Zobacz, co mówią recenzenci
Een broek, shirtje en zonnebril besteld. Shirtje en zonnebril zijn prima, maar de broek is echt van slechte kwaliteit. Slecht afgewerkt en een vervelend stofje. Helaas zelf niet in verdiept bij het b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Studio Jill vinden we het belangrijk dat we dames van iedere leeftijd kunnen helpen aan een prachtige nieuwe outfit. We vinden het geweldig om te zien wanneer drie verschillende generaties tevreden de deur uitlopen. Shop online of in een van onze 7 winkels in Soest-Zuid, Soestdijk, Nijkerk, Laren, Amersfoort, Vathorst of Leusden.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfecte service
In Nijkerk meerdere items gekocht,maar thuis in Oss vwilde ik nog een shirt in een andere kleur bestellen.De cheffin in Nijkerk had 't niet meer en heeft alle moeite gedaan om mij te helpen.De volgende dag werd 't al bezorgd.Chapeau voor haar en de medewerksters uit Leusden en de webshop.Allemaal zó vriendelijk.Daar werd ik blij van in deze heftige tijden!!Vanaf nu ben ik fan van Jill!
schoenen zijn te klein voor normale…
schoenen zijn te klein voor normale maat 39.
retour sturen moet naar china, en kost meer dan 20 euro.
dat is toch niet redelijk voor sneakers van 40,= waar veel reclame voor wordt gemaakt.

Odpowiedź od Studio Jill
Vandaag mijn oversized gilet ontvangen
Vandaag mijn oversized gilet ontvangen. Het was wel netjes verpakt maar ik schrok van de afwerking: de bovenste knoop was er nog snel even met een verkeerde kleur garen en met een losse steek aangezet. Dus die viel er meteen af. Bovendien geen etiket met wasvoorschrift, wat ik ook erg vreemd vind…. En dat voor een gilet van €59,99. Had wel iets meer verwacht.
Opdringerig
Via mijn vriendinnen in Soestdijk hoor ik vaker dat er een medewerker in de winkel nogal opdringerig overkomt. Ze bedoelt het goed maar het voelt alsof je niet de tijd krijgt om rustig rond te kijken. Vandaar dat ik binnenlopen oversla als ik zie dat zij er staat. Wel heel leuke kleding te koop in deze winkel
vreemd Retour beleid
Slecht afgewerkt en een vervelend stofje. Helaas zelf niet in verdiept bij het bestellen, maar sale producten kunnen blijkbaar niet geretourneerd worden. Beetje vreemd maar oké. Eerste en laatste bestelling voor mij dus.

Snelle service!
Ik werd al snel gebeld dat de bestelde shirtjes voor mij klaar lagen . Perfect!
Op zich wel een goede webshop, alleen prijs retourneren is buiten proportie
Op zich wel een goede webshop, maar wel ontzettend veel geld kwijt als je een item retourneert en je hebt betaald via Riverty. Ik was €9,45 daaraan kwijt, €3,50 voor Riverty en €6,95 verzendkosten van hun kant. Op zich is Riverty natuurlijk een eigen keuze, maar €3,50 vind ik aan de hoge kant. Dan verwacht je ook dat het daarmee afgedaan. Maar je moet dus ook je eigen verzendkosten nog betalen, dus in principe heb je die dus 2x betaald. Meer dan €15 euro kwijt voor helemaal niks.
Hier bestel ik dus niks meer, ondanks dat de rest dik in orde is. Jammer.

Odpowiedź od Studio Jill
Volledige bedrag niet teruggestort gekregen.
Ik had op 26 februari een bestelling gedaan. Deze ontvangen op 4 maart. Helaas de hele bestelling (roze pantalon en roze cropped blazer) retour moeten sturen op 5 maart omdat het te klein uitviel. Nu zag ik pas veel later ivm ziekenhuis opname dat alleen het geld van de blazer is teruggestort op 6 maart en dat van de pantalon niet. Zonder enige reden van opgave. Ik heb direct een mail gestuurd. Afwachten of hun antwoord hierop net zo snel is als de bestelling. Heel vreemd dit. Zie ook in de mail van hun dat er bij retour, de broek op 0 staat terwijl die ook in zijn geheel retour is gegaan. Ik wacht af, maar mijn eerste ervaring met studio Jill voelt nu al niet goed.

Odpowiedź od Studio Jill
Zeer vriendelijke medewerkers naar trans persoon.
Als een redelijk nieuw door het leven gaande trans vrouw kwam ik vandaag langs een mooie jas waarvan ik gelijk verliefd op was geworden. Even later was ik toch gegaan om de jas te kopen en de medewerkers waren heel vriendelijk wat mij heel goed hielp om zelfverzekerder de winkel uit te gaan en vaker terug te willen komen. Ik ben heel dankbaar voor de vriendelijkheid en ik zal zeker jullie aanraden bij vrienden en familie.
zwarte wax goedie broek
Ik had zaterdagavond een zwarte wax goedie broek besteld . Vandaag ontvangen , een mooie soepele zwarte nepleder broek. Ik ben er blij mee en ik kreeg ook nog een lekker maskertje cadeau . Goede snelle service zeker voor herhaling 😃
Mooie trui online besteld
Mooie trui online besteld. Was te groot teruggestuurd en heel snel een kleinere maat terug gehad. Goede service
Niet duidelijke beschrijving
Ik had een hele mooie muts besteld. Ik vind hem nog steeds mooi, kwaliteit is goed, alleen er was geen duidelijke beschrijving hoeveel procent wol het is, ik was namelijk opzoek naar een muts met neer dan 40 procent wol en in deze zit alleen maar 10 procent

Fijne winkel
Ik hou van studio Jill ;) 90% van mijn kleding koop ik hier. Nu eens online, maar ik mis was info waardoor het niet helemaal klopt toen ik het ontving. De jurk is echt wel doorschijnend en dat zie je niet op de foto’s online. Verder ben ik hele tevreden, maar koop dan toch het liefst in de winkel.

Odpowiedź od Studio Jill
Bestelling bleek ineens niet meer op…
Bestelling bleek ineens niet meer op voorraad ( volgens de site nog in 3 verschillende winkels verkrijgbaar)

Happy!
Helemaal blij met mijn nieuwe broek! In eerste instantie paste de broek niet, te kort. Balen natuurlijk maar gelukkig kunnen ruilen voor een langer exemplaar! Hele fijne en snelle reacties van de meiden via de mail. Erg blij mee!
Super goed geholpen door Gerda!
Heel leuk geholpen
Heerlijk geshopt bij Studio Jill Soestdijk! Super goed geholpen, ze liet van alles zien en passen. Leuke combinaties gemaakt, ze heeft er echt kijk op. Altijd een warm welkom!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.