Stugsommar Recenzje 201

3,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

Bra filter, mkt enkelt hitta stuga efter behov och omdöme. Mkt bra beskrivning. Tydlig kalender med lediga dagar. Bra service med lakan och slutstädning. Att förbättra: Lite dåliga foton inomhu... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Informacje dotyczące firmy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Över 1.100 fina stugor och sommarhus uthyres, när du vill hyra stuga på Västkusten, Öland, Skåne, Österlen, Dalarna, Värmland, Bohuslän eller Halland.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 2 z 5

fakturering utan tjänst

I de senaste 12 åren har jag bokat en stuga på Stugsommar minst 8-9 gånger. Jag är i allmännhet nöjd, men jag måste säga att jag för första gången blev upprörd vid bokningen, när jag forstod att jag skulle betala en så kallad "revisionsarvode för rengöring". Avgifter som beror på ingen tjänst till kunden förbannar mig, särskilt när jag upptäcker dem vid sista skedet.

16 kwietnia 2026

Bra filter och service

Bra service med lakan och slutstädning.

Att förbättra:
Lite dåliga foton inomhus dock, men svårt för vissa privatpersoner att fota bra.
Info om hur långt till närmaste granne är alltid bra att ha tydlig, och ex. insynsskydd.
Vid sista bokningsbekräftelsen är det bra att ha tidsperioden tydligt angiven, nu såg jag bara bokningsnumret.

11 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Oseriöst företag, hyr ej via stugsommar!

Vi hyrde en stuga nära Vingåker för 14.888kr för en vecka, skulle åka dit med våra döttrar, 2 och 4 år gamla. När vi kommer fram möts vi av dessa två meddelanden:
1. Vattnet är otjänligt enligt senaste mätning som gjordes två månader tidigare, varför de ställt fram fem dunkar med dricksvatten och vi ombeds att åka till grannbyns bensinmack för att fylla på vid behov. Givetvis inte ett ord om att det även luktar unket ur kranar och dusch.
2. Det bor en fladdermus koloni i innerväggarna. Eftersom fladdermöss är fridlysta, kan det inte avhjälpas. Vi ombeds att fånga in de fladdermöss som ev tar sig in i huset, med de skyddshandskar som ligger innanför dörren. Förstås heller inget ord om att fladdermössen låter och härjar under natten, att rabies förekommer hos fladdermöss i Sverige och att de ffa bits när man försöker att fånga in och hålla fast dem.
Jag kontaktar stugsommar om detta direkt, men får endast som svar att reklamationer behöver inkomma och behandlas först när hela hyresveckan är klar.
Vi åker hem efter två nätter, jag inkommer med min reklamation enligt stugsommars önskemål och kommer därefter även sitta i flertalet långa samtal med dem, skriva otaliga mail, kontakta högsta chefen, som återkommer med ord som att "smådjur förekommer på landet" och sedan själv uppmanar mig att göra en anmälan till allmänna reklamationsnämnden ARN. Flera månader har alltså hunnit passera, jag gör förstås denna anmälan, några veckor senare har jag återfått hela köpesumman. MEN vår semester förstörd och jag har behövt lägga en massa tid och negativ energi på detta.
Stugsommar är ett högst oseriöst företag som lägger upp bilder och beskrivningar som inte överensstämmer med verkligheten samt undanhåller hyresgäster viktig information. Hade det i annonsen framgått att det bor en fladdermus koloni i stugans innerväggar och att vattnet i den egna brunnen är otjänligt, vem hade valt att bo där? Dessutom betala 14.888kr för det?
Det är inget annat än skamligt att bedriva sin verksamhet på detta sätt.

29 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Pratat två gånger med en Linn idag hos…

Pratat två gånger med en Linn idag hos er på Stugsommar. Hon var oerhört trevlig och servisinriktade. Då hon inte kunde svara på min fråga första gången bad hon att få återkomma, vilket hon snabbt gjorde. Och andra gången var hon lika trevlig och behjälplig med att göra min stugabokning så jag gick maximal rabatt.

9 stycznia 2026
Oceniono na 3 z 5

bokningen på Stugsommar

Hej, svårt att hitta stugan vi ville ha, man borde ha en sida, t ex mina sidor där man ser tidigare bokningar. det kanske finns men jag fann det inte, sedan var betalning systemet inte ok jag blev debiterad båda på en gång utan jag märkte det så där stack hela kassan. Annars är den bra och kvalitén på stugorna verkar ok i alla fall den vi har bokat som skett nu fyra gånger.

22 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Vi har hyrt ut vår stuga via Stugsommar… katastof!

Vi har hyrt ut vår stuga via Stugsommar och det var under all kritik. Vi hade meddelat att vi inte erbjöd tvättmaskin, de la ändå upp en bild med tvättmaskin på nätet, skickade sedan ett sms till oss att vi skulle ringa de tyska gästerna som bodde där i två veckor och när de då klagade på att vi inte hade tvättmaskin blev vi väldigt förvånade och irriterade. De lämnade ut vårt nummer vid fler tillfällen. De svarar inte oss via mail, de uppdaterade inte bilderna, la ut huset för uthyrning för ett ockerpris och vi fick inte avsluta vårt avtal på förtid. Vi anmälde därför dem till Konsumentverket och fick rätt där. De är otroligt dåliga på kundbemötande och struntar blankt i oss uthyrare.

31 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Det var en bra stuga/hus att ha barnen…

Det var en bra stuga/hus att ha barnen under en sommvecka. Vi hade tur med vädret och kunde sitta på de blommiga verandorna (fanns flera). Nära bad och hav. Vi tog även en tripp till Utö. Vi fick med oss fina sommarminnen.

21 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Mögligt hus och dålig kundservice

Vi har hyrt bra stugor via stugsommar, men sommarens stuga blev tyvärr en besvikelse. Trasiga möbler och mögeldoft i huset. Skrev en recension på huset efter vår vistelse, men den dök aldrig upp på hemsidan.

Vid kontakt svarar kundservice att de inte fått in någon recension från oss. Dubbelkollat länken jag fick och då står det att recension redan lämnad. Jag tror det är mer troligt att de väljer att inte publicera negativa recensioner. Än mer övertygad om det efter läst recensioner här.

Vid kontakt med kundservice slutade de bara svara. Skulle inte rekommendera stugsommar!

28 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej