Wij hadden geboekt bij een andere organisatie maar kregen ter plaatse op Hu Albatros in San Vincenzo, Marty en Tom van Suncamp Holidays als contactpersoon voor onze Babul Lodge. Wat een vriendelijkhe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het zijn geweldig mooie royale campingplekken. Leuk terras waar je wat kunt drinken of een pizza bestellen. Jammer dat er op zo'n grote camping alleen maar toiletten, douches en toiletcassette te le... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen Ontzettend vriendelijk aan de telefoon Maar dit gaat over de boeking van een vakantie Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping? Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u. Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op onze website.
Napisane przez firmę

Geurdeland 9, 6673 DR, Andelst, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Duidelijke site en correcte snelle afhandeling

Odpowiedź od Suncamp holidays
Supergemakkelijk om te boeken. Heldere info. Meteen bevestiging in de mail

Odpowiedź od Suncamp holidays
Zeer onhandige webpagina. Heeft ons een dag gekost omgetoverd betreffende huisje te boeken. Er waren er 5 vrij. Vervolgens klik je op volgende moeten we aangepaste datum. Weer volgende, niks vrij. Terug naar begin. Meteen datum aanpassen. Komen we verder tot betaalscherm. Weer niet boekbaar. Dag erna eindelijk wel kunnen boeken. Bij betaal opties geen mogelijkheid om alleen aanbetaling te doen. Erachteraan gebeld en laten aanpassen. Mevrouw aan telefoon klonk zeer gehaast, alsof ze geen tijd had. Uiteindelijk wel allemaal netjes geregeld.

Odpowiedź od Suncamp holidays
Communicatie is prima de rest moeten we nog ondervinden

Odpowiedź od Suncamp holidays
Meerdere malen een caravan gehuurd, altijd veel van genoten

Odpowiedź od Suncamp holidays
Snelle beantwoording van vragen - en oplossing van probleem met betaling. Duidelijke website en goed terug te vinden boekingsgegevens

Odpowiedź od Suncamp holidays
Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen
Ontzettend vriendelijk aan de telefoon
Maar dit gaat over de boeking van een vakantie
Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld moet worden
Dan kom je er pas echt echter hoeveel sterren een bedrijf krijgt
Maar tot nu toppie!

Odpowiedź od Suncamp holidays
Eenvoudig en overzichtelijk. Verder is er ook direct duidelijk welke campings beschikbaar zijn.
Eenvoudig boekingsproces.

Odpowiedź od Suncamp holidays
Nadat ik geboekt had, bleef de bevstiging uit. ik heb met Suncamp gebeld en ze hebben het in orde gemaakt. Dus wel zelf in de gaten houden via Mijnsuncamp. De bevstiging bleef uit omdat er volgens de medewerker intern iets niet doorliep.
Overzicht in Mijnsuncamp is wel duidelijk. Echter als ik een extra laken pakket wil toevoegen kan dat na boeken niet via mijnsuncamp. We hebben een extra persoon erbij en zal dus moeten bellen voor extra lakenpakket. Dit zou wel handig zijn, als dat via mijn suncamp kan.

Odpowiedź od Suncamp holidays
Mooie site, en een prettige manier om een boeking te plaatsen en alles af te werken.

Odpowiedź od Suncamp holidays
Heel makkelijker reserveren en online betalen. Klantenservice zeer behulpzaam!

Odpowiedź od Suncamp holidays
Wij zijn super goed geholpen.
Zeer prettig telefoon gesprekken.
En heel erg vriendelijk personeel.

Odpowiedź od Suncamp holidays
Zeer duidelijk en zeer betrouwbaar en een hele goede service

Odpowiedź od Suncamp holidays
Ik was verkeert ze hebben me geholpen ze hebben het aan ge past

Odpowiedź od Suncamp holidays
We wisten naar welke camping wij op vakantie wilden. Het zoeken op de site ging super makkelijk en snel. De accommodaties die worden aangeboden zien er geweldig uit. We zijn al eerder met Suncamp op vakantie geweest en ik verwacht dat wij komende mei vakantie weer een top vakantie tegemoet gaan.

Odpowiedź od Suncamp holidays
Het was eenvoudig om de juiste camping te vinden voor ons gezin. Gebruiksvriendelijk website, goede filtermogelijkheden en overzichtelijke informatie.

Odpowiedź od Suncamp holidays
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.