, "hvis vi ikke har ringet, har vi ikke modtaget den".
Aj men i kan da vel lige melde til kunden at varen bliver forsinket.
Eller at den ikke når frem inden jul, så havde jeg måske en chance for at kunne bestille den et andet sted, så jeg var sikker på at min søn fik gaven.

En rigtig øv oplevelse.

22 grudnia 2017

Sku god service

Bestilte mig en kop på hjemmesiden inden kl 12 og fik den dagen efter på posthuset. tror aldrig jeg har oplevet sådan en hurtig levering nok med det, så spurgte jeg dem også om de gad og pakke den ind fordi det er en jule gave til min kæreste. der jeg åbnede pakken var jeg helt overraskede over der var et julekort, først så troede jeg at det var tomt. men der jeg kiggede inden i, var der en sød lille besked. syndes jeg sku er god service har ikke noget negativ at sige om Superheltenlegetøj.
tak til Michel for den lille søde besked.

23 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Superhelten kan klart anbefales.
Bestilte i går kl. 16 og i dag kunne jeg så hente pakken i postbox.
Det er da hurtig levering ik’
Superhelten ligger nu under “fortrukket links”

14 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Jeg er helt igennem tilfreds med …

Jeg er helt igennem tilfreds med Superhelten Legetøj. Bestilte en superhelt, og vupti ganske få dage efter var superhelten klar til at blive afhentet, og jeg står med en meget tilfreds dreng....Så det er ikke sidste gang jeg handler hos Superhelten Legetøj og kan klart anbefale dem.

3 października 2017

Super butik

Indpakningen kunne dog godt være lidt bedre, men altid fremragende service, og tingene kommer til tiden

17 sierpnia 2017

Fantastisk

Fantastisk - intet mindre :-)
Bestiller tirsdag kl 17, leveret i pakkeboksen onsdag formiddag.
Endda et håndskrevet personligt kort fra en medarbejder - der er f...... god stil.
Tak for denne gang og helt sikkert på gensyn.

9 sierpnia 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej