Strikkenyheder Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg ville gerne give Strikkenyheder 10 eller flere stjerner. Igår løber jeg tør for garn, jeg finder garnet på tilbud online, bestiller det og idag, mindre end et døgn efter, ligger garnet klar til af... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte noget garn til et tæppe som blev leveret få dage efter. Et af nøglerne havde nogle fejl, når man kom lidt ind i den. Jeg skrev til butikken om fejlene på nøglen og fik med det samme mulighed... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har bestilt fra hjemmesiden et par gange og er bare super tilfreds. Elsker Drops garn og Strikkenyheders priser er virkelig gode! Får altid hvad jeg skal bruge og lynhurtigt 😊 Jeg vender frygteligt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Hurtig levering, gode priser

Faldt over strikkenyheder og har siden handlet flere gange online hos dem. De har gode tilbud på mit favorit garn og leveringen er altid hurtig ! Så nu kigger jeg altid på deres hjemmeside først 🙂

14 lutego 2021

Super tilfreds!

Har bestilt fra hjemmesiden et par gange og er bare super tilfreds. Elsker Drops garn og Strikkenyheders priser er virkelig gode! Får altid hvad jeg skal bruge og lynhurtigt 😊 Jeg vender frygteligt tilbage... 😊

28 listopada 2019
Logo Strikkenyheder

Odpowiedź od Strikkenyheder

Hej Charlotte !
Tusind tak for dine pæne ord, og at du tog dig tid til at skrive. Det glæder os meget. Vi ser frem til at ekspedere dig igen :-)

Strikkenyheder

Oceniono na 1 z 5

Utrolig skuffet

Kørte op til butikken, fordi min datter gerne ville mærke på kvaliteten inden vi købte. Da jeg skal betale, spørger jeg lige til prisen, og det er 36 kr. Pr. Nøgle, Jeg siger at på nettet står der 28.95, hun svarer “så skal du bestille på nettet” jeg tager mobilen frem for at bestille på nettet, hvortil hun siger “ ja når du så har bestilt går der så 2 dage til du kan hente garnet” må tilstå jeg blev målløs. Stod med alt garnet fundet frem. Gik uden garnet, bestilte den på nettet til sammen pris fragtfri ved Rito Hobby.
Der var på ingen måde travlt i butikken, så det kan ikke undskyldes.
Mit råd ...... det er vist tid til at finde et andet arbejde hvor du er glad for at komme på arbejde og hvor du kan yde en ordentlig service.
Mit held er, man ikke er tvunget til at købe ved dem, og vil da råde mit strikke hold og andre til at handle et andet sted. Skuffet oplevelse, men var blevet advaret.

27 marca 2018
Logo Strikkenyheder

Odpowiedź od Strikkenyheder

Vores forretningskoncept er, at vi har priser i butikken til under 20 % af vejl. udsalgspris, og netpriserne er tilrettet konkurrencen på nettet.
Butikken er en lager butik med personale og service, hvor kunderne kan komme og spørge, få vejledning og mærke på kvaliteterne. Men vores kunder er ALTID velkomne til at bestille til den lavere pris på nettet.
Hvis vi skal opretholde nogen meget attraktive og lave priser til vores kunder, så skal vi have lave omkostninger og derfor bl.a. kunne tilrettelægge så afhentnings ordrer kommer senest to dage før, de skal være klar.

Vi har rigtig rigtig mange tilfredse kunder som roser konceptet og de meget lave priser både i butikken og på nettet.
Kommentaren omkring hvorvidt jeg skal finde et andet arbejde, som jeg er glad for, finder jeg totalt uberettiget og usagligt.
Det er meget ubehøvlet, at du angriber min person fordi du enten ikke forstår vores koncept eller er uenig heri. Jeg tilbød dig at lægge garnet til side/reservere det til dig, da det var det sidste.
Det er vores koncept, og vi har rigtig mange tilfredse kunder som er glade for at kunne købe billigt garn til lave priser og få vejledning i butikken.

God butik

Jeg syntes det er et godt sted at købe garn, det er billigt og de er venlige overfor kunderne😉

27 marca 2018
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte mit garn og markeringsringe hos strikkenyheder.dk lørdag, og tirsdag morgen kunne jeg allerede hente min pakke! Og så var der ovenikøbet en lille karamel med. Jeg kan varmt anbefale denne webshop! :-)

12 grudnia 2017

Hurtig forsendelse

Har efterhånden bestilt meget garn hos strikkenyheder, grundet de lave priser. Alt garnet jeg har fået er samme indfarvning, og jeg har fået garnet leveret fra dag til dag. Fantastisk! :D

9 listopada 2017
Oceniono na 1 z 5

Ikke helt tilfreds

Jeg bestilte garn og det kom hurtigt, men det lugtede af fugtig kælder elle jordslået. Jeg skrev til dem på fb. og fik af vide at det garn de havde tilbage ikke lugtede, det lød lidt som om de ikke troede på mig. Så jeg måtte returnere garnet for egen regning 100 kr. Så det kostede mig 100 kr. og jeg har ikke noget garn

8 lutego 2017

Super service!

Jeg har bestilt noget garn fra Strikkenyheder for to dage siden og da jeg var på vej ud af døren i dag, var pakken der allerede! Da jeg kom hjem, åbnede jeg pakken og alt var i god stand. Fakturaen var den sødeste! Der var et stykke slik tapet til det og en tekst der siger: ”God fornøjelse! Hilsen Elsebeth”. Det var en rigtig god oplevelse og jeg vil bestille fra den igen!

27 listopada 2015

Super flot service

Jeg havde bestilt strikkepinde for 273,-kr hos strikkenyheder.dk, Der gik et godt stykke tid, men der kom ingen pakke med posten. Jeg skrev derfor en mail til butikken, og spurgte om der var gået noget galt, siden jeg ikke havde fået mine strikkepinde. Jeg modtog derefter en sød mail med beskeden om at de ville sende min bestilling igen, og denne gang modtog jeg så mine strikkepinde. Der var ingen brok, ingen diskussion, men bare en fin mail med den dejlige overraskende besked.
Strikkenyheder.dk har derfor fået en trofast kunde i mig, for selv om jeg handler på nettet, så er service stadig vigtigt for mig.

9 grudnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej