Oceniono na 1 z 5

Efter en allerede besværlig ombytning grundet en reklamation og efterhånden mange opkald og henvendelser pr. mail, som nu har trukket sig over et år, har vi stadig ikke hørt noget på den nye rekl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har nu haft sillebens langbord med tillægsplader i lidt over et år, og det spiller bare. Leveringen var der godt nok glemt skruerne, men vi er jo kun mennesker. Dog var der kommet transport... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kommunikation og dårlig kvalitet af langbord Efter lang tid ventetid på langbord 260 cm i linolium med trækanter oplever vi at bordet er vakkelvornt og ryster ved det mindste puf. Bordet bue... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Lang leveringtid (11 uger), lang svartid og kun opdatering v. egen henvendelse. Vi valgte et lakeret sildebensbord som v. første øjekast er flot men der er bobler i lakken og et hjørne er en smule st... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

De bedste anbefalinger herfra

Vi kom med nogle ideer som de ikke var vant til, de lyttede og lavede det præcist som vi ønskede det. Vi har fået det flotteste bord, som vi er super glad for… skide godt gået STRUM 👍

14 września 2021

Hej Robert,
Tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at i tog jer tid til at skrive den ☺️ Vi er glade for at i valgte os til at lave jeres helt unikke bord 🙏🏻

Oceniono na 5 z 5

Stor anbefaling til Strum!

Stor anbefaling til Strum!
Vi har modtaget det smukkeste bord til tiden, som vi er meget glad for!
Super god kundeservice hele vejen igennem.
De to søde gutter kommer selv og leverer og samler bordet, skøn service!

17 sierpnia 2021

Hej Mette,
Tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at i tog jer tid til at skrive den ☺️

Det pæneste bord

Det pæneste bord - enormt flot håndarbejde. Det er vi meget glade for.

16 sierpnia 2021

Hej Julie,
Tak for din anmeldelse! Dejligt at du synes om det! ☺️

Ventetid og information

Ventetid og information synes jeg er virkelig ringe.

Jeg startede med at skrive ind for at få lidt information. Her har jeg stadig ikke hørt noget fra.
Efter to uger besluttede jeg mig for at bestille bordet alligevel.
Nu har jeg så ventet 12 uger på mit bord.
Jeg startede med at vente 7 uger, da jeg besluttede mig at ringe for at høre hvor længe der var til jeg kunne vente mit bord. To dage efter får jeg en mail med at der kan gå en til fire uger yderligere.
Men at de/i vil ringede en uge før de/ivil komme med bordet.
Nu er de 8 uger plus de 4 ekstra gået og jeg har stadig ikke hørt noget om nogle leveredes dato.

Føler mig overset og glemt.

27 czerwca 2021

Hej Pauline,
Først og fremmest beklager vi meget den trælse oplevelse. Det var en meget travl periode for os, og det betød, at vi desværre også kom lidt bagud i produktionen. Vil tilbød dig yderligere rabat på dit bord og det blev leveret kort tid efter. Vi håber at det gav plaster på såret og at du trods ventetiden er glad for dit fine bord ☺️

Oceniono na 5 z 5

Wow! Det smukkeste produkt og den bedste kundeservice!

KÆMPE anbefaling herfra!!!
Jeg modtog det smukkeste bord, der levede op til min vildeste fantasi og mere til.
Gutterne kom selv helt fra Århus til København, bar det op på 2. sal i min meget smalle opgang og monterede bordet med et smil. Da de blev lidt forsinkede med leveringen grundet travlhed kontaktede de mig. Jeg kunne få det leveret fuldstændig efter min kalender og måtte ikke tage fri for arbejde. De kom en fredag eftermiddag. Bedste service, jeg længe har oplevet. Tak for jer og jeres helt fantastiske biks!

7 maja 2021

Hej Siv,
Rigtig god fornøjelse!

Oceniono na 5 z 5

Godt produkt og god service

Virkelig flot sildebensbord som jeg i dag modtag. De kom selv ud med det og samlede det -mega god service😁

25 kwietnia 2021

Hej,
Tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at ud synes om hele oplevelsen!
God fornøjelse! ☺️

Oceniono na 5 z 5

Trods lidt ekstra ventetid har vi nu modtaget vores spise og sofabord som er virkelig flotte. Det var lige det vi ønskede os og vi er meget tilfredse :)

18 kwietnia 2021

Hej Carina,
Tak for din anmeldelse! Dejligt at i blev tilfredse trods den lille ekstra ventetid der kom ☺️

Oceniono na 5 z 5

Simpelthen sådan et fint bord og super…

Simpelthen sådan et fint bord og super service hele vejen igennem. Mange tak for det :)

11 kwietnia 2021

Hej Anni og Lars,

Oceniono na 4 z 5

Kvalitet i top

Vi har købt et rundt sildebensbord i egetræ fra Strum.
Vi oplevede desværre en 3-4 ugers længere leveringstid, da fabrikken som producerer benene for Strum, var ramt af corona.
Vi måtte selv kontakte Strum flere gange, for at få en status på vores bord, men vi kunne altid få fat i dem, men savnede at initiativet kom fra dem.

Da vi fik vores bord, var vi ovenud tilfredse med kvaliteten. Strum beklagede ventetiden og det manglende initiativ til at kontakte os med opdatering omkring vores bord, men var meget oprigtige og ydmyg omkring situationen, og de var yderst behagelige.

Alt i alt har det været en super god oplevelse at købe bord hos Strum, og vi vil varmt anbefale dem.

24 marca 2021

Hej MK,
Tak for din anmeldelse! ☺️
Det er desværre beklageligt at vores producent af ben stod i lidt problemer under Corona. Det er jeres anmeldelser der hjælper os med at blive bedre og vi har derfor også ekstra meget fokus på komme med opdateringer, når uforudsete situationer opstår.
Vi er dog glade for at trods alt synes om oplevelsen og bordet! ☺️
Rigtig god fornøjelse!

Oceniono na 5 z 5

Super flotte borde og kanon kundeservice

Super flotte borde med gennemført design og håndværk i verdensklasse. Udover et konge produkt så er jeg virkelig godt tilfreds med den kundeservice jeg fik. Jeg blev guidet på bedste vis og fik svar på alle mine spørgsmål. Klar anbefaling herfra.

8 marca 2021

Fantastisk kvalitet og topklasse

Fantastisk kvalitet og topklasse service!

Vores ønsker til bordben var desværre ikke en standardvare hos Strum, men gennem kort dialog fandt vi hurtigt frem til en løsning med speciallavet ben, udført til perfektion!

Virkelig, VIRKELIG veludført håndværk!

Varmeste anbefaling herfra!

3 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service og søde…

Virkelig god service og søde medarbejder, som ønsker at hjælpe. Strum gjorde det muligt at få lavet vores
Drømmebord selvom det ikke var i deres sortiment 😊

Vi er så glade for vores nye bord, det var bestemt ventetiden værd.

27 lutego 2021

Hej Malene,

Mange tak for den fine anmeldelse!
- Og super dejligt at i er glade for jeres nye bord.
Vi takker mange gange for at i har valgt os :)

Oceniono na 5 z 5

Godt håndværk, fantastisk service.

Jeg har netop modtaget mit flotte nye bord fra Strum. Først og fremmest er bordet vildt flot, og uden tvivl af høj håndværksmæssig kvalitet, dette gælder både bordben og plade.

Jeg var i tvivl om jeg kunne få bordbenet ind af min dør, da jeg har en forholdsvis smal hoveddør i en gammel københavner lejlighed, jeg ringede derfor til Strum, som uden tøven skyndte sig at sende mig bordbenet, så jeg kunne se om jeg kunne få dette ind af døren, selvom bordpladen ikke var lavet færdig endnu, hvilket jeg heldigvis kunne.

Bordet blev leveret inden for de 5 uger som var lovet, og der er generelt leveret god service hele vejen igennem, de er altid til at få fat i og har svarende parate når man ringer eller skriver.

Kort sagt, godt håndværk god service, god levering, samt et bord som er et sandt fund til prisen, jeg giver de varmeste anbefalinger med herfra.

10 lutego 2021

Hej Martin,

Mange tak for den fine anmeldelse!
Vi er super glade det hele kunne gå, trods en smal dør 😉
Mange tak for at i har valgt os til at lave jeres fine bord!

Flot

Flot, solidt håndværk og ikke en finger at sætte på kundeservice

30 stycznia 2021

Hej Søren,

Mange tak for den fine anmeldelse og tak for at i har valgt os til at lave jeres fine bænk! ☺️

Daniel & Nicklas // strum.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej