Oceniono na 5 z 5

Super resultat og rigtig god service! Tæppet blev afhentet / afleveret til tiden og de skriver en halv time før de kommer - super kommunikation! Tæppet blev superflot efter rensningen og prise... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste service og kommunikation Venlig og tålmodig med alle mine spørgsmål og krav. Rimelig i deres priser Og precise i deres aftaler med sms service før afhentning og aflevering. Derudo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan kun anbefale Sultan Tæpperens, har fået vasket mine hynder til mine havestole. Resultatet er helt i top og sikke en masse penge jeg sparede på at skulle købe nye. Og så blev de imprægneret, så de... Zobacz więcej

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Kvalitets service

Jeg oplevede ikke andet end et kvalitets service! Meget behageligt at være kunde hos Sultans Tæpper.

Fine tæpper og kommer i mange varianter hvilket giver større muligheder at vælge imellem.

Vil varmt anbefale butikken!

1 maja 2023

Kære Sara,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har oplevet kvalitetsservice hos os og har nydt vores udvalg af tæpper. Det betyder meget for os, at du har haft en behagelig oplevelse som kunde hos Sultan Tæpperens.

Vi sætter også stor pris på din varme anbefaling og glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Det ikke sidste gang at jeg får renset…

Det ikke sidste gang at jeg får renset tæpper hos Sultan tæpperens.
Når man har småbørn så kan man hurtig få meget plettede tæppet men efter jeg fik dem renset, var de som nye igen.
Kæmpe anbefaling derfra.
serviceniveauet er tip top👍🏼

28 kwietnia 2023

Kære Ferdi,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med vores tæpperens, især når det gælder de udfordringer, der kan komme med småbørn. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at få tæpperne til at se som nye ud igen.

Tak for den store anbefaling og de venlige ord om vores service. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Hurtig og fantastisk service

Takket være de rene tæpper, som mine børn ligger på.

2 maja 2023

Kære Lars,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at dine børn nu kan nyde de rene tæpper. Det betyder meget for os at vide, at vi har gjort en forskel for dig og din familie.

God service, rene tæpper

Tæpperne afhentes og leveres til tiden, super rene, er meget tilfreds..

1 maja 2023

Kære Seyit Ahmet Özkan,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service, og at tæpperne blev leveret til tiden og er super rene. Din tilfredshed betyder meget for os!

Oceniono na 5 z 5

Good service for good price

Good service for good price. Tak👍

10 października 2022

Kære Mehmet Sivan,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og pris. Din feedback betyder rigtig meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Oceniono na 4 z 5

Fik renset mit tæppe flot resultat

Fik renset mit tæppe flot resultat,
Den sidste stjerne få de ikke da jeg aldrig har givet 5 stjerner til nogen da alt kan gøres bedre :)

22 września 2022

Kære Fatih,

Mange tak for din ærlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet af din tæpperens. Vi sætter stor pris på din feedback og vil fortsætte med at stræbe efter at blive endnu bedre!

Oceniono na 1 z 5

Hic yikanmamis

Bizim 3 parca haliyi yikamaya verdik gittigi gibi sanki hic yikanmamis geri geldi halilarda ne bir detarjan kokusu nede bir parlaklik var 2200kr para verdik verdigimize pisman olduk cunki hic bu parayi hak etmiyorlar

3 października 2022

Fremragende firma

Jeg og min søster som bor lige ved siden af mig, fik vasket vores tæpper flere gange hos Sultan tæpperens og var yderst tilfreds hver gang. De gør det rigtig godt samt er meget venlige og imødekommende. God service og Kan stærkt anbefales 👍

22 sierpnia 2022

Kære Hatun,

Vi er rigtig glade for at vide, at du er tilfreds med resultat og den service.

Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback og er en tilbagevendende kunde.

Tak igen for de fine ord.

Med venlig hilsen,
Benyamin / Sultan Tæpperens

Oceniono na 2 z 5

Har betalt 1900 kr for en tæpperens som…

Har betalt 1900 kr for en tæpperens som jeg ikke er helt tilfreds med. Der er en meget lille forskel fra før rensning, så det er en meget dyr rens. Personalet var i top og meget venlige, så ingen klager der. Jeg forventede ikke et nyt tæppe efter en rens, men jeg forventede trods alt at der var mere forskel end der er.

1 września 2022

Hej Christian
Det er vi ked af at høre men ring eller skriv til os.
Med Venlig Hilsen
Tæpperens

Klar anbefaling herfra

Efter at have overtaget hus med tæpper, fik vi renset omkring 100 kvm gulvtæpper væg-til-væg og er så glade for det. Man kan tydeligt se forskellen og de har en helt ren duft. Vil klart anbefale rensning af gulvtæpper.

26 sierpnia 2022

Kære Patrick Weltz,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med rensningen af dine gulvtæpper, og at forskellen er tydelig både i udseende og duft. Det betyder meget for os, at du er glad for resultatet.

Tak for anbefalingen, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig og uprofessionelt…

Virkelig dårlig og uprofessionelt virksomhed. Vi fik afleveret vores top madras og tæppe fra en chauffør der ikke kunne tale Dansk eller Engelsk. Jeg skulle åbne tæppet og se det blive vasket godt men Chaufføren tog top madrassen og tæppet med det samme og sagde nej penge først . Jeg påstod at jeg skulle kigge først , han sagde nej og gik ned med top madrassen og tæppet og kørte videre .Jeg ringet til firmaet og fortalte situationen og så bliv jeg skældt ud at jeg måtte ikke kigge om de bliv vasket godt eller ej og derfor blive top madrassen og tæppet smidt ud. Jeg fik ikke lov at tale færdig og telefon bliv lagt på. Prøvet ringet flere gange, men ingen svare . Hvordan kunne de behandler kunderne på den måde? Eller hvorfor må man ikke checke at tingene er vasket rent? Er det ikke bare svindle og ville snyde folk?
Det er uforståeligt . Men jeg vil gerne køre en sag om firmaet hvis få jeg ikke min top madrassen og tæppe rent tilbage.

30 lipca 2022

Hej Zeinab

Det var skønt at vi kom frem til en løsning, og vi håber du er blevet tilfreds med resultaterne.

Oceniono na 5 z 5

Endelig god service i Danmark :-) Og…

Endelig god service i Danmark :-) Og flotte tæpper!

4 lipca 2022

Kære Linda,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores service og resultatet på tæpperne. Din feedback betyder virkelig meget for os!

Fremragende oplevelse

De tager godt imod kunderne har nogle gode priser og fremragende resultater kan klart anbefales

27 czerwca 2022

Hej Semih

Tak for din dejlige anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Sikke dog en god service

Sikke dog en god service.
Fik renset min kaleche til båden prima arbejde. Afleveret den ene dag 4 dage efter afhenter jeg den igen.
Fik grundig vejledning i hvordan jeg plejer min kaleche Tak til jer.

27 kwietnia 2022

Kære Carsten Kieffer,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og rensningen af din kaleche. Vi er glade for, at vores vejledning har været nyttig for dig, og at du havde en god oplevelse med både afhentning og aflevering.

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. Vi sætter stor pris på, at du har brugt din tid på at skrive denne anmeldelse for os!

Oceniono na 5 z 5

Vi fik afhentet 4 tæpper tirsdag og…

Vi fik afhentet 4 tæpper tirsdag og afleveret lørdag - alle meget fine. De smsér 30 min før de kommer. God service og gode priser. vi er meget tilfredse. mvh Charlotte & Leif - Humlebæk

25 kwietnia 2022

Odpowiedź od Sultantaepperens

Mange tak for de søde ord, vi værdsætter altid kundes behov først og ville imødekomme som kunden ønsker det.

Med de venligste Hilsner.

Jeg er super tilfreds.

Jeg er super tilfreds. Meget punktlig, kom til tiden. Han var høflige og ikke mindst effektive. Min velour sofa, seng og tæpper er som ny igen. Jeg vil til hver en tid anbefale dem til andre.
Vh Ayan.

22 grudnia 2021

Hej Ayan
Mange tak for din anmeldelse, det er vi meget glad for at høre.
God Jul og godt Nytår.

Fantastisk service

Fantastisk service, imødekommenhed og dygtighed. Vores varmeste anbefalinger til Sultan Tæpperens.
Frederik og Betina
Vallensbæk Strand

1 listopada 2021

Kære Betina Toft og Frederik,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at I er tilfredse med vores service og imødekommenhed. Jeres varme anbefalinger betyder rigtig meget for os!

Vi vil også gerne takke jer for at tage jer tid til at skrive denne anmeldelse for os.

Tak fordi I valgte os, og vi ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden.

Jeg kan klart anbefale

Jeg kan klart anbefale sultantæpperens, fantastisk stykke arbejde, meget venlig og hjælpsom personale man er i kontakt med. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 października 2021

Kære Lina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og oplevelsen med vores personale. Din anbefaling betyder rigtig meget for os!

Oceniono na 5 z 5

De kan lave mirakler her..

Min svigermor skulle have renset sit meget meget beskidte gulvtæppe. Det havde han ikke lige set før, havde aldrig set noget lignede. Men ville gøre et forsøg uden at love noget godt resultat. Men men, han fik det renset så det nu ligner et nyere gulvtæppe.

3 października 2021

Hej Tonny.

Rigtig mange tak for dine 5 stjerner og fine anmeldelse.

Det giver os et stort smil på læberne hver gang én af vores kunder giver sig tiden til, at fortælle om sine oplevelser med os.

Mange hilsner fra
Benyamin / Sultan Tæpperens

Oceniono na 5 z 5

Vi havde et gammelt tæppe som jeg…

Vi havde et gammelt tæppe som jeg egentligt ville ha haft smidt ud men så kom det i stedet forbi Sultan Tæppe rens og hold da op, så godt som nydt. God service og hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds🤗

29 września 2021

Kære Mette Jacobsen,

Mange tak for din skønne anmeldelse!

Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe med at give dit gamle tæppe nyt liv, og at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Din tilfredshed betyder rigtig meget for os!

Vi vil også gerne takke dig for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse for os. Det sætter vi stor pris på!

Sultan Tæpperens

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej