Zobacz, co mówią recenzenci
Sinds 2 jaar is de online shop van StyleLies één van mijn favoriete digitale winkels; regelmatig nieuwe items in moderne kleuren, passend bij ieder seizoen. Vele items waaronder blazers en blouses von... Zobacz więcej
Mooie artikelen, materiaal voelt heel fijn. Postbezorging door externe partij vertraagd, maar keurig info ontvangen. Complimenten ook voor de zorg en luxe (lila vloeipapier) verpakking! Dit voelt dire... Zobacz więcej
De bestelling was snel in huis, het retouren ging ook erg makkelijk via whatsapp alleen jammer dat je zelf de retourkosten moet betalen.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ben je op zoek naar een nieuwe outfit? Dan zit je bij StyleLies helemaal goed! StyleLies is het online adres voor fashionable, maar zeker ook betaalbare dameskleding, tassen, sieraden en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een mooie blazer, een mooie zwarte schoudertas, een tashengsel om iedere keer je tasje weer een nieuwe touch te geven, een hippe zonnebril of fancy stainless steel oorbellen, bij StyleLies ga je zeker vinden wat je zoekt! Heb je een leuk item gezien maar twijfel je over de maat? Of heb je een vraag over een artikel? Stuur ons dan gerust een berichtje!
Dane kontaktowe
Nijebuorren 4, 9281LZ, Harkema, Holandia
- 0623395025
- info@stylelies.nl
- stylelies.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Vlot bezorgd en een heel mooi gilet
Duidelijke website en goede…
Duidelijke website en goede omschrijving van de maatvoering. Product is naar wens!
Supersnelle levering en service
Supersnelle levering en service. Retour al binnen 2 dagen geregeld. Super blij met mijn nieuwe blouse.
Snel en zoals verwacht
Goede snelle nette levering
Prima service
Had een gilet besteld maar door fouten van de bezorger was dit pakketje zoek met een heleboel gedoe. Stylelies heeft het prima opgelost en mij snel een nieuwe gestuurd. Ze reageert overal snel en vriendelijk op. Ben blij met mijn aankoop en de uitstekende service!
Mooie kwaliteit’
Verkeerd huisnummer afgeleverd.

Odpowiedź od stylelies.nl
Kreeg n broek waar gelijk de rits van…
Kreeg n broek waar gelijk de rits van stuk sprong. Dit gemaild hoe dit op te lossen. Kreeg gelijk antwoord dat ik een nieuwe broek kon krijgen of het geld terug. Dus super klantvriendelijk! Ga zeker nof eens bestellen.
snelle levering van mooi product erg…
snelle levering van mooi product erg tevreden mee.
maat pasvorm prima
Hele fijne service
Hele fijne service. Door een foutje was de maat van mijn bestelde blousje er niet meer. Die zelfde dag kreeg ik een mailtje met daarin een fijne oplossing.
Snelle levering mooie kwaliteit en…
Snelle levering mooie kwaliteit en precies zoals aangegeven op de site
Levering had wat vertraging maar kreeg…
Levering had wat vertraging maar kreeg super snel een reactie terug en uiteindelijk was het de volgende dag binnen. Super blij met wat ik besteld heb. Bestel gauw weer maar dan andere kleuren.
Opnieuw weer een mooie set bij…
Opnieuw weer een mooie set bij Stylelies kunnen bestellen en dit alles voor een betaalbare prijs : een prachtige meerkleurige blouse met bijpassend magenta roze colbert. In de loop der jaren is mijn kledingkast met meerdere items van Stylelies gevuld : van blouses, jurken tot en met verschillende soorten colberts in modieuze kleuren.
Er stond bij dat maat m/l valt als l/xl en dat klopte informatie over hoe de maten valken…
De informatie over hoe de maten valken klopt dus dat is heel fijn anders kost het je weer extra geld met het retour te sturen nu klopt het dus heel erg blij.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.