Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vår son Oskar fick väldigt bra hjälp av Suliman. De hade kontakt med varandra och planerade vilka dagar och var de skulle plugga. Suliman hjälpte Oskar med matten och kunde förklara på olika sätt, j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bilal jobbar väldigt bra med vår son och det fungerar allmänt bra. Han är flexibel med tid och dagar för att få det att fungera så bra som möjligt för alla parter. Vår son uppskattar honom mycket och... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har nu haft Studybuddy i matte för vår son som är 13 under två terminer och är otroligt nöjda! Vår son älskar sin Studybuddy som verkligen stöttat honom att klara matten så mycket bättre. Även hans... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vår Linna har inspirerat och skapat en motivation hos vår 15 åring som vi aldrig kunde ana. Kul att någon kunnat hjälpa och stötta som lett till bättre och mer arbete kring skolarbetet och resultat. A... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Instytucja edukacyjna

Napisane przez firmę

Vi erbjuder individanpassad och inspirerande läxhjälp i hemmet, för alla åldrar och ämnen Alla våra Studybuddies är engagerade studenter med färsk och relevant kunskap i sina ämnen Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet! Studybuddy erbjuder läxhjälp i hemmet. Vi utgår från varje elevs specifika behov och arbetar med ett individanpassat och skräddarsytt upplägg. I skolan skulle det vara en omöjlig uppgift att tillgodose alla elevers individuella lärande på samma sätt. Läs mer på studybuddy.se

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Ebba träffade vår son för första gången…

Ebba träffade vår son för första gången och hon hade rätt metod för att lära ut matte på den nivån han är på, dvs åk 9. Vi fick ett väldigt gott intryck av detta första pass.

3 grudnia 2024

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Hej Tinna! Vad roligt att allt känns bra med Ebba och att ni fått ett gott intryck, det är precis så som vi vill att det ska kännas! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa din son med matten framåt.

Oceniono na 5 z 5

Proffsigt och pålitligt !

Proffsigt och pålitligt !

28 listopada 2024

Hej Paula,

Tack för din fina feedback! Det gläder oss att du upplever vår läxhjälp som både proffsig och pålitlig. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga stöd för våra elever och det betyder mycket att veta att vi lever upp till dina förväntningar!

Oceniono na 5 z 5

Jag hade studybuddy under gymnasiet i…

Jag hade studybuddy under gymnasiet i matematik och tyska, det var en otrolig hjälp som jag är väldigt nöjd med. Det gjorde skolgården enklare och jag kände mig stöttad!

30 listopada 2023

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Hej Gustav! Tack för ditt omdöme, Sophie är verkligen en klippa och vi är så glada att vi fick hjälpa dig under gymnasiet i både matematik och tyska! Vänliga hälsningar, Jessika på Studybuddy

Bra tjänst

Jag har haft en super bra upplevelse med studdy Buddy, jag har haft turen att få ha Filip som är en oroligt kunnig person men mycket kunskap om matte som han hjälper mig med. Super pedagogisk och snäll!

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Hej Perla! Jätteroligt att höra att det fungerar så bra med Filip, vi är så glada att få möjligheten att jobba med honom och att han inspirerar och motiverar på ett så fint sätt :) Vänliga hälsningar, Jessika på Studybuddy

5/5 stjärnor

Min lillebror har haft en StudyBuddy i några månader och har utvecklats så mycket inom matematiken! Jättekul att se att han har fått bättre självförtroende i skolan!

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Hej Tovalisa! Tack för ditt fina omdöme och tack för möjligheten att få hjälpa din lillebror med studierna. Vi är så stolta att våra studybuddies kan bidra till ett bättre självförtroende i skolan samtidigt som matematikkunskaperna utvecklas! Vänliga hälsningar, Jessika på Studybuddy

Fantastiskt kundbemötande

Efter att ha hört av mig till Studybuddy angående faktureringsfrågor och innestående lektioner som inte utnyttjas så har de varit väldigt tillmötesgående och ansträngt sig för att rätta till felen som uppstått. Jag kan inte vara mer nöjd med hur de har hanterat frågan, och min son fortsätter i vår med att använda sin studybuddy (vilket han har fått ovärderlig hjälp av i fyra års tid). Tummen upp till Studybuddy som lyssnade på mig och rättade till felen på ett föredömligt sätt!

Oceniono na 1 z 5

Det här företaget är bara ute efter att…

Det här företaget är bara ute efter att lura av er pengar! Otydlig prissättning på hemsidan som är oerhört missvisande! Deras bortförklaring till prisskillnaderna är även den vilseledande då de påstod att priset på hemsidan var för onlinetjänst men den tjänsten fanns inte ens som alternativ!
De erbjuder att man får prova på och när vi inte ville fortsätta fick vi en faktura på 930kr!!! För en prova-på-gång?!? Hutlöst!!!
Inte vid något tillfälle upplyser de om att detta är kostnaden för prova-på utan man leds att tro att detta kommer att gå loss på några hundralappar.

6 listopada 2024

Hej Sofie,

Vi är verkligen ledsna att du har haft den här upplevelsen och att vår prissättning upplevts som otydlig. Vi vill försäkra dig om att vi alltid strävar efter transparens och att onlineundervisning alltid är ett alternativ. Vi hoppas att vårt tidigare telefonsamtal har gett mer klarhet i detta.

Första tillfället faktureras enligt nyttjad tid, eftersom vi betalar lön till vår Studybuddy för lektionen. Samtidigt har vi en nöjdhetsgaranti där man kan byta Studybuddy eller avsluta avtalet utan kostnad om man inte är nöjd. Detta behöver dock meddelas via telefon eller e-post. Om upplägget avslutas av andra skäl faktureras träffen, och om man fortsätter utan invändning blir avtalet bindande.

Vi vill också påminna om att du har ett innestående tillfälle om du vill använda det. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig vidare på något sätt!

VARNING

VARNING! Anmälde intresse för att höra mer, blev kontaktad dagligen i en vecka, vi kom överens om ett test tillfälle med en studybuddy. Han ringer mig dagen innan tillfället och meddelar att han fått avsluta anställningen hos Studybuddy, dom försöker ersätta med en ny, när jag inte väljer att gå vidare så får jag en faktura på 2900 kr??!? Akta er för företaget, otroligt oseriöst!

10 października 2024

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Hej Hira, vi är verkligen ledsna över din upplevelse och förstår helt din frustration. Det du beskriver är absolut inte enligt våra rutiner, och vi beklagar djupt att det har skett. Fakturan togs givetvis bort omgående, och vi har sett över våra interna processer för att säkerställa att något liknande inte händer igen. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och positiv upplevelse och tar din feedback på största allvar. Du är varmt välkommen tillbaka om du vill ge oss en ny chans, och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig på något sätt!

Fantastisk hjälp

Vi har haft Olivia som stöd i matte åk 6. Hon har varit fantastisk! Pedagogisk, lugn, pålitlig - helt enkelt super!

7 lutego 2024

Helt enkelt strålande tjänst

Helt enkelt strålande tjänst: duktiga, seriösa, engagerade ungdomar som hjälper andra att lära sej. Proffsigt admin-team bakom. Våra något udda behov ( franskspråkig Studybuddy på matte 5-nivå plus fysiken ) löstes galant. Rekommenderar varmt.

29 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

A teacher who is able to motivate!

I am so greatful i found Sebastian Sundblom as a private teacher! He was able to motivate our son to get the degree he was looking for! Calm and professional! We did an intensive 4 week set-up, prior to the math exam! Sebastian was extremely commited from day1! Hard work pays off! Thanks Studdybuddy!! Strongly recommended!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 października 2023

Klockren förberedelse för gymnasiet

Tog hjälp åt dottern när hon gick i nian för att hon skulle förberedas på bästa sätt inför gymnasiet. Nu har hon precis börjat första året på naturvetenskapliga programmet och märker vilken nytta hon har av kunskaperna i både matematik men även NO-ämnena. Vår studybuddy Erik är en hjälte!

19 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Ni har hjälpt vår dotter så enormt…

Ni har hjälpt vår dotter så enormt mycket och fixade så hon kom in på gymnasiet och väl där har ni varit till stor hjälp. Alltid gått att ringa och prata med er och hitta lösning. Tack och känns tryggt med er

8 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Personerna som ger läxhjälp är väldigt…

Personerna som ger läxhjälp är väldigt bra och pedagogiska. Om det var dom man betygsatte så hade jag get 5 stjärnor. Organisationen bakom är rent skurkaktiga. De säljer gärna en tjänst och benämner den som ”klippkort” men debiterar ändå
fullt även om ”Buddyn” inte kan. Dom säljer gärna denna tjänst i april och debiterar fullt över hela sommaren. Rent bedrägligt beteende. Håll er undan dessa skurkar, när man försöker påtala det orimliga i detta beteende så svarar dom bara kallt att man har ingått ett avtal.

27 lipca 2022

Hej Henrik,

Vad tråkigt att höra om din upplevelse. Enligt vad jag kan se så har ni i januari köpt ett klippkort på 30 timmar, där ni valt totalt 6 delbetalningar. Ni väljer antingen att betala hela klippkortet vid tjänstens start eller att dela upp betalningen, kostnadsfritt, under hela giltighetstiden - där ni valt det senare alternativet. Jag kan även se att ni själva hört av er och velat avsluta för terminen och vi har då kommit fram till lösningen att ni får pausa tjänsten och ta upp undervisningen igen till hösten när skolan startar igång igen. Vi hör av oss till dig under dagen för att se var missförståndet kan ha skett och för att se om vi kan komma fram till en ännu bättre lösning för er.

Jessika Bengtsson
Head of Operations Studybuddy

Oceniono na 1 z 5

Läxhjälpen vi får är toppen men…

Läxhjälpen vi får är toppen men företagets prissättningsmodell är bedrövlig. Tecknade abonemang i maj förra året, fick ändå betala full månadskostnad både juni och augusti trots att dessa bara innehöll 1 lektion vardera. Argumenten var att det skulle jämnas ut sen. Vid årsskiftet fick vi nog och gick över till klippkort efter att än en gång ha fått betala full månadsavgift när vår studybuddy avbokat pass. Klippkortet blev vi lovade skulle göra så att vi bara fick betala för det vi nyttjat. Nu får vi veta att klippkortet bara kan användas så länge avbetalningen för klippkortet pågår. Dvs pga loven och annat som gör att det inte alltid infaller 4 tillfällen läxhjälp per månad så kommer massor av dyra läxhjälpstimmar brinna inne vid abonemangets slut om vi inte tecknar upp oss på ytterligare ett nytt abonemang. Tror inte att man vid något köp av tjänst i samma prisklass (ex städning el pt) skulle godta att pass som ändå kostar 750kr/gång plötsligt brinner inne.

29 czerwca 2022

Hej Tora,

Tack för ditt meddelande och väldigt tråkigt att höra om din upplevelse.

Gällande den abonnemangstjänst som du först hade så stämmer det att du har haft vår vanligaste tjänst som innebär en lektion per vecka. Vi har här gått med på kortare lektionstider för att tillgodose dina behov. Jag kan även se att vi har tagit bort lektioner från era fakturor under tjänstens gång trots att praxis är att timmar sparas i en så kallad timbank där ni sedan kan plocka ut lektionerna en annan vecka, så dessa försvinner alltså inte. Faktureringen för denna tjänst baseras på en genomsnittlig faktura där ni faktureras för i snitt 3,5 lektioner per månad, ej under juli. De flesta månader underfaktureras ni därför medan ni under vissa månader, exempelvis augusti och juni, enbart har 2 lektioner. Detta är för att jämna ut faktureringen. Allt som allt betalar ni alltså 6 fakturor för 22 lektionstillfällen under ett halvårs tid.

Jag kan se att du i skrivande stund har ett upplägg med ett klippkort på 30 lektioner under 12 månader. Avbetalningen för detta är också på 12 månader, dvs under hela giltighetstiden. Jag kan även se att du önskat att få en förlängd giltighetstid, något vi också godkänt som ett undantag. Detta har lett till att din avbetalning slutar i februari 2023 men klippkortets giltighetstid tar slut i juni 2023. Du har därmed fått 4 månaders extra giltighetstid för dessa 30 lektioner, samt paus över lov.

Anledningen att vi har en giltighetstid på våra klippkort mycket för att våra studybuddies ska ha schyssta arbetsvillkor där de kan planera sin tid utifrån förväntad undervisning. Dessutom har vi märkt att läxhjälpen ger bäst resultat vid regelbunden undervisning där det inte är för långt uppehåll mellan tillfällena, vilket också ligger bakom beslutet att ha en giltighetstid på klippkorten.

Som du nämner med städning och PT är det även där ett vanligt upplägg att signa upp på ett visst antal träffar eller tillfällen som du sedan nyttjar enligt plan. Vår modell bygger på samma princip som detta.

Jag ringer upp dig inom kort för att stämma av hur vi kan komma fram till en passande lösning för just din del!

Jessika Bengtsson
Head of Operations Studybuddy

Oceniono na 4 z 5

Vi har varit väldigt nöjda med Katya

Vi har varit väldigt nöjda med Katya, som har hjälpt vår dotter med matten på ett fantastiskt sätt. Så duktig på att motivera och bygga självförtroende och det har varit väldigt roligt att ha henne som StudyBuddy. Tyvärr kan vi inte fortsätta med tjänsten då den är alldeles för dyr. 13.000 för ett klippkort som är tidsbegränsat är inte jättebra villkor, i min mening. Vi lyckades inte ta ut alla timmar, trots två förlängningar pga Corona. Livet kommer i vägen (t.ex. trötthet, sjukdom), och det är svårt att boka in extralektioner för barn blir trötta av för många lektioner också.

30 marca 2022

Besviken.

Besviken.
Fick besked att det skulle ta 1-3 dagar för att hitta en studybuddy till min dotter. Efter 6 dagar hade vi inte hört något från firman och gav upp.
Håkan Persson

21 lutego 2022

Hej Håkan,

Väldigt tråkigt att höra om din upplevelse och att den studybuddy vi hade i måndags inte matchade era önskemål. I de flesta fall lyckas vi ha en passande kandidat på plats inom 1-3 dagar men ibland tar det dessvärre längre tid än så, vilket såklart borde kommunicerats tydligare till dig.

Vi vill väldigt gärna hjälpa dig att hitta en Studybuddy och hoppas att vi får förtroendet att ta fram en ny kandidat. Som jag tidigare nämnde är du varmt välkommen att återkomma om du inte får hjälp på annat håll.

Oceniono na 1 z 5

Tar +600 kronor I timmen för…

Tar +600 kronor I timmen för gymnasieungdomar som själva får ut löner på 150. Måste vara rekordmarginal för hela gigekonomin. Att sajt är dålig, kommunikationen rörig och opersonlig gör inte det bättre. Hoppas fler startar läxhjälp företag!

23 listopada 2021

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Hej Kristoffer, ledsen om du haft en dålig upplevelse. Röriga och opersonliga är det sista vi vill vara. Jag ber om ursäkt för det och vi kommer kontakta dig under dagen för att se vad vi kan göra. Vad jag förstår blev ni tilldelade er studybuddy idag så jag hoppas i vart fall att du blir nöjd när du kommit igång och testat på tjänsten.

Gällande marginalerna så är de inget vi skäms över. Våra bruttomarginaler i linje med andra tjänstebolag, som städformor, barnpassningsbolag mm. Våra snittpriser mot kund är långt under 600 kr och beror på vilken tjänst du köper, samt vart du bor. Vi har ju en del administrativt jobb med att hitta den bästa studybuddyn till dig, så på mindre tjänster blir timkostnaden högre. Timkostnaden ska ju täcka både vårt interna arbete + lönen till din studybuddy.

Det man ofta glömmer är att priset du betalar inkluderar moms och att vi betalar arbetsgivaravgifter på de löner vi betalar ut. Dessutom betalar vi ut en reseersättning för att din studybuddy åker hem till dig.

Hoppas att du fått lite bättre förståelse för prissättningen. Vi hör av oss under dagen för att säkerställa att du fortfarande vill träffa den studybuddy vi valt ut till er, sen hoppas jag att du är beredd att omvärdera din inställning till oss som företag efter att du testat på tjänsten.

Mvh, Max Gärdin, VD

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej