Summio Parcs - Aquadelta Recenzje 270

4,4

Hageweg Het Centrum 269, 4311 NS Bruinisse, Zeeland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Goede informatie op website. Jammer is het steeds opnieuw moeten ingeven van datum en gezelschap bij wisseling keuze park. Knap irritant!

Oceniono na 5 z 5

Leuk kleinschalig park, vriendelijk personeel, ruim huis voor 20 personen (2x10 aan elkaar) met ruime slaapkamers, ieder gezin een eigen unit en badkamer. Groot grasveld achter het huis. Schoon en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Park wakacyjny
  2. Kurort

Napisane przez firmę

Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Aquadelta in Bruinisse. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuurlijke watersportactiviteiten, op dit vakantiepark in Zeeland vind je alles wat je nodig hebt voor the best quality time. Ook is er op het park het hele jaar door van alles te beleven dankzij de uitgebreide faciliteiten, waaronder het Fun & Entertainment programma met ons vriendelijke huisdier Senno. Summio Parc Aquadelta is jouw ideale vakantiebestemming aan het water!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Reserveringskosten worden later toegevoegd

Bij dit park krijg je waar voor je geld. Ook fijn is dat je (tegen meerprijs) vanaf 12.00 uur al kunt inchecken. Voorts een fijn overdekt en verwarmd zwembad met kinderbad en grote glijbaan. Verbeterpunt zou zijn om de verplichte reserveringskosten van €42,50 meteen op te nemen in de prijzen die de klant het eerste ziet. Dus niet pas later tijdens het boeken toe te voegen. Zo maak je de vergelijking met bijvoorbeeld Landal of Center Parcs doorzichtiger. Overigens is Summio Aquadelta zelfs inclusief reserveringskosten het goedkoopst.

29 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Summio Aquadelta. Mooi park maar ...

Kan me niet vinden in eerdere reviews dat het huisje niet schoon was. Natuurlijk moet je niet onder de bedden kijken. Was vrij compleet qua inrichting. Wij hadden een heel mooi 8p huisje met prachtige ligging aan het water. Het park oogt schitterend met de Amerikaanse stijl huisjes al vond ik ze wat dicht op elkaar staan. Let bij het boeken ook op waar op het park je een huisje kiest want ze liggen niet altijd even mooi. Buiten het seizoen geweest, erg rustig, ook weinig autoverkeer op het park. Receptie kan vriendelijker, medewerkster in winkel daarentegen heel vriendelijk, zo zou het moeten zijn. Ik vond echter dat je weliswaar een wandeling over het park kunt maken maar daar zie je alleen maar huisjes. Alle faciliteiten (zwembad, restaurant, receptie, winkel enz.) zitten bij elkaar gepropt op 1 klein stukje vooraan en daar is het dan ook meteen druk, ik zou dat wat meer spreiden over het park. Ondanks dat het park voor zo'n 30% bezet was, waren de voorzieningen 's avonds al vroeg gesloten. Ik zou niet gauw opnieuw kiezen voor dit park maar voor eentje waar ook wat meer buiten het park te doen en te zien is.

23 marca 2026
Opinia niezależna

Aquadelta? Ja!

Goede ligging en prima inrichting dus goede prijs-kwaliteitverhouding. Prima communicatie en servicegerichtheid. Geef bij betaling direct door hoe gasten toegang krijgen tot hun appartement. Werkt goed met de toegangscode. Voor ons was even onduidelijk of beddengoed inbegrepen was. Geef dat meteen duidelijk aan. We hebben een heel geslaagd verblijf gehad bij Aquadelta, complimenten!

13 marca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 3 z 5

De site is slecht bereikbaar met datum…

De site is slecht bereikbaar met datum in te voeren!
En geen keuze te kunnen maken wel of geen huisdier ik hoop dat we appartement krijgen waar mensen met een GEEN huisdier hebben gezeten! Vind ik heel slecht als je een allergie hebt voor huisdieren en dan toch een appartement huisdier vriendelijk krijgt! Ik hoop dat hier eens rekening mee word gehouden!

16 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej