Jeg returnerede nakke-stretctfit dagen efter min modtagelse, og det er over 1 måned siden nu. Der er intet telefonnummer man kan kontakte hos STRETCHFIT, så jeg skrev en e-mail og anmodede om mine... Zobacz więcej
Den virker virkelig👏🏻 Jeg har utrolig længe døjet med spændinger i nakken - konstant hovedpiner i forskellige grader og endda migræne, hvor jeg har været nødsaget til at blive i sengen og ikke ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kunne mærke en positiv forandring i nakke-regionen efter cirka 14 dages brug af nakketrækkeren, NeckFlex. Første gang udløste en ret så overvældende forløsning - ikke smertefuld eller ubehagelig.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Brian Rasmussen left the following 5 star review for the product Nakkestrækker - NeckFlex™️, Order #23766: Ombytning af varer bestil forkert Jeg købte en NeckFlex men skulle have en BackFlex. Ri... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi leverer vores kunder alt de skal bruge for at leve en aktiv livsstil uden skader. Få resultater hurtigere, smartere og lettere. Bare være den bedste version af dig selv.
Ostergaade 1, 8000, Aarhus, Dania
- kontakt@stretchfit.dk
- stretchfit.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
En StretchFit rygstrækker er blevet uundværlig …
En StretchFit rygstrækker er blevet uundværlig for mig,
jeg benytter den hver dag både til at ligge på men også som rygstøtte i en stol. I flere måneder har jeg gået med smerter fra iskias-nerven i højre side, men efter blot een uges brug af rygstrækkeren er smerterne væk, den er alletiders.
S. Allingham

Odpowiedź od StretchFit™️
Redskabet fungerer præcis som beskrevet…
Redskabet fungerer præcis som beskrevet og synes at være godt produceret. Den gode virkning mod stivhed i ryggen indtræffer først efter nogle ugers daglig anvendelse, så man skal have lidt tålmodighed til at begynde med.

Formindskede nakkespændinger
Produktet virker! Der var hurtig levering, og en klar vejledning for brug af produktet

Odpowiedź od StretchFit™️
Et produkt der har manglet på markedet
Et produkt der har manglet på markedet. Giver fantastisk stræk og trykker lige det sted som massøren ikke kan nå. Kan virkelig anbefales.

Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Jeg købte sættet med nakke- og ryg-stretcher, og har brugt begge dele flittigt. Desværre gik min nakke-stretcher i stykker, den knækkede. Jeg skrev til kundeservice, egentlig blot for at fortælle det, hvis nu der var en fabrikationsfejl eller andet. De svarede hurtigt tilbage, og sender en ny uden beregning.
Det, synes jeg, er rigtig god kundeservice, og jeg føler mig utrolig godt behandlet. Kan kun anbefale dem.

God rygstøtte
Rygbælte Lumbarflex er ganske som forventet og støtter godt i ryggen

Odpowiedź od StretchFit™️
Har døjet med hovedpine i 3-4 år men…
Har døjet med hovedpine i 3-4 år men efter køb af denne neckflex som jeg troede var fup og fidus tager jeg mine ord tilbage…for har ikke haft det siden og bruger den hver dag så noget kan den 👍

Du skulle tage og prøve
Jeg har for ca. 14 dage siden købt en nakkestrækker hos StretchFit, fordi både min mand og jeg selv har mange problemer med nakkesmerter og spændinger.
Pga julen er vi først kommet i gang med at bruge den dagligt for 5 dage siden.
Jeg synes den er nem at bruge og der er meget fine instruktioner med.
Jeg kunne allerede på anden dag mærke en positiv forskel. Faktisk også på min ene skulder, som jeg efter en frossen skulder for mange år siden, har haft mange problemer med.
Min mand skal gå langsomt frem når han bruger den, for han oplever lidt ubehag og kvalme. Det er iøvrigt beskrevet i materialet, at nogle kan opleve forværring i starten, og at det så er vigtigt, at man går langsomt frem.
Jeg synes det er et virkeligt godt hjælpemiddel, og kan anbefale produktet.
Og er du ikke tilfreds, kan du få dine penge retur.

En virkelig god rygstrækker
En virkelig god rygstrækker, som dog lige kræver lidt tilvænning.
Jeg har anvendt rygstrækkeren 2 gange om dagen i 14 dage, og mærker en hel klar forbedring af mine tidligere rygsmerter.
Rygstrækkeren får min bedste anbefaling.

Super fin knæstøtte
Super fin knæstøtte, dejlig let. Og god oplevelse på hjemmeside. Alt i alt så står de ved det de skriver.

Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering. Nakkestrækkeren lever næsten op til mine forventninger. Havde dog håbet på større effekt. Derfor 4 stjerner.

Odpowiedź od StretchFit™️
Jeg har købt neckflex og efter gange få…
Jeg har købt neckflex og efter ganske få dage kunne jeg mærke en forskel i min nakke. Den strækker på en behagelig måde og jeg er fri for nakkesmerter

Fantastisk service
Jeg købte Stretch Fit for ryggen den 17. oktober 2023 og har virkelig oplevet fremgang for min ryg og hopper ud af sengen om morgenen. Grunden til "kun" 3 stjerner er at stretch fitten knækkede i den hårde plast i går. Dog burde I måske alligevel have 5 stjerner for jeg blev ringet op med det samme efter min klage og de sender en ny allerede i dag.

Perfekt hjælpemiddel
Perfekt hjælpemiddel
Jeg bruger den hver dag pt. Og min ryg er kommet på plads igen 🥰 kan varmt anbefales.

Odpowiedź od StretchFit™️
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.