Zeer duidelijke doelstelling en uitleg van de cursus liefdevol communiceren met je hond. De lessen zijn kort, wat erg fijn is om je aandacht erbij te houden en om een onderwerp af te ronden. Zo kun je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb nu 3 weken een pup in huis en wil die graag zo goed mogelijk begrijpen en met hem samenleven. In de cursus krijg je heel wat informatie en tips om dit te doen op een manier dat de hond begrijpt... Zobacz więcej
Ten dele wist ik al het één en ander maar wat wordt dit goed verwoord. Met duidelijke taal wordt hier uitleg gegeven en als je erover nadenkt is het wel logisch. Eigenlijk zouden alle toekomstige hond... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uiteindelijk mi te duur voor een online cursus. Inhoudelijk had de cursus een paar trucjes die naar mijn idee langdradig werd uitegelgd. Had veel eenvoudiger en to the point gekunt. Vervelend is dat b... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Begrijp jij je hond niet altijd? Worstel je met zijn gedrag?
Dan ben je bij Stressless Dogs aan het juiste adres! Onze missie is om de leefsituatie van meer dan honderd duizend honden en hondenbaasjes in Nederland en België te verbeteren. Dit doen we door hondenbaasjes te helpen hun honden beter te begrijpen, probleemgedrag bij honden te verminderen en de onderlinge band te versterken.
Als hondengedragsdeskundige is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!
Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)
Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.
In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.
Inmiddels heb ik als meer dan 12.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen. Zo zijn we goed op weg naar ons doel om 100.000 honden en hun baasjes te helpen.
Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!
Ontdek gratis hoe je... Probleemloos samenleeft met je hond, zonder te straffen en corrigeren.
Napisane przez firmę
Alles voor een blije hond en een blij baasjes!
😺 100% tevredenheidsgarantie!
🐾 Gegarandeerd een gelukkigere hond
🌱 Sluit aan bij de natuur van jouw hond
✨ Ontwikkel de beste band met je hond
Borneostraat 4, 3312XA, Dordrecht, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Deze cursus werkt vanuit het gevoel en emotie van de hond, waardoor ik het gevoel heb dat ik me aanpas aan haar ipv andersom en alles aan te leren dmv commando's. Hierdoor denk ik dat de hond beter zichzelf kan zijn en echt bij mij wil zijn ipv alles aanleren wat ze moet doen op jouw moment. super fijne cursus

Odpowiedź od Stressless Dogs
Zeer goed gericht op welbevinden van je hond met rugzakje en genoeg duidelijke voorbeelden en herhaling om een fantastische band op te bouwen.

Odpowiedź od Stressless Dogs
héél duidelijk & bruikbaar - voldoende herhaling -bewuster van dingen die je al wel weet - ook nieuwe inzichten gekregen.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Heel veel geleerd om toe te passen in de omgang met honden.
Ik begrijp mijn hond nu beter.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Ik heb me na een paar lessen uitgeschreven omdat deze online cursus niet was wat ik er van verwachten. Ik zou van de medinglijst gehaald worden. Maar helaas krijg ik nog steeds mail en reclame voor hondenvoer vanuit Stressles Dog.

Odpowiedź od Stressless Dogs
De videos zijn duidelijk en meteen toepasbaar, educatief en duidelijk. Voor mij persoonlijk is er net iets te veel herhaling, onze hond reageerr meteen rustiger op bezoekers en dingen die ze ziet

Odpowiedź od Stressless Dogs
Zulke herkenbare situaties, die wij als mens zo anders interpreteren dan een hond zelf... Amee neemt je helemaal mee naar de hondentaal, met duidelijke uitleg en video-beelden. Ik ben zelf benieuwd hoe ik het ga integreren in de praktijk.... maar ik ben nog maar net begonnen! Dit na module 2.
Module 3 wordt al commerciëler met voedingsadviezen voor een bepaald merk, vind ik zelf best lastig!

Odpowiedź od Stressless Dogs
Het is even wennen maar een fijne manier om met de hond om te gaan.

Odpowiedź od Stressless Dogs
zeer actuele leerzame informatieve video's met nieuwe inzichten

Odpowiedź od Stressless Dogs
Werkelijk alles kost geld. Je komt binnen op een onderwerp en dan begint de koppelverkoop. Module na module moet tegen flinke vergoedingen worden aangeschaft, de community is een verzameling van vooral vragen die leden stellen maar nergens komt een antwoord op vanuit de organisatie. En als je dan gericht om advies vraagt mag er voor 350 euro een 1-op-1 model van 3 online consults worden aangeschaft. En als klap op de vuurpijl, een maandelijks abonnement van 27 euro wat automatisch in werking gaat na 1 maand. Geen idee wat die 27 euro mij oplevert, maar dat de organisatie hieraan verdient is helder.

Heel leerzaam!
Vooral bewustwording van mijn eigen gedrag en hoe dat invloed heeft op mijn hond.
Daarnaast zie ik nu ook wat hij met zijn houding zegt en wat hij van mij nodig heeft.
Mooi om te zien dat als ik iets met mijn houding doe, dat een positief effect heeft op mijn hond. Ik heb hem al 12 jaar, maar toch gebeurt er gelijk al wat. Hij snapt het direct.
Zin om meer te leren!

Odpowiedź od Stressless Dogs
Cursus is goed te volgen in duidelijke taal en met voorbeelden.
minpunt is kostelijk.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Leuke leerzame cursus en het geeft een beetje inzicht hoe een hond communiceert

Odpowiedź od Stressless Dogs
Ik heb de basiscursus gekocht. Niet echt veel bijgeleerd. Behalve dat mijn hond 4 poten en 2 oren heeft. En vervolgens word je gestalkt met reclame om toch maar een of andere vervolgcursus aan te kopen.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Duidelijke uitleg op een leuke en ontspannen wijze.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Het is heel moeilijk om nu al deze cursus te beoordelen daar ik mijn geadopteerde hondjes nog maar een week heb. Mij werd aangeraden om deze hondjes eerst de tijd te geven om te wennen en dan pas over te gaan op het leerproces. Maar het leek mij fijn om het alvast in huis te hebben en het door te lezen.
Ik heb al uitgeprobeerd om weg te draaien bij bijv. tegen je opspringen en dat hebben ze wel door. Dus ik ben benieuwd naar de rest van de cursus en ik heb er vertrouwen in.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Ik kan nu beter 'lezen' hoe mijn hond zich werkelijk voelt. Zo kan ik er rekening mee houden en bepaald ongewenst en goed bedoeld 'leuk menselijk gedrag' vermijden.
Duidelijke uitleg over de denkwijze van de hond

Odpowiedź od Stressless Dogs
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.