Sunshine-Colours BV Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het waren hele mooie bloemstukken. Alleen het pakket werd geleverd door DPD had een mail gekregen dat het pakket geleverd werd was niet waar kreeg een mail dat ze mij vergeten waren. De volgende da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige website,mooie foto´s,degelijke info.Een bestelling plaatsen verliep heel vlot,goede info over het verloop van de bestelling.De levering was vlug en alles werd in perfecte staat geleverd.Het... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering in een perfecte staat. Prijs kwaliteit zeker ok. Enkel jammer dat je verplicht bent om een bepaald bedrag te spenderen voor gratis verzenden, maar dat nemen we er graag bij.

Oceniono na 5 z 5

Alles was zeer netjes ingepakt 🎁 zeer mooie bloemen met heldere kleuren Het is niet de eerste maal dat ik bij jullie bloemen bestel en zeker niet de laatste keer TOP!!!

Informacje dotyczące firmy

1. Kwiaciarnia
  2. Sklep ze sztucznymi roślinami

Napisane przez firmę

Verkoop van zijden (Kunstbloemen),wierrook kaarsen en geschenken. Wij hebben een zeer groot assortiment aan democratische prijzen. Bij ons kan u steeds terecht voor het maken van een bloemstuk naar uw keuze voor alle gelegenheden Bij ons kan je punten sparen door het aankopen van producten in onze webshop. Bij elke aankoop zal je per euro 10 punten ontvangen. De punten worden toegekend na de volledige afronding van de verkoop, ook Door het aanbevelen van Sunshine Colours bij vrienden. zie uitleg op onze webshop

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 47

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Al verschillende keren besteld en…

Al verschillende keren besteld en steeds mooie stukjes. Netjes op tijd geleverd en heel goed beschermd en zorgvuldig ingepakt.

10 grudnia 2023

Beste Marina,
Wij willen u bedanken voor de schitterende feedback en hopen dat we U in de toekomst nog mogen bedienen.

Oceniono na 5 z 5

Goed product en snelle service

Bloemen waren heel mooi en zeer goed verpakt. Ook snel verzonden. Top!

12 listopada 2023

Beste Annelies,
Wij danken U voor de positieve feedback zowel wat de bloemen en de levering betreft.
En hopen U in de toekomst nog te mogen leveren.

Oceniono na 5 z 5

Zeer snelle levering en heel mooie…

Zeer snelle levering en heel mooie bloemstukken!

25 października 2023

Beste Arlette,
Wij bedanken U voor de 5 sterren en zijn blij te vernemen dat U tevreden bent over onze levering en bloemstukken.

Oceniono na 5 z 5

Gemakkelijk en veel keus.

Gemakkelijk om te bestellen en een snelle afhandeling ervan.

11 października 2023

Beste Luc,
Het doet ons plezier dat u tevreden bent en bedankt voor de 5 sterren.

Oceniono na 5 z 5

Er is een levering en goed verpakt in…

Er is een levering en goed verpakt in super goed

10 października 2023

Beste Erik,
Bedankt voor de 5 sterren en voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat u erg tevreden bent. Wij wensen U veel plezier met uw aankoop.

Prima service

5 października 2023

Beste Jean-Claude,
Wij willen U bedanken voor de 5 sterren en zijn blij te vernemen dat we een goede service hebben.

Oceniono na 5 z 5

Veel moois voor scherpe prijzen!

Zeer veel keuze uit grafbloemstukken aan zeer scherpe prijzen

11 października 2023

Beste Jos,
Wij willenU bedanken voor de 5 sterren .
Wij doen steeds ons best om zoveel mogelijk variatie te hebben aan een democratische prijs.

Jullie verdienen een pluim

Bestel nu reeds 3 jaar bij jullie, mooie bloemen, snelle service en stevig verpakt. Jullie verdienen een pluim !!!!

9 października 2023

Beste Rita,
Wij willen U bedanken voor de 5 sterren en zijn blij te vernemen dat U tevreden bent over onze service en de levering.
En bedanken U nog maals dat u al 3 jaar klant bent .
Vriendelijke groeten Sunshine-Colours BV

Aanrader voor bestellingen

Zeer snelle levering van de prima verpakte artikelen. Beschadigingen waren onmogelijk daar er volop gebruik van piepschuim , papier en noppenfolie aanwezig waren. PRIMA GEDAAN.

25 września 2023

Beste Jacques ,
Wij bedanken U voor de 5 sterren en zijn blij te vernemen dat alles ZEER goed verlopen is en dat u onze manier van verzenden en verpakking ZEER goed vindt.
Maar wij doen STEEDS ons best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Vriendelijke Groeten

Odpowiedź od Sunshine-Colours BV

Beste Marijke, wij willen U bedanken voor de 5 sterren en zijn blij te vernemen dat alles correct en tijdig geleverd is.

Mooi bloemstuk.

14 września 2023

Beste Serge bedankt voor de 4 sterren
Wij zijn tevreden dat U het mooi vond.

Aankoop kunstbloemstukken

Vlot bestelproces!
Zeer mooie afgewerkte kunstbloemstukken.

19 sierpnia 2023

Beste Gino,
Wij willen U bedanken voor de 5 sterren en zijn blij te horen dat u zeer tevreden bent over onze diensten.

Oceniono na 5 z 5

Vind het mooie kleuren en je ziet het…

Vind het mooie kleuren en je ziet het verschil niet tussen echt en valse bloemen ik bestel nog zeker bij jullie goed verpakt om geen beschadigingen op te lopen

22 sierpnia 2023

Beste Sissi,
Wij willen u bedanken voor de 5 sterren, en zijn blij te vernemen dat u tevreden bent en dat wij alles zeer goed verpakken en mooie bloemen hebben.

Oceniono na 5 z 5

De gevraagde bloemen kwamen zoals…

De gevraagde bloemen kwamen zoals gecommuniceerd . Alles mooi verpakt …

13 sierpnia 2023

Beste Kurt,
wij willen u bedanken voor de 5 sterren en zijn tevreden dat u het ok vind.

Isomo chips

Jammer dat de goederen verpakt zijn in isomo chips.
Dat geeft heel wat rotzooi bij het uitpakken en is niet echt milieu vriendelijk veronderstellen we.

1 sierpnia 2023

Beste Dirk,
wij willen u bedanken voor de 4 sterren.
Maar voor het verzenden van onze bloemstukken gebruiken wij altijd deze isomo chips om dat deze onze bloemstukken zeer goed beschermen en er bij de verzendfirma's er altijd gesmeten wordt met de verpakkingen en als dan uw bloemstuk kapot aankomt bent u ook niet tevreden, trouwens onze isomo chips zijn bioafbreekbaar.

Mooie bloemen en betaalbaar

Mooie bloemen en betaalbaar, snel geleverd en goed verpakt.

9 lipca 2023

Odpowiedź od Sunshine-Colours BV

Wij bedanken U voor de 5 sterren en zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over ons, wij doen altijd ons best om alles zo goed mogelijk in te pakken en zo snel mogelijk te verzenden.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej