Super resultat og rigtig god service! Tæppet blev afhentet / afleveret til tiden og de skriver en halv time før de kommer - super kommunikation! Tæppet blev superflot efter rensningen og prise... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verdens bedste service og kommunikation Venlig og tålmodig med alle mine spørgsmål og krav. Rimelig i deres priser Og precise i deres aftaler med sms service før afhentning og aflevering. Derudo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan kun anbefale Sultan Tæpperens, har fået vasket mine hynder til mine havestole. Resultatet er helt i top og sikke en masse penge jeg sparede på at skulle købe nye. Og så blev de imprægneret, så de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg oplevede ikke andet end et kvalitets service! Meget behageligt at være kunde hos Sultans Tæpper.
Fine tæpper og kommer i mange varianter hvilket giver større muligheder at vælge imellem.
Vil varmt anbefale butikken!

Odpowiedź od Sultantaepperens
Det ikke sidste gang at jeg får renset tæpper hos Sultan tæpperens.
Når man har småbørn så kan man hurtig få meget plettede tæppet men efter jeg fik dem renset, var de som nye igen.
Kæmpe anbefaling derfra.
serviceniveauet er tip top👍🏼

Odpowiedź od Sultantaepperens
Takket være de rene tæpper, som mine børn ligger på.

Odpowiedź od Sultantaepperens
Tæpperne afhentes og leveres til tiden, super rene, er meget tilfreds..

Odpowiedź od Sultantaepperens
Fik renset mit tæppe flot resultat,
Den sidste stjerne få de ikke da jeg aldrig har givet 5 stjerner til nogen da alt kan gøres bedre :)

Odpowiedź od Sultantaepperens
Bizim 3 parca haliyi yikamaya verdik gittigi gibi sanki hic yikanmamis geri geldi halilarda ne bir detarjan kokusu nede bir parlaklik var 2200kr para verdik verdigimize pisman olduk cunki hic bu parayi hak etmiyorlar
Jeg og min søster som bor lige ved siden af mig, fik vasket vores tæpper flere gange hos Sultan tæpperens og var yderst tilfreds hver gang. De gør det rigtig godt samt er meget venlige og imødekommende. God service og Kan stærkt anbefales 👍

Odpowiedź od Sultantaepperens
Har betalt 1900 kr for en tæpperens som jeg ikke er helt tilfreds med. Der er en meget lille forskel fra før rensning, så det er en meget dyr rens. Personalet var i top og meget venlige, så ingen klager der. Jeg forventede ikke et nyt tæppe efter en rens, men jeg forventede trods alt at der var mere forskel end der er.

Odpowiedź od Sultantaepperens
Efter at have overtaget hus med tæpper, fik vi renset omkring 100 kvm gulvtæpper væg-til-væg og er så glade for det. Man kan tydeligt se forskellen og de har en helt ren duft. Vil klart anbefale rensning af gulvtæpper.

Odpowiedź od Sultantaepperens
Virkelig dårlig og uprofessionelt virksomhed. Vi fik afleveret vores top madras og tæppe fra en chauffør der ikke kunne tale Dansk eller Engelsk. Jeg skulle åbne tæppet og se det blive vasket godt men Chaufføren tog top madrassen og tæppet med det samme og sagde nej penge først . Jeg påstod at jeg skulle kigge først , han sagde nej og gik ned med top madrassen og tæppet og kørte videre .Jeg ringet til firmaet og fortalte situationen og så bliv jeg skældt ud at jeg måtte ikke kigge om de bliv vasket godt eller ej og derfor blive top madrassen og tæppet smidt ud. Jeg fik ikke lov at tale færdig og telefon bliv lagt på. Prøvet ringet flere gange, men ingen svare . Hvordan kunne de behandler kunderne på den måde? Eller hvorfor må man ikke checke at tingene er vasket rent? Er det ikke bare svindle og ville snyde folk?
Det er uforståeligt . Men jeg vil gerne køre en sag om firmaet hvis få jeg ikke min top madrassen og tæppe rent tilbage.

Odpowiedź od Sultantaepperens
Endelig god service i Danmark :-) Og flotte tæpper!

Odpowiedź od Sultantaepperens
De tager godt imod kunderne har nogle gode priser og fremragende resultater kan klart anbefales

Odpowiedź od Sultantaepperens
Sikke dog en god service.
Fik renset min kaleche til båden prima arbejde. Afleveret den ene dag 4 dage efter afhenter jeg den igen.
Fik grundig vejledning i hvordan jeg plejer min kaleche Tak til jer.

Odpowiedź od Sultantaepperens
Vi fik afhentet 4 tæpper tirsdag og afleveret lørdag - alle meget fine. De smsér 30 min før de kommer. God service og gode priser. vi er meget tilfredse. mvh Charlotte & Leif - Humlebæk

Odpowiedź od Sultantaepperens
Jeg er super tilfreds. Meget punktlig, kom til tiden. Han var høflige og ikke mindst effektive. Min velour sofa, seng og tæpper er som ny igen. Jeg vil til hver en tid anbefale dem til andre.
Vh Ayan.

Odpowiedź od Sultantaepperens
Fantastisk service, imødekommenhed og dygtighed. Vores varmeste anbefalinger til Sultan Tæpperens.
Frederik og Betina
Vallensbæk Strand

Odpowiedź od Sultantaepperens
Jeg kan klart anbefale sultantæpperens, fantastisk stykke arbejde, meget venlig og hjælpsom personale man er i kontakt med. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Sultantaepperens
Min svigermor skulle have renset sit meget meget beskidte gulvtæppe. Det havde han ikke lige set før, havde aldrig set noget lignede. Men ville gøre et forsøg uden at love noget godt resultat. Men men, han fik det renset så det nu ligner et nyere gulvtæppe.

Odpowiedź od Sultantaepperens
Vi havde et gammelt tæppe som jeg egentligt ville ha haft smidt ud men så kom det i stedet forbi Sultan Tæppe rens og hold da op, så godt som nydt. God service og hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds🤗

Odpowiedź od Sultantaepperens
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.