Suncamp holidays Recenzje 1339

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hadden geboekt bij een andere organisatie maar kregen ter plaatse op Hu Albatros in San Vincenzo, Marty en Tom van Suncamp Holidays als contactpersoon voor onze Babul Lodge. Wat een vriendelijkhe... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het zijn geweldig mooie royale campingplekken. Leuk terras waar je wat kunt drinken of een pizza bestellen. Jammer dat er op zo'n grote camping alleen maar toiletten, douches en toiletcassette te le... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen Ontzettend vriendelijk aan de telefoon Maar dit gaat over de boeking van een vakantie Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki
  2. Obsługa noclegów
  3. Agencja wynajmu przyczep kempingowych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping? Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u. Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op onze website.

Waarom Suncamp holidays?

Napisane przez firmę

Meer dan 50 jaar ervaring
Suncamp holidays is onderdeel van campingspecialist ACSI. Met ruim 50 jaar ervaring in de campingbranche weten we precies op welke campings u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.
Ruim aanbod
Bij Suncamp holidays kunt u kiezen uit een groot aanbod kwaliteitscampings in Europa. U kunt kampeerplaatsen en accommodaties boeken. Alle campings zijn kindvriendelijk en waterpret is gegarandeerd: er is een zwembad of de camping ligt bij een strand.
Eigen glamping-accommodaties
Op 30 topcampings in Europa heeft u de mogelijkheid om een SunLodge te boeken. Deze avontuurlijke lodgetenten en luxe mobile homes zijn van alle gemakken voorzien. Bij uw aankomst op de camping wordt u welkom geheten door onze SunLodge-couriers.
Service en betrouwbaarheid
Onze klantenservice is er voor u. Hier kunt u terecht met al uw vragen met betrekking tot uw boeking of verblijf.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Supergemakkelijk om te boeken

Supergemakkelijk om te boeken. Heldere info. Meteen bevestiging in de mail

18 kwietnia 2026

Super bedankt voor de fijne review. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Zeer onhandige webpagina

Zeer onhandige webpagina. Heeft ons een dag gekost omgetoverd betreffende huisje te boeken. Er waren er 5 vrij. Vervolgens klik je op volgende moeten we aangepaste datum. Weer volgende, niks vrij. Terug naar begin. Meteen datum aanpassen. Komen we verder tot betaalscherm. Weer niet boekbaar. Dag erna eindelijk wel kunnen boeken. Bij betaal opties geen mogelijkheid om alleen aanbetaling te doen. Erachteraan gebeld en laten aanpassen. Mevrouw aan telefoon klonk zeer gehaast, alsof ze geen tijd had. Uiteindelijk wel allemaal netjes geregeld.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Beste klant, wat vervelend dat de website niet naar behoren werkte toen u online was. Wij willen u vragen, voor een volgende keer, te bellen als er ergens problemen zijn. We doen ons best om te assisteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur. In de avonden vanaf 19 uur is er ook een chatdienst. Op zondagen chatten we vanaf 13 uur. Fijn dat toch alles goed gekomen is en dat ook de betaaltermijnen geregeld zijn. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Oceniono na 3 z 5

Communicatie is prima de rest moeten we…

Communicatie is prima de rest moeten we nog ondervinden

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Beste klant, bedankt voor u review. Dit platform is om het boekingsproces te beoordelen. De review over de accommodatie en de camping, kunt u na uw verblijf indienen. Wij wensen u een fijne vakantie. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Oceniono na 4 z 5

Meerdere malen een caravan gehuurd

Meerdere malen een caravan gehuurd, altijd veel van genoten

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Beste klant, bedankt voor de goede review en wij zijn blij met een trouwe klant als u. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Oceniono na 4 z 5

Boeking is snel verlopen en was…

Boeking is snel verlopen en was overzichtelijk.

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Beste klant, hartelijk dank voor de positieve review. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Goede ervaring

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Beste klant, fijn dat u een goede ervaring heeft gehad en bedankt voor de review. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Correct - snel en overzichtelijk

Snelle beantwoording van vragen - en oplossing van probleem met betaling. Duidelijke website en goed terug te vinden boekingsgegevens

3 kwietnia 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Beste klant, hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Bij vragen en problemen helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Tot nu toe erg tevreden

Tot nu toe erg tevreden, alles makkelijk te regelen
Ontzettend vriendelijk aan de telefoon
Maar dit gaat over de boeking van een vakantie
Geen ervaring als er iets van annulering enz geregeld moet worden
Dan kom je er pas echt echter hoeveel sterren een bedrijf krijgt
Maar tot nu toppie!

7 kwietnia 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Beste klant, fijn dat u tevreden bent en het boekingsproces als positief heeft ervaren. Ook eventuele annuleringen zullen wij, conform onze voorwaarden, vriendelijk en professioneel behandelen. Wij wensen u een fijne vakantie en bedanken voor de positieve review! Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Eenvoudig en overzichtelijk

Eenvoudig en overzichtelijk. Verder is er ook direct duidelijk welke campings beschikbaar zijn.
Eenvoudig boekingsproces.

31 marca 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Wij zijn blij dat u tevreden bent en willen ons voor de 5* sterren bij u bedanken. Vriendelijke groeten, Ulla, team Suncamp Holidays

Oceniono na 3 z 5

Overzichtelijke site, maar mijnsuncamp kan wel verbeterd worden

Nadat ik geboekt had, bleef de bevstiging uit. ik heb met Suncamp gebeld en ze hebben het in orde gemaakt. Dus wel zelf in de gaten houden via Mijnsuncamp. De bevstiging bleef uit omdat er volgens de medewerker intern iets niet doorliep.
Overzicht in Mijnsuncamp is wel duidelijk. Echter als ik een extra laken pakket wil toevoegen kan dat na boeken niet via mijnsuncamp. We hebben een extra persoon erbij en zal dus moeten bellen voor extra lakenpakket. Dit zou wel handig zijn, als dat via mijn suncamp kan.

30 marca 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Beste klant, weet u ook waarom de bevestiging uitbleef? Wat zelf regelen van extra producten en of personen betreft, zal dat in de toekomst ook niet in de mijn omgeving kunnen. Dit moet door een medewerker gedaan worden en een mail sturen is al voldoende. Voor persoonlijk contact kunt u ook altijd bellen. Wij willen u bedanken voor de feedback. Met vriendelijke groet, Ulla, team Suncamp Holidays

Fijne organisatie

Fijne organisatie, fantastische locatie in Spanje.

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

dank u wel voor de 5* review. Wij wensen u veel voorvreugde en een fijne vakantie. Hartelijke groeten, Ulla team Suncamp Holidays

Klantenservice heel behulpzaam

Heel makkelijker reserveren en online betalen. Klantenservice zeer behulpzaam!

22 marca 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Wij zijn blij dat u tevreden bent en helpen u graag met uw vragen. Hartelijk dank voor de mooie review. Groeten, Ulla, team Suncamp

Snel

Snel, duidelijk en een perfecte app

11 marca 2026

Hartstikke bedankt voor uw 5 sterren. Hartelijke groeten, Ulla, team Suncamp

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn super goed geholpen.

Wij zijn super goed geholpen.
Zeer prettig telefoon gesprekken.
En heel erg vriendelijk personeel.

9 marca 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Wij zijn super blij met uw beoordeling. Hartelijk dank. Lieve groet, Ulla, team Suncamp.

Makkelijke en duidelijke website

We wisten naar welke camping wij op vakantie wilden. Het zoeken op de site ging super makkelijk en snel. De accommodaties die worden aangeboden zien er geweldig uit. We zijn al eerder met Suncamp op vakantie geweest en ik verwacht dat wij komende mei vakantie weer een top vakantie tegemoet gaan.

22 lutego 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Fijn dat alles duidelijk is geweest. Bedankt voor uw 5-sterren review. Zonnige groeten, Sanne, team Suncamp

Oceniono na 5 z 5

Eenvoudig om de juiste camping te vinden

Het was eenvoudig om de juiste camping te vinden voor ons gezin. Gebruiksvriendelijk website, goede filtermogelijkheden en overzichtelijke informatie.

18 lutego 2026

Odpowiedź od Suncamp holidays

Fijn dat alles duidelijk is geweest. Bedankt voor uw review. Zonnige groeten, Sanne, team Suncamp

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej