Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vår son Oskar fick väldigt bra hjälp av Suliman. De hade kontakt med varandra och planerade vilka dagar och var de skulle plugga. Suliman hjälpte Oskar med matten och kunde förklara på olika sätt, j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bilal jobbar väldigt bra med vår son och det fungerar allmänt bra. Han är flexibel med tid och dagar för att få det att fungera så bra som möjligt för alla parter. Vår son uppskattar honom mycket och... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har nu haft Studybuddy i matte för vår son som är 13 under två terminer och är otroligt nöjda! Vår son älskar sin Studybuddy som verkligen stöttat honom att klara matten så mycket bättre. Även hans... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vår Linna har inspirerat och skapat en motivation hos vår 15 åring som vi aldrig kunde ana. Kul att någon kunnat hjälpa och stötta som lett till bättre och mer arbete kring skolarbetet och resultat. A... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Instytucja edukacyjna

Napisane przez firmę

Vi erbjuder individanpassad och inspirerande läxhjälp i hemmet, för alla åldrar och ämnen Alla våra Studybuddies är engagerade studenter med färsk och relevant kunskap i sina ämnen Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet! Studybuddy erbjuder läxhjälp i hemmet. Vi utgår från varje elevs specifika behov och arbetar med ett individanpassat och skräddarsytt upplägg. I skolan skulle det vara en omöjlig uppgift att tillgodose alla elevers individuella lärande på samma sätt. Läs mer på studybuddy.se

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Vi har fått hjälp av Jasmine som varit…

Vi har fått hjälp av Jasmine som varit oerhört proffsig, närvarande och bra på alla sätt. Tack!

25 listopada 2020

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Tack för ditt omdöme Kicki! Så kul att höra att ni är nöjda med Jasmine, vi vidarebefordrar självklart de fina orden till henne :) //Felicia på Studybuddy

Oceniono na 5 z 5

Emma är en fantastisk Studybuddy i…

Emma är en fantastisk Studybuddy i fysik
Kompetent, pedagogisk och punktlig. Det har funkat klockrent.

12 listopada 2020

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Tack för ditt omdöme Anna! Vi instämmer med att Emma är fantastisk, vad roligt att höra att det har fungerat så bra! Vänliga hälsningar, Felicia på Studybuddy

Vi är Mkt nöjda med vår Studdybuddy

Vi är Mkt nöjda med vår Studdybuddy. Hon har våra äldsta barn i franska . Hon ser vad de behöver träna på och är uppfinningsrik.

28 września 2020

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Hej Caroline! Så roligt att höra att det fungerar så bra med er studybuddy och franskaundervisningen. Vi ska framföra den fina feedbacken till er studybuddy.

Felicia på Studybuddy

Joakim är toppen!

Joakim är toppen!
Han är punktlig, pålitlig, pedagogisk och mycket hjälpsam. Kunnig och har en stor portion tålamod. Min dotter har haft mycket stor hjälp av honom. Han förklarar och gör uppgiften/ämnet mer begripligt och roligare. Dessutom är han snäll, trevlig och engagerad. Har aldrig ställt in.

15 września 2020

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Joakim är verkligen toppen! Vi framför givetvis den fina feedbacken till honom. Tack för din recension.

Felicia på Studybuddy

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk studdybuddy som…

Helt fantastisk studdybuddy som verkligen gav allt! Jätte bra återkoppling o lätt att få tag på företaget likaså. Mkt bra o proffsigt bemötande överlag från alla involverade från första kontakten till sissta.

15 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Loreena är en riktigt vass pedagog

Loreena är mycket uppskattad av vår dotter eftersom hon är glad och positiv och ger henne massor med energi till att tycka det är roligt att studera matematik. Jag kan varmt rekommendera Loreena då hon i kombination med sin sociala förmåga att interagera också är riktigt vass och har en fantastisk förmåga som pedagog.

6 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

Mycket nöjd och kan varmt rekommendera Studybuddy

Anna, vår studiecoach från Studybuddy, har gjort ett fantastiskt jobb och strålande insats i sin roll som coach i matte. Helt fantastiskt helt enkelt. Ödmjuk, pedagogisk och förmåga att förklara på ett inspirerande sätt.

Ett stort tack till Anna för sin insats under hela hösten/våren och till Studybuddy för era duktiga medarbetare och proffsiga upplägg.

Jag/vi kan varmt rekommendera detta företag!

5 czerwca 2020

Mycket nöjd kund!

Både Studdybuddy som företag och den personlige mentor Daniel som vår son blev matchad med har överträffat våra förväntningar! Mycket seriöst och trevligt mottagande, samt ordning och reda. Kan varmt rekommendera alla som funderat över att anlita Studdybuddy att göra slag i saken. Vi är väldigt nöjda!

4 czerwca 2020

Jag kan verkligen rekommendera Studybuddy

Jag kan verkligen rekommendera Studybuddy. Min son har använt dem flera gånger med gott resultat. De erhållits snabba med att hitta en passande Studybuddy och vi har varit mycket nöjda alla gånger. Det krävs ju inte bara ämneskunskap utan även att Studybuddy'n är pedagogisk, tålmodig och ödmjuk. Tack och vi hörs säkert igen😊

31 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Vi har varit supernöjda med Madeleine

Vi har varit supernöjda med Madeleine! Hon har fått vår dotter Maja att helt ändra inställning till matte något som hon tidigare kämpade hårt med och idag har hon ett betydligt bättre självförtroende. Madeleine har även hjälpt till på ett fantastiskt sätt med övriga NO-ämnen och bidragit till bättre studieteknik. Vi är så tacksamma!

28 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Kan varmt rekommendera att satsa på…

Kan varmt rekommendera att satsa på studiehjälp från Studybuddy!
Det är nog den bästa present vi gett vår son. Att få så proffsig hjälp att han med gott självförtroende kunde klara sitt slutprov i matematik. Matte som han, innan SB Robel börjat, hade så kämpigt med.

Tacksamma Föräldrar.

28 maja 2020

Toppen

Toppen!

Vi är jättenöjda med Elvira som har hjälpt och peppat vår dotter i 9:an för att få de betyg hon behövde för att komma in på det gymnasium hon ville.

14 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Vi är så tacksamma för vår Studybuddy!

Vi är så tacksamma för vår Studybuddy Teresa Dinh som peppar och inspirerar vår dotter! Teresa har en stor förmåga att lära ut på helt rätt nivå och alltid med ett leende så att lektionerna blir glädjefyllda och aldrig tråkiga. Dottern ser mycket fram emot lektionerna och känner att hon utvecklats och är mer säker på lektionerna i skolan och därför har vi valt att fortsätta även till hösten.

12 maja 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej