Hej Jag har fått snabb service, när det behövts , inför en resa t.ex . Uppföljning och kan ge önskemål och få råd. Nu ska jag fortsätta hålla målvikt utan OZ. Då jag känner mig nöjd. Tack
Zobacz, co mówią recenzenci
Mycket professionellt. Svarar snabbt och enkelt på alla på frågor utan att man behöver vänta. Kändes som ett väldigt personligt bemötande. Här har man inte krånglat till det i onödan. Allting togs p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Läkaren svarar snabbt, även på kvällen. Det gick snabbt att få recept på medicin, jag fick svara på ett antal frågor, prata med läkaren och ta blodprover. Helnöjd Bra med lite mer avskalad vårdgiv... Zobacz więcej
Jag har haft problem med min vikt lång tid och försökt alla sorters dieter och möten med läkare, dietister osv… Äntligen seriöst bemötande som tar mina besvär på allvar och inte behandlar mig som en... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Digital vårdklinik för viktbehandling med moderna läkemedel med kliniskt bevisad effekt.
Dane kontaktowe
10 Markörvägen, 22649, Lund, Szwecja
- info@sundly.se
- sundly.se
Inni użytkownicy przeglądali również
Ozempic, för vikten och hälsan
Hej
Jag har fått snabb service, när det behövts , inför en resa t.ex .
Tack
Superbra service.
Superbra service.
Snabbt att signera upp. Snabbt att få tala med läkare.
Enkelt att tala med läkare närhelst man har funderingar och frågor.
Fantastiskt smidig tjänst
Fantastiskt smidig tjänst med proffsigt bemötande och väldigt snabba svar. Känns både tryggt och tillgängligt. Rekommenderar verkligen!
Tappat 10 kilo på 1,5 månads behandling…
Tappat 10 kilo på 1,5 månads behandling & toppen service från en kompetent och trevlig läkare!
Är jättenöjd med Sundly
Är jättenöjd med Sundly! Snabb respons via chatt och inget krångel. Bättre pris än andra och det känns verkligen som personlig kontakt eftersom man kan chatta irl
Sundly ar en smidig och serios tjanst…
Sundly ar en smidig och serios tjanst med bra service och snabb respons. En bra vardgivare med patientens basta i centrum. Rekommenderas varmt !
Snabb och proffsig hjälp
Snabb och proffsig hjälp, snabba svar i chatten. Rekommenderar tjänsten.
Mycket bra
Mycket bra tjänst. Bra och snabba svar inför medicinering och under. Rekommenderas!
Proffsigt
Snabb, korrekt hjälp. Känns redan som jag blir hjälpt. Tack.
Kunnig och snabb hjälp
Kunnig och snabb hjälp. Lyssnar på patienten.
Har redan blivit hjälpt av Ozempic under 1:a veckan! Inget mera sug och "matbrus".
Mycket bra erfarenhet
Mycket bra erfarenhet, varmt rekommenderas. Snabb återkoppling på enkäten och på blodprover. Trevligt och professionellt bemötande. Det känns tryggt.
Mycket professionellt.
Mycket professionellt.
Svarar snabbt och enkelt på alla på frågor utan att man behöver vänta. Kändes som ett väldigt personligt bemötande. Här har man inte krånglat till det i onödan. Allting togs på allvar och man kunde snabbt starta sin behandling.
Stort plus är att jag precis lämnat blodprover innan så jag kunde vidarebefordra dom utan att jag behövde ta nya prover. Där många andra läkare ska ta extra betalt.

Odpowiedź od Sundly.se
Hjälp utan krångel.
Tack Sundly för hjälp utan krångel.
Fick svara på ett antal frågor och lämna blodprover, så allt är som det ska innan behandling påbörjas.
Känner mig trygg med att läkare finns lättillgänglig via mail, svarar snabbt på frågor.
Seriös och snabb kontakt
Snabbt, seriöst och trevligt bemötande. Ser framemot att starta min behandling och känner mig helt klart trygg med att ha så lättillgänglig kontakt om jag skulle ha några funderingar.
Informativt och professionellt…
Informativt och professionellt bemötande. Bryr sig om att behandlingen ska bli rätt för patienten. Snabb återkoppling på ställda frågor. Trevlig kontakt!
Äntligen någon som tar mig på allvar
Äntligen seriöst bemötande som tar mina besvär på allvar och inte behandlar mig som en tyngd för sjukvården. Stort tack sundly!
Väldigt nöjd
Är väldigt nöjd än så länge. Fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande. Känns som en seriös vårdgivare
Svara direkt
Snabb hjälp, vänligt och informativt bemötande. Bra priser i förhållande till andra - inte en massa extragrejer man betalar för
Helnöjd
Bra med lite mer avskalad vårdgivare, jag behöver inga appar med recept och dietister som en del andra digitala vårdgivare har.
Det här passar mig bra.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.