Duidelijke informatie over de aankomst en accommodatie. Alleen was het jammer dat we pas om 16 uur konden inchecken. Als dit wat eerder op de dag was hadden we nog meer kunnen halen uit de vakantie. D... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bij de zoektocht naar huisje ( wat samen met iemand werd gedaan) werd de prijs ineens 20 euro duurder. Algoritmes? Huisje is jaren 80 inrichting. Sterk verouderd, maar schoon. En heerlijke douche. 4... Zobacz więcej
Heel ruim opgezet park midden in de natuur. Verrassende huisjes, met meer dan genoeg ruimte voor 8 personen. Ook ruim voldoende zitplaatsen / bestek / servies. Heel leuke indeling met split level wo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het is een geweldig park met huisjes en bungalows middenin de bossen. Wij hadden een 2 persoons huisje, Beukenhoeve. Net een sprookjeshuisje met een bedstee, bubbelbad, douche, keuken met ga... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiepark in Brabant? Midden in natuurgebied Herperduin vind je Summio Vakantiepark Herperduin. Dit ruim opgezette vakantiepark is geschikt voor jong en oud. Dankzij de ligging in een natuurgebied met bossen, vennen en zandverstuivingen is het hier heerlijk fietsen en wandelen. Ervaar the best quality time tijdens je verblijf op Summio Vakantiepark Herperduin.
Dane kontaktowe
Schaijkseweg 12, 5373 KL, Herpen, Holandia
- +31850130500
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 13% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Ik kreeg vlot antwoord en de juiste…
Ik kreeg vlot antwoord en de juiste hulp nav van mijn vragen op de mail.
Voortreffelijke boekingssite.
De website was zeer overzichtelijk met veel foto's van de accomodaties.
Boeken was snel en eenvoudig. Veel mogelijkheden inzake voorkeurshuisje en service. Kortom: top!
Snelweg lawaai bij prachtig huisje in mooie natuur
Prachtig huisje in en bij mooie natuur, maar dat lawaai van de A50. Niet rustig op je terras genieten, dus.
De mooie aanbieding 4 dagen genieten 3…
De mooie aanbieding 4 dagen genieten 3 dagen betalen in een mooie omgeving en mooi luxe huisje met bubbelbad
Sterk verouderd huisje, maar mooi in t groen
Huisje is jaren 80 inrichting. Sterk verouderd, maar schoon. En heerlijke douche. 4 persoonshuisje is echt alleen geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Wat ook is aangegeven. Park is wijd verspreid qua faciliteiten. Iets om rekening mee te houden. Prima weekend gehad. Lekker verwarmd zwembad.
Alles was duidelijk aangegeven.
Te laten bevestiging van mijn boeking ontvangen
De bevestiging van mijn boeking ontving ik pas de volgende dag, hierdoor wist ik niet of ik het goed had gedaan, dat gaf me een heel onprettig gevoel.
Boeken ging gemakkelijk
Fantastische weken achter de rug
Fantastische weken achter de rug. De rust middenin het bos was genieten. De vogels. De bomen. Ruimte. Verouderd maar prima huis. Animatie voor een 13 jarige was er niet maar ons kind heeft zich prima vermaakt.
Makkelijk ,,,,,,,,,,,,,,,,
Prima en rustig park ,veel privacy…
Prima en rustig park ,veel privacy rondom
Heerlijke omgeving, heerlijk pannekoeken restaurant op loopafstand, aardige medewerkers bij de receptie
Heerlijk rustig park in het groen
Heerlijk rustig park in het groen, veel vogeltjes leuke huisjes in de “bosrand”
Snel en gemakkelijk te boeken
Snel en gemakkelijk te boeken, het enige wat iets minder handig is is dat de plattegrond van de huisjes niet in te zien is. Dan krijg ik een melding niet gevoegd te zijn. En inzoemen op de afbeelding maakt het niet duidelijk. Verder prima met het boeken van de vakantie
Het is heel ruim opgezet.In de natuur.jammer dat er geen ruimte is als ontmoetings plek. Dat miste ik voor mijn kleinkinderen.leeftijd 12 tot 16.u
Het is heel ruim opgezet.In de natuu
Doświadczenie Trustpilot