Superfoodstore Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Dik tevreden! Snelle levering (er wordt slim rekening gehouden met het vervoer van de producten in glas)in een stevige goed gesloten doos. Uitgebreid assortiment, ook met producten die je nergens ande... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Behalve dat deze webwinkel hele fijne producten verkoopt en de verzending vlot is, heb ik nu een supergoede ervaring met de klantenservice gehad! Ik had een verkeerd product ontvangen. Hierover een m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fitness i dietetyka

Napisane przez firmę

Neem je gezondheid in eigen hand. Superfoodstore wil een gezonder, beter en natuurlijker alternatief bieden voor de vele producten die op de markt zijn. Veel producten bevatten allerlei additieven en toevoegingen die ons lichaam uit balans brengen. Mensen ervaren meer stress, hebben last van overgewicht, hebben geen energie, of lijden aan depressies. Wij geloven dat veel van deze problemen grotendeels op te lossen zijn door de juiste voeding en de juiste voedingseducatie. Een optimaal leven leiden. Wanneer mensen gezond zijn, in lichaam en geest, zijn mensen tot uitzonderlijke dingen in staat. Van atletische topprestaties tot het bedenken van de beste ideeën om onszelf en onze medemens naar een betere wereld te leiden. Want geluk is alleen echt, wanneer men het kan delen. Voeding heeft niet alleen een effect op ons fysieke lichaam, maar ook onze mentale toestand. Om bewustwording en een betere samenleving te stimuleren dienen we ons lichaam te voorzien van hoogwaardig voedsel. Voedsel van uitsluitend biologische of wild geoogste oorsprong. Voedsel dat vrij is van additieven, pesticiden en GMO's. Hierom werken we alleen samen met partners die onze passie voor echte en gezonde voeding delen. Superfoodstore staat voor bewustwording, gezondheid en geluk.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 32

Napisz recenzję

Klantenservice ruk..

Klantenservice ruk..

Op hun pagina staat “neem contact op via whatsapp”

Er was een medewerker erbij gehaald en zou binnen een uur reactie krijg.. het is nu vier uur later en nog steeds geen gehoor.. wilde een screenshot erbij zetten maar helaas kan dat niet

Antwoord: jawel hoor ik heb gereageerd! Alleen wel dat ik jullie klantenservice waardeloos vind. Jullie reageren wel snel op een review btw 😅 (uiteindelijk heeft het een dag geduurd voordat ik reactie kreeg)

18 sierpnia 2026

Beste Shirley,

Dankjewel voor je bestelling en voor het delen van je ervaring.
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze klantenservice. Tot onze spijt hebben we door een technische storing niet dezelfde dag op je Whatsapp bericht kunnen reageren. Dit is niet wat je van ons gewend bent, onze excuses hiervoor.

In de twee dagen daarop volgend hebben we contact met je gezocht, we kregen toen helaas geen reactie. We staan klaar om je te helpen: je kan ons bereiken via info@superfoodstore.nl en op 024-2003009.

Onze excuses voor het ervaren ongemak,

Team Superfoodstore.nl

Oceniono na 2 z 5

Te weinig informatie op de website

Heb Jacob Hooy Cichorei wortel gekocht om toe te voegen aan bv Yoghurt, maar product is veel te grof. Bij beter zoeken op internet blijkt op andere sites dat dit product is om thee van te zetten. Dus voor mij niet bruikbaar

21 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Koop geen kussens bij ze (boekweit kussen)

Pas op als je een kussen bij ze koopt! Retourneren mag niet om hygiënische redenen? Ik heb een boekweit kussen gekocht, getest en het bevalt niet. Maar volgens hen mag je het kussen dus niet gebruiken. Maar hoe moet je dan achterkomen of het bevalt of niet??? Nu bij een andere webshop een ander kussen gekocht. 30 dagen testen en als het niet bevalt mag ik het retourneren. Geen probleem! Tegenwoordig kan je zelfs een matras na 100 dagen testen retourneren als het niet bevalt. Maar nee hoor, bij Superfoodstore mag je het zelfs binnen 14 dagen niet terugsturen. Ik koop niks meer bij ze.

12 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

My story a little bit different

My story a little bit different, I ordered some vitamins from this store, but PostNL didn’t deliver them to me (even the app says they do deliver it to me). Get in contact with client service and after 1 week of waiting they send me a new package, because PostNL still declares they did deliver it to me. I’m very positive about client service, and very thankful to them.

20 marca 2026

Klantvriendelijk

Ze waren niet heel snel met het reageren op mijn bericht maar ze waren heel vriendelijk en efficiënt bij het reageren op mijn telefoontje.
Het bedrag stond de volgende dag al retour op mijn bankrekening.

22 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Snelle afhandeling probleem door klantenservice

Ik had een verkeerd product ontvangen. Hierover een mail gestuurd. Diezelfde dag nog antwoord gekregen en de volgende dag had ik het goede artikel al in huis!

18 grudnia 2025

Pakket niet ontvangen!

Er staat dat ik het pakket ontvangen heb. Niet dus. Geen track en trace van Julien geen info van post.nl

6 grudnia 2025

Beste Marc,

Dank u wel voor uw review.
We hebben inmiddels mailcontact gehad, goed dat u uw pakket inmiddels heeft ontvangen. Vervelend om te horen dat uw pakket direct bij een afhaalpunt werd gebracht door PostNL, dit is niet de bedoeling.

Wij gaan hiervan melding maken bij PostNL, onze excuses voor het ervaren ongemak.

Team Superfoodstore.nl

Zo moet het

Zo moet het! Een vriendelijke website, grote keus, duidelijke communicatie en binnen 24 uur geleverd.

De recensies waren erg positief - en terecht. Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste!

20 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Regelmatig aanbiedingen en snelle bezorging

Mijn bestelling werd zeer vlot bezorgd. Regelmatig hebben ze aanbiedingen, ook nu weer flinke korting. Breed assortiment. Ik gebruik dagelijks het Zweeds kruidenbitter van Jacob Hooy (500 ml) voor mijn maag/darmen en hier was het scherp geprijsd.

30 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Twee keer drukken en je drie liter is…

Twee keer drukken en je drie liter is op! Ik raad het dus niet aan!

30 października 2025

Beste Wim,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Ik lees dat uw ervaring met het gekochte product niet overeenkomt met uw verwachting. We hebben, met alleen deze review, te weinig gegevens om contact met u op te nemen en/of te begrijpen wat uw ervaring is.

Zou u contact willen opnemen met ons customer service team? Dan kunnen we vast een passende oplossing vinden.

Per e-mail kan dit op: info@superfoodstore.nl
Per telefoon op 024-2003009.

U mag er op vertrouwen dat we tot een passende oplossing komen.

Alvast bedankt!

Team Superfoodstore

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej