Waar heel wat andere leveranciers ons in de steek lieten deed Super-Seat wat ze beloofden en kon onze zaak nog net op tijd zoals gepland open gaan. Fantastische service, mensen aan de telefoon en e... Zobacz więcej

Erg prettig bedrijf. Mooi aanbod van gebruikt en nieuw meubilair. We zochten een groot aantal vintage stoelen voor de zaak en die konden netjes en snel geleverd worden. Daarnaast ook voor thuis wat ni... Zobacz więcej

Ik was al een tijdje op zoek naar een geschikt stoeltje om gitaar te spelen, en mijn aangeschafte Army-Green terras klapstoeltje voldoet perfect aan mijn verwachtingen! Supersnelle levering ook!

Na het geven van een verkeerde beoordeling (1 ster). Hier mn nieuwe beoordeling. Super goede levering, makkelijk te bestellen en zeer tevreden. Mvg Hans Smalt Trioworks ( La Cantina)

1. Sklep z meblami do barów i restauracji

Super Seat is de grootste horeca meubilair verkoper van de Benelux (in zowel nieuw als in tweedehands meubilair) . Direct uit voorraad leverbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Ons assortiment bestaat o.a. uit nieuwe en gebruikte caféstoelen en tafels, tweedehands en nieuwe klapstoelen en klaptafels, gebruikte design/vintage stoelen en tafels tweedehands stackchairs, stapelstoelen en nog veel meer! Neem gerust een kijkje in de shop voor de gehele collectie van nieuw en tweedehands horecameubilair. Dagelijks wordt de collectie aangevuld met unieke items.

4,6

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Helaas niet tevreden ex klant

Enige tijd geleden stoelen bij jullie gekocht ,waren reeds kleine beschadigingen aan dus niet gereclameerd!

Helaas komen er vanaf de eerste week al hele pellen skai van de rugleuning daar ik nu al 10 stoelen ga moeten veranderen , zelfs voor 2de hands kan dit toch niet de bedoeling zijn .

Dit is om nooit meer bij jullie aankopen te doen of reclame te maken , "2de hands mag gerust "voor dat u het verder verkoopt"een deftige controle gehad hebben !

Wat ik hier gekregen heb is gewoonweg diefstal!
Zelf geen antwoord gekregen toen ik er een mail naar stuurde

10 maja 2022