Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Zwróciłam buty, paczkę odebrali 26 maja, do tej pory nie mogę doprosić się o zwrot pieniędzy, na który zgodnie ze swoim regulaminem mają 14 dni. Krótko mówiąc to z... Zobacz więcej
Nie polecam firmy nie dość że paczka przyszła po ponad miesiącu to w dodatku po niecałych 4 miesiącach buty się rozkleiły i skóra zaczęła pękać i uznali tylko częściowo reklamacje bo pęknięcia skóry n... Zobacz więcej
Miałam pewne obawy, że to oszustwo, głównie przez opinie innych kupujących… jak również ponieważ cena butów UGG była wyjątkowo atrakcyjna i płatność tylko blik. Jednakże, po około dwóch tygodniach b... Zobacz więcej
Dostałam dzisiaj moje zamówienie - wygląda na ok. Nie znalazłam śladu aby to była podróbka (sprawdziłam krok po kroku zgodnie ze wskazówkami jak rozpoznać fake) . Jeśli nawet to nie są oryginały to w... Zobacz więcej
Nie polecam! Sprawę zgłoszę na policję. Nie ma z nimi kontaktu nie odbierają telefonu nie podpisują na maile. Po prostu oszuści.
Wszystko super buty dziś dotarły są…
Wszystko super buty dziś dotarły są piękne polecam
Kpina. Nigdy więcej od tego sprzedawcy
Buty po pięciu miesiącach zaczeły się pruć. Podeszwa pękła, a czubki zaczęły się rozklejać. No i co reklamacja nie uwzględniona z powodu złego użytkowania. Kpina .
Najpierw dałam okrzyczke dlaczego tak…
Najpierw dałam okrzyczke dlaczego tak długo czekam . Później okazało się , że źle czytamy jak długo idzie dostawa. Co prawda szła długo ale buty dotarły i są oryginalne . Zwracam honor ;)
Nie polecam, oszuści
Nie polecam firmy. Kontakt mailowy z firmą na żenującym poziomie, nigdy nie spotkałam się z tak nieprzyjemną i prostacką obsługą klienta. Firma nie dołącza do zamówienia paragonu ani faktury i odmawia wystawienia. Sprawa została zgłoszona do Urzędu Skarbowego.
Złodziejstwo!!!!
No to złodziej zgarnął kolejną kasę całe szczęście blikiem płaciłem to po zgłoszeniu sprawy na policję kasa do odzyskania ale czas stracony;/ współczuję sprzedawcy;) ale za kratkami dupsko go będzie boleć;)
Zamówiłam czarne campus 00s z panterka…
Zamówiłam czarne campus 00s z panterka na paskach. Bardzo polecam ta strone buty przyszły w oryginalnym pudelku same buty rowniez sa orginalne co prawda smierdza lekko chińszczyzna ale gdybyscie lezeli ponad 2 tygodnie na magazynie tez byscie smierdzieli oczywiscie polozylam buty na parapecie za oknem i juz nie smierdza. Czas oczekiwania jest dlugi ale bylo warto❤️! polecam jak najbardziej.
buty zamówione ale nie doszły
buty zamówione ale nie doszły, kontakt zerowy
Zamówione buty zielone campus dotarły
Zamówione buty zielone campus dotarły. Nie są to oryginały a bardzo dobrze zrobione podróbki. Ogolnie oceniam pozytywnie
Porażka
Mi też nie doszły buty zamówione ponad tydzień temu , też dzwonię ale nie odpierają .Nie wiem co mam robić .
Oszuści.Sprawa została zgłoszona na…
Oszuści.Sprawa została zgłoszona na policję.Jezeli ktoś chce się dołączyć można zrobić pozew zbiorowy.Zapraszam do kontaktu osoby poszkodowane przez tych oszustów.Moj kontakt 732876019
OSZUST!
Masakra. Buty zamówiłam a później przeczytałam opinie. Niema w ogóle kontaktu ani tel ani mailowego!! Dzwonię pod nr tel cały czas poczta. Wpisuje imię i nazwisko tego pana okazuje się że on ma na ten adres inne nazwy sklepów i inne nr tel które również są wyłączone.. zostałam oszukana jak nie jedna napewno osoba. Brak słów
Oszuści!!
Oszuści!!! Towar z Chin ! Czas oczekiwania na zwrot to jakaś kpina i jeszcze szydzą z ludzi !!! Nie polecam
Wszystko doszło i wszystko było ok
Wszystko doszło i wszystko było ok. Chociaż miałam obawy po przeczytaniu opinii.
Strona stylemotion to ewidentnie…
Strona stylemotion to ewidentnie ściema, buty opłacone nie przyszły, brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym. A jak przychodzą to repliki znanych marek, gdzie można poczytać na innych opiniach. Nie zamawiajcie z tej strony, to oszuści!!!!
Czas oczekiwania na zamówienie bardzo…
Czas oczekiwania na zamówienie bardzo długi- 3 tygodnie. Nie mam pewności, czy są to buty oryginalne, ze względu na ich zapach. Kontakt mailowy ze sklepem odbywał się bez większych komplikacji, ale nie dostałam żadnego paragonu. Ogółem raczej nie polecam tej strony.
Pisze zeby uspokoic innych
Faktycznie firma sprzedaje podróbki ale plusem jest to że po zwrocie towaru oddali pieniądze.
Zamówiłam buty bo wydawały mi się…
Zamówiłam buty bo wydawały mi się promocją, ale nie aż taką aby podejrzewać coś niepokojącego. Buty przyszły w regulaminowym czasie czyli po około 14 dniach roboczych, kontakt ze sprzedającym był mailowy i stały. Buty które przyszły to w moim przekonaniu
dosyć dobre repliki oryginałów, pudełko identyczne jak w oryginałach tylko drobne niuanse świadczą o tym, że nie były to oryginały. Ja zdecydowałam się na zwrot i wszystko przebiegło pozytywnie-otrzymałam pieniądze po jednym dniu od otrzymania paczki przez sprzedającego. Trudno powiedzieć czy polecam zakupy w tym sklepie...nieuczciwe jest, że sprzedawca a raczej pośrednik oferuje repliki (w moim przekonaniu nie są to oryginały na 90%). Dla niektórych osób może być to jednak dobre rozwiązanie, że ma oryginalnie wyglądające buty za nieco niższą cenę ale generalnie nie popieram takich praktyk. Co innego gdyby sprzedawca informował, że to replika i sprzedawał za jeszcze niższą cenę... Miałby mniej kłopotów i zwrotów i negatywnych opinii ale zapewne nie może umieścić takiej informacji.
Szybka dostawa ale synowi buty się nie…
Szybka dostawa ale synowi buty się nie podobały były to adidas samba,odesłaliśmy bardzo szybko dostałam zwrot pieniędzy ,myślę że jeszcze odwiedzę ten sklep.
Odradzam zakupy w tym sklepie!!!!
Odradzam zakupy w tym sklepie!!!!
Zakupiłam adidasy 30 maja i dotarły dopiero 19 czerwca. Pudełko pogniecione, nieoryginalne, buty śmierdzą chińszczyzną i tak też wyglądają. Barak dowodu zakupu, zero paragonu czy faktury. Odesłałam Inpostem następnego dnia i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu środków. Kontakt telefoniczny zerowy mailowy lakoniczny i bezczelny. Zgłaszam sprawę do UOKIK i do banku bo zapłaciłam Blikiem. Naprawdę z dala od tego sklepu!!!