Ik ben super tevreden! M’n halve kledingkast bestaat uit strivefashion! Prijs-kwaliteitverhouding is top en ben altijd tevreden. Strive fashion streeft ernaar dat vrijwel iedereen er kan shoppen en zi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Helemaal Happy😊 Goede leuke kleding goed kwaliteit en betaalbaar, het voelde net als een cadeautje die je ging uitpakken met een persoonlijke hand geschrevenkaartje. Op TikTok kijk ik altijd met plez... Zobacz więcej
De producten zijn van super goede kwaliteit en wat veel leuke items op de site! Vaak een super leuke actie, dus ook zeker volgen op de socials! Helaas wel een beetje gedoe gehad met PostNL, maar desal... Zobacz więcej
Onlangs twee leuke items besteld, helaas zat er in 1 kledingstuk een vlekje die mij opviel. Super goed contact gehad met de verkoopster via DM, waardoor we samen tot een oplossing zijn gekomen. Hele l... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Shop nu op https://www.strivefashion.nl ! Strive fashion. We strive for fashion. In onze winkel vind je trendy items voor een goede prijs.
Dane kontaktowe
Delflandlaan 14, 8302NB, Emmeloord, Holandia
- info@strivefashion.nl
- strivefashion.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Hele goede kwaliteit en hele lieve…
Hele goede kwaliteit en hele lieve mensen. Super snel geleverd erg blij mee
Geweldig
Hele fijne verkopers, geven goed advies en zijn altijd vrolijk! Een leuk bedrijf met voor ieder wat.
Pakken de items in als een cadeautje🤩 Snelle verzending, en ook nog eens gratis!
Echt een aanrader, in 1 woord geweldig❤️
Ik zal zeker vaker bestellen.
Ik ga hier vaker wat bestellen ❤️
Hele leuke ervaring om een pakketje binnen te krijgen. Het is mega leuk ingepakt, ik voelde me net jarig. Ook leuk om het bij strive fashion te bestellen omdat je ziet dat ze heel blij zijn met een bestelling. En het beste is dat de kleding ook nog eens heel mooi is en lekker zit! Helemaal top!
Zeker weten aan te raden!😍
Super leuke website. Mirthe is een topper. Ze helpt je super goed ook met maatadvies. Super goede service en leuke producten. En altijd gratis verzending in Nederland. Ga zo door toppers❤️
Top webshop, hele lieve mensen!
Ze gereageerd echt super snel en vriendelijk op vragen en geeft eerlijk advies. Ben echt blij met mijn aankopen!
THE BEST
hun zijn toppers! Geven altijd het beste en eerlijke advies, geweldig om naar te kijken en gewoon twee enorme schatten. Al vaker besteld maar zeker niet de laatste keer!
xx dees
Toppertjes
Super fijne kleding en voelt als goeie kwaliteit zit mooi ook met maatje meer. Zeker aan te raden en zou hier zeker nog vaker kleding van halen
Top bedrijfje
Wauw, wat een fantastische bedrijfje is dit. Samen met haar vriend doet ze samen. Wat een geweldige service geven deze lieve mensen, ze hebben me super goed geholpen met de maten. Daarom past mijn nieuwe leren legging echt perfect. Ik zou zeker gaan bestellen bij deze lieve mensen. Ze mogen trots zijn op zichzelf.
Liefs
Super lieve leuke meid klantvriendelijk…
Super lieve leuke meid klantvriendelijk helpt Je met alles
En is het feestje om met live na haar te kijken zou zeker mee bestellen bij deze webshop topper
Heerlijk setje
Het zit super lekker, schijnt niet door en heeft super veel stretch.
super kledingwebshop
heel veel leuke en mooie kleding . ze is altijd super spontaan .helpt je overal met kleding advies of als je andere vragen
zkr aan te raden om een kijkje te nemen op haar website . en gratis verzending in NL is aangenaam
Mn pakket was snel binnen en past ook…
Mn pakket was snel binnen en past ook perfect
Snelle en persoonlijke service
Snelle en persoonlijke service. Mooie aanbieding en precies zoals de foto.
Super!
Ik heb een comfy pak besteld zoals zovelen haha maar het pak zit zo ontzettend lekker! Het is een geweldige stof en rekt lekker mee. Mirthe is ook ontzettend lief en super enthousiast en de verzending verliep ook super snel en goed! Echt een top bedrijf en zeker een aanrader!
Leuk bedrijf
Leuk bedrijf. Snelle verzending. leuke kleding voor een leuke prijs. En ze zijn eerlijk en helpen je goed. Ook super ingepakt echt een kadootje.
Geweldig! 🤩
Geweldige service! Super snel GRATIS verzonden, met klarna betalen en geweldig leuk ingepakt met aandacht. Om vervolgens nog super snel te reageren op mijn dm met super goede service!
Leuke en betaalbare kleding!
Leuke en betaalbare kleding kun je vinden op Strive Fashion!
Je kan bij ze terecht met al je vragen over de items en zullen altijd eerlijk antwoorden. Ik lig hier op de bank in een heerlijk comfy setje van SF die ik nooit meer uit doe!
Blij met jullie 💗
Top bedrijf ik heb een sieraden…
Top bedrijf ik heb een sieraden abonnement word altijd zulke leuke dingen in het pakketje gedaan en leuk ingepakt snel geleverd ik wacht met smart op me volgende pakketje :)
Doświadczenie Trustpilot