Na een twee telefoontjes met Michelle was de reis geregeld. Snel en adequaat dus. Wat niet liep waren mijn pogingen om via chat en contactformulier een reisvoorstel op te vragen. Ook de boeking beves... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Goed georganiseerde reis. Uitgebreide documentatie. Alles klopte.de route zelf en de hotels zijn een keuze qua volgorde, plek ed. Dat zou ook anders kunnen. Echt inhoudelijke informatie is het best in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik vind Style in Travel een fijne organisatie. De medewerkers hebben altijd een goed voorstel. Wil je iets aanpassen, wordt er snel gereageerd. De keuze van verblijf zijn altijd verrassend en vallen n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altijd zelf op pad geweest en uitgezocht. Het was voor ons de eerste ervaring met een 'fly and drive reis' Puglia, Italië. Na deze ervaring is dit zeker niet de laatste. Vanuit de grandioze app word... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.
Napisane przez firmę

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.
Gildestraat 1, 1704 AG, Heerhugowaard, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Directe en adequate ondersteuning van mw Henriëtte Korthals Altes

Odpowiedź od Style in Travel
Tot nu toe zeer tevreden! Alles punctueel en volledig in orde. Uitgebreide informatie. Chapeau!

Odpowiedź od Style in Travel
Mooie reis voor ons samengesteld en daar waar problemen ontstonden (vliegmaatschappij/locaties) wordt dit prompt vlekkeloos en zeer klantvriendelijk opgelost. Hierdoor heeft boeken bij Style in Travel absoluut meetwaarde t.o.v. van andere aanbieders of wanneer je het zelf doet.

Odpowiedź od Style in Travel
Alles verliep volgens afspraak, ik had nog een vraag, de telefoon werd zeer snel beantwoord en het antwoord was duidelijk . De app gedownload met alle informatie duidelijk weer gegeven .

Odpowiedź od Style in Travel
To the point. Wensen en wijzigingen werden direct verwerkt en zeer snel werd een aangepast reisvoorstel gepresenteerd. El

Odpowiedź od Style in Travel
De snelheid waarmee je vragen worden beantwoord cq aanvraag in behandeling wordt genomen

Odpowiedź od Style in Travel
De gevraagde maatwerk reservering werd vrij snel beantwoord en met een kleine aanpassing van de oorspronkelijke accommodatie daarna geaccepteerd.

Odpowiedź od Style in Travel
We hadden al goede ervaringen, maar door een vraag in de chat werden wij vlot terug gebeld en hebben we onze wensen besproken. Binnen enkele dagen was alles geregeld.
De app is ook heel handig.

Odpowiedź od Style in Travel
De reis was uitstekend verzorgd. Alles was goed geregeld. Toen er moeilijkheden waren die door ons waren ontstaan, hebben ze het direct uitstekend opgelost.

Odpowiedź od Style in Travel
Goed telefonisch bereikbaar. Mooie app waar alles goed en overzichtelijk terug te vinden is. Echt top!

Odpowiedź od Style in Travel
Erg tevreden over de snelle reactie. Degelijk voorstel. Knappe app met onmiddellijk alle info bij de hand.
Wel nog niet volledige zekerheid dat we inderdaad de gevraagde twin beds zullen krijgen.

Odpowiedź od Style in Travel
Fijne antwoorden en begeleiding om onze reis zo te maken dat het een mooie vakantie wordt

Odpowiedź od Style in Travel
Zeer flexibel in wijziging locaties en eerlijke prijskwaliteit verhouding. Zeer snelle reacties.

Odpowiedź od Style in Travel
Er is goed geluisterd naar onze wensen. Regelmatig kregen we een statusupdate. Snelle bevestiging reserveringen. Prettig en correct onderhoud met personeel. Kennis van zaken daaruit voortvloeiend reisadvies

Odpowiedź od Style in Travel
snelle persoonlijke service bij het samenstellen van maatwerkreis naar Italie. Goed telefonisch bereikbaar voor overleg.