Superhelten Legetøj Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan klart anbefale ikke at handle her, da de ansatte er ligeglad med deres kunder, snakker super grimt, bestiller man en varer går der 2 uger, uden respons, kommer man ind i butikken, er de flabet... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ordre nr.: 1000238693 Ordre dato: 30-05-2026 Jeg har stadigvæk ikke hørt yderligere på denne ordre. Jeg har skrevet til kundeservice 2 gange og har dertil ringet 2 gange. Begge gange har jeg fået e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Når man trimler ind som rundforvirret jyde, bliver taget hjerteligt imod, og finder LIGE det man ved, ens unger bare bliver lykkelige for, så kan man jo ikke være andet end fuldt ud tilfreds. Og i øvr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mange butikker vedlægger efterhånden en personlig hilsen, men den jeg modtog forleden med gaverne til min søn, er nok den mest personlige jeg nogensinde har fået. Den omhandlede, hvad de to stk. lege... Zobacz więcej

1. Sklep z zabawkami
  2. Sklep z artykułami dla niemowląt
  3. Sklep z grami
  4. Sklep z podarunkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Superhelten tilbyder et kæmpe udvalg af legetøj, merchandise og brætspil til gode priser. Butikken ligger på Ndr. Frihavnsgade 8 i København. Besøg os på www.superhelten.dk

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

902 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Så fantastisk en oplevelse.

Så fantastisk en oplevelse. Pakken kom lyn hurtigt. Der var lagt en pokemon plakat med, så min søn jublede da han åbnede. Jeg er meget imponeret over det fine kort der fulgte med. Håndskrevet personlig hilsen. Det føltedes nært selvom der er afstand. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der online eller i deres butik.

5 maja 2020

fantastisk service

Suuuuper hurtig levering og alle puslespil var rigtigt fine. Og så fik vi en lille personlig hilsen med her i disse tider, så det var rigtigt rart :D

Kan varmt anbefalses

1 kwietnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Køb og bytning af Coraline dukke

Min datter er helt skudt i Coraline og købte en dukke på Superhelten.dk til 300 kr.
Den kom super hurtigt, men desværre var den defekt (produktionsfejl). Derudover stod prisen pludselig til 250 kroner. Vi kontaktede siden, og de var hurtige til at svare. Vi kunne sagtens få den byttet, og når den anden dukke var kommet retur, ville de sætte forskellen på de 50 kr ind igen. Forskellen lå i, at de havde forskellige leverandører.

De holdt bestemt hvad de lovede og den nye dukke var der nærmest dagen efter. Min datter var lidt skuffet over, det ikke var samme slags (den anden kunne bøje alle led), men det var bestemt ikke Superheltens skyld - Og det var så også grunden til prisforskellen på de 50 kr.

Til gengæld tror vi, den holder meget bedre end den anden i længden. ;)

Alt i alt en super god oplevelse, og vi handler her gerne igen fremover.

2 marca 2020

Er virkelig imponeret

Er virkelig imponeret. Aldrig har jeg fået en pakke tilsendt så hurtigt. Bestilte 2 små My little pony til min datter torsdag ved middagstid og havde pakken fredag ved middagstid.
Det er virkelig god service.

28 lutego 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg fuld ud tilfreds og mere til.

Jeg fuld ud tilfreds og mere til.
Købte julegave, troede ikke den kunne nå frem inden jul, så de har været hurtige.
Desværre virkede lavalampen ikke, ringede og fik en venlig og imødekommen medarbejder.
Jeg forslog, at de bare kunne sende en pære. Har i dag modtaget pakken med et fint personlig hilsen
Og fortalte de havde besluttet at sende en ny lampe, for sæt nu det ikke var pæren. Det kalder jeg god service. De har et kæmpe udvalgt og kan klart anbefale dem.

7 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

super service fra Dennis!

Blev ringet op i formiddags, det bestilte puslespil var ikke at finde på lageret. Vi fandt i fælleskab ud af et alternativ, og jeg blev ringet op senere med en bekræftelse på at det aftalte nu var effektueret. Fik til og med rabat samt fri fragt. Tak for god service! Og en hurtig løsning her inden jul.

19 grudnia 2019

Tak!

Utroligt nok, så har jeg købt mange ting forskellige steder, her op til jul. Bestilte sidst hos superhelten, og selvfølgelig er det som der bliver leveret først. Tak for en god service og hurtig levering OGSÅ op til jul. 👌🏼

16 grudnia 2019

God og hurtig service

God og hurtig service - og i øvrigt stort udvalg af spændende og anderledes gaver til børn. Jeg kan give min varmeste anbefaling til alle, der ønsker at bruge superheltenlegetoej.dk !

27 listopada 2019

Perfekt!

Super fed hjemmeside. Super nem og overskuelig. Hurtig dag til dag levering. Endda en håndskrevet personlig hilsen med ordren.
Jeg kan helt klart anbefale Superhelten!

20 listopada 2019

Anbefales

Hurtig levering og medfølgende håndskrevet postkort med en lille, personlig hilsen omkring salget. Super hyggeligt. :)

9 września 2019

Superb :)

Fornuftig pris, lyn hurtig levering, personlig hilsen fra medarbejder, genbrugt kasse som forpakning- stort plus. :)

15 maja 2019

Fantastisk

Fantastisk, har købt derinde 3 gange, altid hurtig levering! og et sødt kort og mega flot pakket ind! de har de fedeste harry potter ting!
tusind tak, superheltende! i har virkelig skabt glæde!

Bestilte også en bog, som kom dagen efter, et halstekæde som kom dagen efter, og en figur (BOWTRUCKLE)

4 maja 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej