Bestelling betaalt (bijna €100!) en nooit ontvangen. Email gestuurd, berichten onder Instagram post, DM Instagram maar nul reactie ondanks dat er gezegd werd dat het verstuurd werd. Ik hoop da... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Top ervaring! Op de site stond dat de verzending wat langer kon duren, maar binnen 24uur na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik een mailtje dat het pakje verzonden was. Uhhh.. welke vertraging... Zobacz więcej
Ontvangen spulletjes zijn mooi en naar tevredenheid. De levertijd viel echter erg tegen. In tegenstelling tot de genoemde levertijd op site (2-3 dg) en wat ik gewend ben van andere (kleine) winkels,... Zobacz więcej
Mijn (achter)neef (2) was jarig, en ik zocht een mooi maar vooral ook duurzaam cadeau. De houten raket met eindeloos veel variaties werd keurig door een fietskoerier (!!) bezorgd in een feestelijke v... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z odzieżą dla niemowląt
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Sklep z odzieżą dziecięcą
- Sklep z zabawkami dla dzieci
Napisane przez firmę
Studio Jules is dé online winkel voor baby & kids, lifestyle, sieraden en home decoratie. Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100 , -
Dane kontaktowe
Nijverheidsweg 12, 3762 ER, Soest, Holandia
- 0653514571
- contact@studio-jules.nl
- studio-jules.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Mega unieke mooie producten
Mega unieke mooie producten, een feestje voor jezelf om uit te zoeken en een feestje voor je kind om te ontvangen. Met zorg verpakt en oog voor detail! Enorm tevreden.
Pakketje niet geleverd
Helaas kwam mijn pakketje door een fout van de pakketdienst niet aan. Studio Jules heeft me netjes op de hoogte gehouden en het pakketje nogmaals verstuurd. Vandaag is het alsnog bezorgd en wat is het leuk ingepakt. Het is het wachten waard geweest!
Mijn retour die inmiddels al 5 weken…
Mijn retour die inmiddels al 5 weken bij hen retour is, is nog steeds niet terugbetaald. In een e-mail is er aangegeven dat het na het weekend (inmiddels meer dan een week geleden) geld terug gestort zou worden, echter is dit nog steeds niet gedaan. E-mails die ik nu verstuur komen niet aan omdat de inbox vol zit, berichten op Instagram worden niet beantwoord en de telefoon wordt niet opgenomen. Heel vervelend en voor mij ondanks de leuke producten een reden om nooit meer te bestellen.

Odpowiedź od Studio Jules
Duurt lang voordat bestelling wordt…
Duurt lang voordat bestelling wordt verzonden, ook tussendoor geen update ontvangen over status.

Nooit meer
Een week na bevestiging van mijn bestelling nog geen update over de verzending. Geen reactie op mijn e-mail en DM's via Instagram. Pas na een openbare reactie op Instagram ontving ik een bericht. Anderhalve week na mijn bestelling krijg ik uiteindelijk verheldering: dat er tientallen pakketjes waren kwijtgeraakt bij Post.nl. (Ik heb nooit een verzendbewijs ontvangen, noch een track & trace code.) Het aankoopbedrag werd teruggestort, maar tot mijn grote verbazing zonder vergoeding van de €5,95 verzendkosten. Lekker verdienmodel...

Niet voor herhaling vatbaar
De bestelling kwam te laat binnen en ook nog eens incompleet, de communicatie ook erg onduidelijk en pas na een maand antwoord gekregen via Instagram. Mooie spullen maar bestel de volgende keer toch ergens anders.
Fijne webshop!
Mijn bestelling werd vlot geleverd. Alle producten waren zo prachtig ingepakt, het was een feestje om uit te pakken! Fijn assortiment aan kleertjes voor mijn meiden, heel blij mee.
Snelle levering en leuke webshop.
Slechte bereikbaarheid,
Slechte bereikbaarheid. Na 1 week nog steeds geen bestelling ontvangen

AVOID!
FRAUDULENT WEBSHOP - don't shop here!!!!! Saar took my order, never shipped my item and promised to refund my money. I never received my refund and she blocked my email when I tried to follow up. Left with no other choice but to take legal action. AVOID!
‘s middags besteld en de volgende…
‘s middags besteld en de volgende ochtend werd het al bezorgd, super! Was allemaal netjes ingepakt ook.
Prachtige webshop!
Divers aanbod, persoonlijk, mooi ingepakt! Het voelt elke keer als een cadeautje wanneer je je bestelling ontvangt. De spullen zijn van mooie kwaliteit en de webshop is erg overzichtelijk.
Een super mooie shop met toffe items!
Heel behulpzaam tijdens het uitzoeken van het juiste beddengoed voor mijn dochtertje. Het pakketje was ook echt fantastisch echt een cadeautje! Een super mooie shop met toffe items
Vorige week woensdag een bestelling…
Vorige week woensdag een bestelling gedaan. Nog niks in huis... Gemaild geen reactie.. en via instagram wel een reactie dat er iets mis is gegaan en verstuurd zou zijn maar tot op heden nog geen niets gehoord of ontvangen. Ze verkopen leuke spullen, maar ik bestel de volgende keer ergens anders...
Dramatische service en wacht nog steeds op product
Dramatische service. Na maanden wachten deel van de bestelling ontvangen en wacht nog steeds op 1 item. Krijg ook geen reactie meer op mijn vragen.
Nooit wat ontvangen
Nooit wat ontvangen. En ook geen reactie op mijn mail met de vraag of ik het ooit nog ga ontvangen.. Geen aanrader!
De hemeltjes zijn beiden prachtig
De hemeltjes zijn beiden prachtig! En mooi & snel ontvangen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.