Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vår son Oskar fick väldigt bra hjälp av Suliman. De hade kontakt med varandra och planerade vilka dagar och var de skulle plugga. Suliman hjälpte Oskar med matten och kunde förklara på olika sätt, j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bilal jobbar väldigt bra med vår son och det fungerar allmänt bra. Han är flexibel med tid och dagar för att få det att fungera så bra som möjligt för alla parter. Vår son uppskattar honom mycket och... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har nu haft Studybuddy i matte för vår son som är 13 under två terminer och är otroligt nöjda! Vår son älskar sin Studybuddy som verkligen stöttat honom att klara matten så mycket bättre. Även hans... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vår Linna har inspirerat och skapat en motivation hos vår 15 åring som vi aldrig kunde ana. Kul att någon kunnat hjälpa och stötta som lett till bättre och mer arbete kring skolarbetet och resultat. A... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Instytucja edukacyjna

Napisane przez firmę

Vi erbjuder individanpassad och inspirerande läxhjälp i hemmet, för alla åldrar och ämnen Alla våra Studybuddies är engagerade studenter med färsk och relevant kunskap i sina ämnen Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet! Studybuddy erbjuder läxhjälp i hemmet. Vi utgår från varje elevs specifika behov och arbetar med ett individanpassat och skräddarsytt upplägg. I skolan skulle det vara en omöjlig uppgift att tillgodose alla elevers individuella lärande på samma sätt. Läs mer på studybuddy.se

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Nöjd son = nöjda förädrar!

Jag vill bara skriva en snabb rad om hur otroligt nöjda vi är över vår sons Study Buddy Nils. En perfekt matchning!
Pedagogisk, positiv och lugn, bra förebild! Sån lättnad att vi som föräldrar kan släppa en liten bit av läxpressen då det ofta annars blir konflikt.
Nu vet vi att vad som än händer så är det koncentrerat plugg de två timmar han sitter med Nils.

16 września 2019

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Vad roligt att höra. Det ska vi framföra till Nils.

Oceniono na 1 z 5

Varning

Varning! Vi lurades in i ett 20-gångersabonnemang, fick lärarbyten 2 gånger på 11 tillfällen och sedan fick vi ingen mer undervisning utan ett löfte om att ”vi har koll, ni kompenseras senare”. Ingen ny undervisning men nya fakturor och hot om inkasso. Lärarna var bra, men vi är besvikna och känner oss lurade av företagets hantering.

14 września 2019

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Hej Åsvor! Jättetråkigt att det blev ett missförstånd gällande er tjänst. Självklart vill vi inte att ni ska känna er lurade och vi har gjort vår bästa för att reda ut situationen. Härligt ändå att höra att era studybuddies har fungerat bra.

Nu verkar ni vara på banan igen och vi önskar ett fortsatt lycka till med er studybuddy! Det är bara att återkomma till oss om det skulle vara några funderingar. Vänliga hälsningar, Felicia på Studybuddy

Erik är bäst

Erik fick mig att förstå och ha roligt på samma gång! Tack Erik!

13 września 2019

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Hej Emilia! Vad roligt - det är precis så det ska kännas. Vi framför fin feedback till Erik och önskar dig fortsatt lycka till med matematiken. Vänliga hälsningar, Felicia på Studybuddy

Oceniono na 5 z 5

Vår Studybuddy Sofia var engagerad och…

Toppbetyg!

Vår Studybuddy Sofia var engagerad och extremt duktig! Mest värdefullt var att hon lärde ut en bra studieteknik och hade koll på vad som exempelvis kom på de nationella proven och hur man skulle tänka för att studera till dem på bästa sätt. Båda våra barn höjde sig i flera ämnen.

13 czerwca 2019

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Toppen! Jättekul att höra.

Oceniono na 5 z 5

Vi har använt StudyBuddy för vår son…

Vi har använt StudyBuddy för vår son under två år, årskurs 8 och 9, och är väldigt nöjda. Vi har haft två olika "buddy's" och båda två har varit ambitiösa, noggranna och mycket seriösa. Enkel dialog med både företaget och våra "buddy's". Tyvärr lite dyrt, men klart värt det!Vår son är nöjd och fick bra hjälp! Mitt tips är att våga testa olika personer om det inte riktigt släpper i undervisningen!

29 maja 2019
Oceniono na 4 z 5

Vår studybuddy Emilia har hjälpt vår…

Vår studybuddy Emilia har hjälpt vår dotter på ett utmärkt och tålmodigt sätt i flera olika ämnen så att hon förbättrat betygen väsentligt och fått sitt självförtroende stärkt. Emilia har också sett till att mötena alltid varit både kul och lärorika.

27 maja 2019

5 stjärnor=top betyg!

5 stjärnor=top betyg!
Utmärkt och proffsig hjälp!
Rekommenderar varmt alla som funderar på att skaffa sig en Studybuddy!
Vår dotter är så nöjd, har lärt sig så mycket och fått bättre självförtroende!

29 kwietnia 2019

Mycket nöjd

Delade en studybuddy tillsammans med en vän och det fungerade jättebra. Vår studybuddy var mycket trevlig och väldigt kunnig samt hade svar på alla våra frågor. Han hade en bra struktur och vi fick ut allt det vi behövde på en och en halvtimme, vår studybuddy hjälpte oss att nå vara mål inom matte och kemi.

25 kwietnia 2019

Hjälp med högskoleprovet

Min dotter var superstressad över högskoleprovet men fick en duktig Studybuddy som kunde hjälpa henne den sista biten, särskilt med matten. Hon lyckades jättebra på provet; mycket bättre än vad hon annars skulle ha gjort. Kontakten med Studybuddy-kontoret var enkel, trevlig och tydlig. Jag jobbar i akademiska världen (KTH) och jag vet att många av våra duktiga studenter trivs utmärkt som Studybuddies.

25 kwietnia 2019

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Tack Bo! Vad kul att ni är så nöjda, och att dottern lyckades så bra på provet. Vi sprider såklart vidare det fina omdömet till den studybuddy som hjälpte henne.
/ Anders

Oceniono na 5 z 5

Jag är supernöjd med min Studybuddy som…

Jag är supernöjd med min Studybuddy som hjälpte mig inför Högskoleprovet. Studybuddy lever verkligen upp till sitt goda rykte!

18 października 2018

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Kul att du är nöjd. Stort lycka till med HP i helgen!

Mvh,
Max Henrikson
VD

Stärkt självförtroende

Vår son fick ett F i slutbetyg men fick en andra chans att höja till ett E om han gjorde i prövning i ämnet. Efter 10 timmar med en av Stydybuddys lärare stärktes hans självförtroende så mycket och han lyckades skriva ett D istället för ett E.

13 września 2018

Odpowiedź od Studybuddy Sverige

Vad kul att höra! Stort grattis till den fina insatsen, det förgyller alltid vår tillvaro på kontoret när vi hör historier som er. Jag känner själv er studybuddy Jessika och hon är verkligen en supertjej! Jag ska se till att hon får er feedback. Mvh Max, VD på Studybuddy

Toppen!

Toppen!
Kontakten med Study Buddy har fungerat bra. Vår study buddy har varit professionell och pedagogisk.

31 maja 2018

Överträffade förväntningarna

Överträffade förväntningarna! Bra upplägg kombinerat med utmärkt flexibilitet och anpassningsförmåga, det resulterade i att barnen lärde sig i egen tempo när dem ville, hur dem ville och hade dessutom roligt!

31 maja 2018

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej