Summio Parcs - Parc De Berkenhorst Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Kerkendelweg 30, 3775 KN Kootwijk, Zeeland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De Berkenhorst lijkt bewust te hebben gekozen 'n park te zijn waar je rust en ruimte vinden kunt. Het is kleinschalig en in de 'achtertuin' vind je grootse natuur in de zin van bos, heide en duinl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het park is echt heel mooi en vooral rustig. Het zwembad is afgebroken en het restaurant gesloten, dat is jammer, maar dat wisten we van tevoren. Het enige wat ik erg jammer vond is dat er ook geen... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Informacje dotyczące firmy

1. Park wakacyjny
  2. Kurort

Napisane przez firmę

Midden in de Veluwse bossen vind je Summio Parc De Berkenhorst in Kootwijk. Dit rustige vakantiepark in Gelderland biedt je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Ontspan in een comfortabele vakantiebungalow in een bosrijke omgeving en geniet van de faciliteiten op het park. Een ontdekkingstocht door natuurgebied Kootwijkerzand, dat zich direct naast het vakantiepark bevindt, mag zeker niet ontbreken. Beleef samen met je partner, vrienden en familie the best quality time op de Veluwe!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 13% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1638

Napisz recenzję

Prachtige omgeving

Het enige wat ik erg jammer vond is dat er ook geen wasserette meer is, wat wel zeer welkom zou zijn omdat wij er 2 wkn waren.
Maar afgezien van dat hebben we een fijne vakantie gehad met een prachtige omgeving.
De supermarkt is wel ff rijden, maar ach...alle tijd!

31 lipca 2026
Oceniono na 4 z 5

Alle stappen om te boeken zijn heel…

Alle stappen om te boeken zijn heel duidelijk.
Bij het scrollen bibbert de site erg onrustig. Dat is al zeker 2 jaar zo. Heb er al eerder melding van gemaakt. Het zou fijn zijn wanneer er ook iets aan wordt gedaan om dat te verbeteren.

3 sierpnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Soms wat omslachtig!

Het betalen met Credit card ging nog al moeizaam, dit moet beter kunnen, ook zou het makkelijker zijn om de keuze te kunnen maken tussen het in delen of in één keer te betalen. Afhankelijk van de tijd die tussen boeking en de 1e vakantie dag, maar die wordt door jullie bepaald.

17 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

De Berkenhorst biedt rust en ruimte!

De Berkenhorst lijkt bewust te hebben gekozen 'n park te zijn waar je rust en ruimte vinden kunt. Het is kleinschalig en in de 'achtertuin' vind je grootse natuur in de zin van bos, heide en duinlandschap.
Op wandelafstand zitten bezienswaardigheden als Radio Kootwijk en de grote uitzichttoren 'De Zandloper' die je 'n fantastisch uitzicht over het Kootwijkerzand en de groene omgeving geeft.
Het huisje waar we 'n week verbleven bleef heerlijk koel. Terwijl de temperatuur buiten klom gaven de bomen volop beschutting.
Versgebakken broodjes en croissantjes liggen bij de receptie te lonken in de ochtend waar je door heel vriendelijke en servicegerichte mensen geholpen wordt.
'n Week erbij was geen straf geweest!

10 lipca 2026
Oceniono na 4 z 5

Kleinschalig rustig park midden in de natuur

Ik was op zoek naar een kleiner en rustig park waar ik mij als vrouw alleen veilig voel om te verblijven in mijn eentje. Dit park is perfect om even helemaal tot rust te komen met prachtige wandel mogelijkheden meteen naast het park. De 4 persoons comfort bungalow was schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

22 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Ik boek EN BETAAL een gerestyled huisje…

Ik boek EN BETAAL een gerestyled huisje op de Berkenhorst . Ik krijg........een barrel met meubels die er 30 jaar geleden al stonden en bedden waar je je rug op verknald. Gelijk gemeld bij de receptie (die zegt: wij weten het maar de eigenaar wil dat wij het verhuren al een gerestyled huisje)en gemeld bij Summio........reactie 0.
Dit is geen reclame, meer een schande voor jullie organisatie.
Ik kom al sinds 1975 op de Berkenhorst om te genieten van de prachtige ligging in de natuur ,helaas zijn alle oorspronkelijke voorzieningen verdwenen, maar zo'n slecht huisje is echt een grote schande. Hier zou je geen geld voor moeten vragen/kan je geen mensen in huisvesten. Ik heb Summio een maand de tijd gegeven om te reageren maar ik hoor NIETS!!!!!!!SCHANDALIG.

18 maja 2026
Oceniono na 2 z 5

Review over vakantiepark Berkenhorst

Review over vakantiepark Berkenhorst. Zijn hier helaas geplaatst voor een klus bij Defensie voor een project in de buurt. Huisjes zijn vies en slecht onderhouden, schimmel in de badkamer en bedden die stinken. De kasten vallen bijna spontaan uit elkaar en er is niks maar dan ook helemaal niks te doen op of rondom het park. Er staan een aantal grote containers voor wat het lijkt de afbraak van een zwembad, maar geen enkele activiteit, misschien voor in het hoogseizoen. Geen receptie aanwezig en als je opmerkingen/ klachten hebt over het huisje dien je die voor 1200 op de dag dat je incheckt kenbaar te maken anders kunnen ze er blijkbaar niks mee. Helaas komen wij pas rond een uur of 4 na een dag van werken. Ook een aantal gezinnen gezien. Heb medelijden met ze...

Mocht je hier gaan verblijven adviseer ik je alles maar dan ook alles goed schoon te maken voordat je ergens gebruik van maakt, eigen dekens en kussens mee te nemen. Doe ik zelf inmiddels wel :(

11 maja 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej