Vår son Oskar fick väldigt bra hjälp av Suliman. De hade kontakt med varandra och planerade vilka dagar och var de skulle plugga. Suliman hjälpte Oskar med matten och kunde förklara på olika sätt, j... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bilal jobbar väldigt bra med vår son och det fungerar allmänt bra. Han är flexibel med tid och dagar för att få det att fungera så bra som möjligt för alla parter. Vår son uppskattar honom mycket och... Zobacz więcej
Vi har nu haft Studybuddy i matte för vår son som är 13 under två terminer och är otroligt nöjda! Vår son älskar sin Studybuddy som verkligen stöttat honom att klara matten så mycket bättre. Även hans... Zobacz więcej
Vår Linna har inspirerat och skapat en motivation hos vår 15 åring som vi aldrig kunde ana. Kul att någon kunnat hjälpa och stötta som lett till bättre och mer arbete kring skolarbetet och resultat. A... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi erbjuder individanpassad och inspirerande läxhjälp i hemmet, för alla åldrar och ämnen Alla våra Studybuddies är engagerade studenter med färsk och relevant kunskap i sina ämnen Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet! Studybuddy erbjuder läxhjälp i hemmet. Vi utgår från varje elevs specifika behov och arbetar med ett individanpassat och skräddarsytt upplägg. I skolan skulle det vara en omöjlig uppgift att tillgodose alla elevers individuella lärande på samma sätt. Läs mer på studybuddy.se
Dane kontaktowe
Hornsgatan 172, 11733, Stockholm, Szwecja
- 08 - 409 145 00
- jessika.bengtsson@studybuddy.se
- studybuddy.se
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Ebba träffade vår son för första gången…
Ebba träffade vår son för första gången och hon hade rätt metod för att lära ut matte på den nivån han är på, dvs åk 9. Vi fick ett väldigt gott intryck av detta första pass.

Odpowiedź od Studybuddy Sverige
Jag hade studybuddy under gymnasiet i…
Jag hade studybuddy under gymnasiet i matematik och tyska, det var en otrolig hjälp som jag är väldigt nöjd med. Det gjorde skolgården enklare och jag kände mig stöttad!

Bra tjänst
Jag har haft en super bra upplevelse med studdy Buddy, jag har haft turen att få ha Filip som är en oroligt kunnig person men mycket kunskap om matte som han hjälper mig med. Super pedagogisk och snäll!

5/5 stjärnor
Min lillebror har haft en StudyBuddy i några månader och har utvecklats så mycket inom matematiken! Jättekul att se att han har fått bättre självförtroende i skolan!

Fantastiskt kundbemötande
Efter att ha hört av mig till Studybuddy angående faktureringsfrågor och innestående lektioner som inte utnyttjas så har de varit väldigt tillmötesgående och ansträngt sig för att rätta till felen som uppstått. Jag kan inte vara mer nöjd med hur de har hanterat frågan, och min son fortsätter i vår med att använda sin studybuddy (vilket han har fått ovärderlig hjälp av i fyra års tid). Tummen upp till Studybuddy som lyssnade på mig och rättade till felen på ett föredömligt sätt!
Det här företaget är bara ute efter att…
Det här företaget är bara ute efter att lura av er pengar! Otydlig prissättning på hemsidan som är oerhört missvisande! Deras bortförklaring till prisskillnaderna är även den vilseledande då de påstod att priset på hemsidan var för onlinetjänst men den tjänsten fanns inte ens som alternativ!
De erbjuder att man får prova på och när vi inte ville fortsätta fick vi en faktura på 930kr!!! För en prova-på-gång?!? Hutlöst!!!
Inte vid något tillfälle upplyser de om att detta är kostnaden för prova-på utan man leds att tro att detta kommer att gå loss på några hundralappar.

VARNING
VARNING! Anmälde intresse för att höra mer, blev kontaktad dagligen i en vecka, vi kom överens om ett test tillfälle med en studybuddy. Han ringer mig dagen innan tillfället och meddelar att han fått avsluta anställningen hos Studybuddy, dom försöker ersätta med en ny, när jag inte väljer att gå vidare så får jag en faktura på 2900 kr??!? Akta er för företaget, otroligt oseriöst!

Fantastisk hjälp
Vi har haft Olivia som stöd i matte åk 6. Hon har varit fantastisk! Pedagogisk, lugn, pålitlig - helt enkelt super!
Helt enkelt strålande tjänst
Helt enkelt strålande tjänst: duktiga, seriösa, engagerade ungdomar som hjälper andra att lära sej. Proffsigt admin-team bakom. Våra något udda behov ( franskspråkig Studybuddy på matte 5-nivå plus fysiken ) löstes galant. Rekommenderar varmt.
A teacher who is able to motivate!
I am so greatful i found Sebastian Sundblom as a private teacher! He was able to motivate our son to get the degree he was looking for! Calm and professional! We did an intensive 4 week set-up, prior to the math exam! Sebastian was extremely commited from day1! Hard work pays off! Thanks Studdybuddy!! Strongly recommended!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Klockren förberedelse för gymnasiet
Tog hjälp åt dottern när hon gick i nian för att hon skulle förberedas på bästa sätt inför gymnasiet. Nu har hon precis börjat första året på naturvetenskapliga programmet och märker vilken nytta hon har av kunskaperna i både matematik men även NO-ämnena. Vår studybuddy Erik är en hjälte!
Ni har hjälpt vår dotter så enormt…
Ni har hjälpt vår dotter så enormt mycket och fixade så hon kom in på gymnasiet och väl där har ni varit till stor hjälp. Alltid gått att ringa och prata med er och hitta lösning. Tack och känns tryggt med er
Snabb och enkel process!
Snabb och enkel process! Fick proffsigt bemötande från start och ett smidigt hanterande under tjänstens gång.
Är jätte nöjd
Personerna som ger läxhjälp är väldigt…
Personerna som ger läxhjälp är väldigt bra och pedagogiska. Om det var dom man betygsatte så hade jag get 5 stjärnor. Organisationen bakom är rent skurkaktiga. De säljer gärna en tjänst och benämner den som ”klippkort” men debiterar ändå
fullt även om ”Buddyn” inte kan. Dom säljer gärna denna tjänst i april och debiterar fullt över hela sommaren. Rent bedrägligt beteende. Håll er undan dessa skurkar, när man försöker påtala det orimliga i detta beteende så svarar dom bara kallt att man har ingått ett avtal.

Odpowiedź od Studybuddy Sverige
Läxhjälpen vi får är toppen men…
Läxhjälpen vi får är toppen men företagets prissättningsmodell är bedrövlig. Tecknade abonemang i maj förra året, fick ändå betala full månadskostnad både juni och augusti trots att dessa bara innehöll 1 lektion vardera. Argumenten var att det skulle jämnas ut sen. Vid årsskiftet fick vi nog och gick över till klippkort efter att än en gång ha fått betala full månadsavgift när vår studybuddy avbokat pass. Klippkortet blev vi lovade skulle göra så att vi bara fick betala för det vi nyttjat. Nu får vi veta att klippkortet bara kan användas så länge avbetalningen för klippkortet pågår. Dvs pga loven och annat som gör att det inte alltid infaller 4 tillfällen läxhjälp per månad så kommer massor av dyra läxhjälpstimmar brinna inne vid abonemangets slut om vi inte tecknar upp oss på ytterligare ett nytt abonemang. Tror inte att man vid något köp av tjänst i samma prisklass (ex städning el pt) skulle godta att pass som ändå kostar 750kr/gång plötsligt brinner inne.

Odpowiedź od Studybuddy Sverige
Vi har varit väldigt nöjda med Katya
Vi har varit väldigt nöjda med Katya, som har hjälpt vår dotter med matten på ett fantastiskt sätt. Så duktig på att motivera och bygga självförtroende och det har varit väldigt roligt att ha henne som StudyBuddy. Tyvärr kan vi inte fortsätta med tjänsten då den är alldeles för dyr. 13.000 för ett klippkort som är tidsbegränsat är inte jättebra villkor, i min mening. Vi lyckades inte ta ut alla timmar, trots två förlängningar pga Corona. Livet kommer i vägen (t.ex. trötthet, sjukdom), och det är svårt att boka in extralektioner för barn blir trötta av för många lektioner också.
Besviken.
Besviken.
Fick besked att det skulle ta 1-3 dagar för att hitta en studybuddy till min dotter. Efter 6 dagar hade vi inte hört något från firman och gav upp.
Håkan Persson

Odpowiedź od Studybuddy Sverige
Tar +600 kronor I timmen för…
Tar +600 kronor I timmen för gymnasieungdomar som själva får ut löner på 150. Måste vara rekordmarginal för hela gigekonomin. Att sajt är dålig, kommunikationen rörig och opersonlig gör inte det bättre. Hoppas fler startar läxhjälp företag!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.