Qualitativ sehr hochwertiges Produkt, die Kleidung lässt sich wirklich auf engstem Raum komprimieren und glaube dass die Reißverschlüsse von bester Qualität sind und deshalb lange halten werden. Absol... Zobacz więcej
Ik ben nog niet op reis geweest en ik ben oud en ik wil handbagage meenemen maar dit is niet erg duidelijk wat ik moet kopen en ik loop met een stok na een valpartij en die nieuwigheid om shampoo of a... Zobacz więcej
Ondanks in eerste instantie een verkeerde levering, werd dit snel en vakkundig weer recht gezet. De producten zien er goed uit en worden nog uitgetest !
Packing cubes gekocht die heel praktisch en plaatsbesparend zijn in de valies Vlotte levering.
Bij Sunflake geloven we dat reizen begint bij het inpakken. Een goed georganiseerde tas of koffer zorgt ervoor dat je met een ontspannen gevoel op pad gaat en écht kunt genieten van je reis. Daarom ontwikkelen en verkopen wij slimme reis- en outdoorproducten die het leven van reizigers makkelijker maken. Denk hierbij aan compressie packing cubes, koeltassen, kabel organizers en stormparaplu’s – allemaal ontworpen om praktische problemen op te lossen en jouw avontuur zorgeloos te maken. Onze producten zijn bedoeld voor iedereen die graag de wereld ontdekt: van de avonturier die een verre reis maakt tot de vakantieganger die een weekend weggaat. Met de packing cubes van Sunflake blijft je bagage overzichtelijk, met onze koeltassen houd je je eten en drinken onderweg koel en met onze stormparaplu’s trotseer je zelfs de zwaarste regenbuien. Zo maken we inpakken niet alleen stressvrij, maar ook onderdeel van de voorpret. Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Voor ieder verkocht product beschermen wij samen met Stichting Oasebos 1 m² regenwoud. Zo draag jij met je aankoop bij aan de bescherming van de natuur en de toekomst van onze planeet. Kies voor Sunflake en ontdek het geheim van stressvrij inpakken. Fijne reis!
Holandia
- sunflake.nl
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Mooi en goed product
Ondanks in eerste instantie een…
De producten zien er goed uit en worden nog uitgetest !
Snelle bestelling en bezorging
Ik heb het product nog niet hoeven te gebruiken, heb ze op voorhand besteld ivm een weekendje weg. Het product ziet er wel goed uit.
Alles perfect en snel verlopen
Geweldige service
Leuke producten maar een nog betere service. Erg blij met Sunflake
Goede producten
Goede producten, veel plezier van gehad. Ik heb de paraplu en de packing cubes.