Banner for Sunda

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Vaske- og rengøringsprodukter udviklet til minimal indsats og maksimal effekt. Med rengøringsprodukter, der bare virker, glider hverdagen lettere, og du kan bruge mere tid på andet. ♡ Vi får alle det bedre af et rent hjem. Men rengøring står ikke altid øverst på to-do-listen – ofte tager vi os modvilligt sammen og kæmper os igennem ugens rengøring punkt for punkt. Hos Sunda mener vi ikke, at rengøring skal være anstrengende eller kedeligt; vi vil gøre det enkelt. Når det er nemt at gøre rent, bliver det også sjovt.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Det er rigtig godt

Det er rigtig godt, og dufter så dejlige bagefter når det er vasket 🥰kan varmt anbefale det og når man bestiller det kommer det ret hurtigt tak for jer 🥰

25 lutego 2026

Odpowiedź od Sunda

Tusind tak, hvor er det dejligt at høre. Vi er glade for, at du er tilfreds, både med duften og leveringen 🥰

Kæmpe fan!

Kæmpe fan!
Jeg har nu afprøvet eddikeskyl, sportsvask og lugtfjerner over et par måneder, og jeg er virkelig begejstret. Over både duft og virkning.
Ja, det er dyrere end de billigste produkter i supermarkedet. Men for første gang i mange år slipper jeg for sur lugt fra fodboldtøj og -støvler. Ret afgørende, når man har fire friske fodbolddrenge.
Kæmpe anbefaling herfra!

30 marca 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Sunda

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at produkterne gør en forskel i hverdagen 😊

Fremragende

Rigtig gode produkter...efter jeg har prøvet Sunda synes jeg de er bedst.

9 marca 2026

Odpowiedź od Sunda

Tusind tak!🌸 Hvor er det dejligt at høre, det sætter vi stor pris på!😊

Oceniono na 5 z 5

Rent tøj med ren duft 👌🏼🧼

Hurtig levering. Og lækre produkter!
Det sorte tøj lugtede altid lidt surt, efter vask. Det gør det ikke med Sunda edikevask. Selv mit heste-tøj og min kærestes arbejdstøj lugter ikke.
Og vores håndklæder kunne godt lugte lidt surt også. Når man skulle tørre sig, og de var my vaskede og tørretumbler. Men nu dufter det dejligt rent! Og det er også blødere. 👌🏼👍🏼 jeg skulle lige vende mig til duften, da jeg har en meget sart næse. Men efter 2 vaske, nyder jeg resultatet.

19 lutego 2026

Odpowiedź od Sunda

Hvor bliver vi glade af at læse din anmeldelse! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💜

Oceniono na 4 z 5

Aldrig har mit træningstøj duftet så friskt

Jeg har så frisk træningstøj efter jeg er begyndt at vaske med sportsvask og bruge skyllemidlet.
Jeg er så glad for det, at jeg vasker alt i det nu - undtagen uld.

3 marca 2026

Odpowiedź od Sunda

Hvor skønt at høre! Tak fordi du deler din oplevelse, og dejligt at vores produkter fungerer så godt til dit tøj 😊

Føles frisk!

Mit tøj føles så frisk efter jeg er skiftet til Sunda.

10 marca 2026

Tak for din feedback! Det glæder os virkelig 😊

Fantastisk skyllemiddel

Fantastisk skyllemiddel
Indtil videre godt tilfreds.
Har problemer med lugtgener i mit sportstøj - og indtil videre fungerer det super godt.
Frygtede det ville lugte af eddike, men dufter super godt.

20 lutego 2026

Odpowiedź od Sunda

Tusind tak, vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds 😊

Virker

Virker godt på min mand’ arbejdstøj

26 lutego 2026

Odpowiedź od Sunda

Hvor er det skønt at høre! Vi er virkelig glade for, at det fungerer godt på arbejdstøjet 😊

Super tilfreds🤩

Super tilfreds🤩
Eddikeskylle har nu en fast plads på hylden sammen med vaskemiddelet og bliver ikke byttet ud🤗

3 marca 2026

Odpowiedź od Sunda

Tusind tak! Hvor er det dejligt at høre, at eddikeskyllen har fået en fast plads på hylden sammen med vaskemidlet. Det gør os virkelig glade! 🤗

Oceniono na 4 z 5

God mild duft og får tøjet rent

God mild duft og får tøjet rent. Dog bliver det ret stift efter vask🙃

12 lutego 2026

Odpowiedź od Sunda

Toppen, hvor dejligt at høre! 😊 Hvis tøjet bliver lidt stift, så prøv evt. at justere doseringen lidt og se om det bliver bedre 🙌

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej