Zobacz, co mówią recenzenci
Helemaal Happy😊 Goede leuke kleding goed kwaliteit en betaalbaar, het voelde net als een cadeautje die je ging uitpakken met een persoonlijke hand geschrevenkaartje. Op TikTok kijk ik altijd met plez... Zobacz więcej
De producten zijn van super goede kwaliteit en wat veel leuke items op de site! Vaak een super leuke actie, dus ook zeker volgen op de socials! Helaas wel een beetje gedoe gehad met PostNL, maar desal... Zobacz więcej
Onlangs twee leuke items besteld, helaas zat er in 1 kledingstuk een vlekje die mij opviel. Super goed contact gehad met de verkoopster via DM, waardoor we samen tot een oplossing zijn gekomen. Hele l... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Shop nu op https://www.strivefashion.nl ! Strive fashion. We strive for fashion. In onze winkel vind je trendy items voor een goede prijs.
Dane kontaktowe
Delflandlaan 14, 8302NB, Emmeloord, Holandia
- info@strivefashion.nl
- strivefashion.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Aanrader
Wat een een leuke en energieke dame. Geeft eerlijk advies. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik wat bij deze dame koop
Ik heb al meerdere keren bij Mirthe…
Ik heb al meerdere keren bij Mirthe besteld en het is me nog nooit tegen gevallen. Het maat adves is eerlijk en kloppend zodat het zelden voorkomt dat er wat retour moet. Super leuke shop ♡
Jurkje Ashley in het groen♡
Jurkje Ashley ontvangen in het groen, super blij mee. Mooie kwaliteit, snel geleverd en precies wat ik zocht ♡
Heeeyyy 💖☺️
Heeeyyy 💖☺️
Ik heb nu een paar keer bij je besteld wat een enthousiasme heb jij zeg en wat ongelooflijk behulpzaam en klantvriendelijk ben je naar je klanten 🤍 ik ben enorm blij met alle items en ik blijf zeker weten vaker bestellen en supporteren dat sowieso 💜😊 ga vooral zo door en laat je niet gek maken je bent een enthousiaste leuke en gezellige meid en ik ben blij dat ik je webshop heb gevonden ♥️😇 ECHT EEN AANRADER OM TE BESTELLEN BIJ HAAR 🤍🙌🏻LIEFS CELINE
Errg Tevreden
Erg tevreden over mijn aankoop, ga hier zeker nog eens bestellen❤️
Ga zo door meid!!
SUPER GOED
Super snel, mega lief kaartje erbij en ook nog eens leuke kleding! in 1 woord geweldig!
Super!
Ik ben zo tevreden met mijn bestelling!
Echt super klantvriendelijk & erg behulpzaam bij vragen.
+ super snelle verzending naar België!
1 woord top!
Super lief en enthousiast persoon.
Super lief en enthousiast persoon.
Neemt de tijd voor je en kijkt samen met je na een leuke outfit en mogelijkheden. Zeker een aanrader♡
Zo tevreden over deze webshop
Zo tevreden over deze webshop! Alle items worden hartstikke leuk ingepakt en met zoveel liefde! Ben heel erg blij met mijn spulletjes :) Ik zou zeggen zeker bestellen!!
Ik ben super tevreden!
Ik ben super tevreden! M’n halve kledingkast bestaat uit strivefashion! Prijs-kwaliteitverhouding is top en ben altijd tevreden. Strive fashion streeft ernaar dat vrijwel iedereen er kan shoppen en zich comfy en fijn voelt in hun kleding. Naar mijn mening slagen ze hier volledig mee! Ze denken met je mee in oplossingen als er bijv wel iets is en ze helpen altijd met outfits samen stellen. Kortom; zeker bestellen bij deze webshop het zijn toppers met ontzettend leuke kleding! <3
Top bedrijf!
Super goede service en snelle verzending. Ze geven eerlijk en goed advies, vragen worden altijd snel beantwoord.
De prijs kwaliteit verhouding is super.
Happy met Strive
Vaste klant bij Strive! Regelmatig nieuwe items, betrouwbaar maatadvies en altijd behulpzaam. Eerlijke prijzen ook. Helemaal Happy met Strive <3
mega goede en snelle service en super…
mega goede en snelle service en super leuke behulpzamen eigenaren! 😊
BESTE BEDRIJF OOIT
Ik ben ontzettend positief over dit bedrijf! Super snelle service ( ook naar België) super mooi ingepakt en super lief naar ons toe :)
Is zeker een aanrader!! <3 xx
Top webshop!
Super aardige eigenaren, mooie producten en zeer snelle levering! Top webshop 🤩
Doświadczenie Trustpilot