Stressless Dogs Recenzje 1094

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Zeer duidelijke doelstelling en uitleg van de cursus liefdevol communiceren met je hond. De lessen zijn kort, wat erg fijn is om je aandacht erbij te houden en om een onderwerp af te ronden. Zo kun je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb nu 3 weken een pup in huis en wil die graag zo goed mogelijk begrijpen en met hem samenleven. In de cursus krijg je heel wat informatie en tips om dit te doen op een manier dat de hond begrijpt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ten dele wist ik al het één en ander maar wat wordt dit goed verwoord. Met duidelijke taal wordt hier uitleg gegeven en als je erover nadenkt is het wel logisch. Eigenlijk zouden alle toekomstige hond... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Uiteindelijk mi te duur voor een online cursus. Inhoudelijk had de cursus een paar trucjes die naar mijn idee langdradig werd uitegelgd. Had veel eenvoudiger en to the point gekunt. Vervelend is dat b... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Trener psów

O Stressless Dogs

Napisane przez firmę

Begrijp jij je hond niet altijd? Worstel je met zijn gedrag?

Dan ben je bij Stressless Dogs aan het juiste adres! Onze missie is om de leefsituatie van meer dan honderd duizend honden en hondenbaasjes in Nederland en België te verbeteren. Dit doen we door hondenbaasjes te helpen hun honden beter te begrijpen, probleemgedrag bij honden te verminderen en de onderlinge band te versterken.

Als hondengedragsdeskundige is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!

Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)

Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.

In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.

Inmiddels heb ik als meer dan 12.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen. Zo zijn we goed op weg naar ons doel om 100.000 honden en hun baasjes te helpen.

Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!

Ontdek Stressless Dogs

Ontdek gratis hoe je... Probleemloos samenleeft met je hond, zonder te straffen en corrigeren.

Volg onze GRATIS TRAINING:

Volg Gratis Training

Vragen?

Napisane przez firmę

Mail naar amee@stresslessdogs.nl
Heb je een probleem met je hond? Vragen over een cursus? Of een andere opmerking? Neem contact met mij op en ik probeer binnen twee dagen op je te reageren. 🐾

14 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Alles voor een blije hond en een blij baasjes!

Toch niet tevreden over wat je in de cursus aantreft? Geen stress! Stuur binnen 14 dagen een mailtje naar amee@stresslessdogs.nl en je krijgt 100% van het aankoopbedrag terug.

😺 100% tevredenheidsgarantie!

🐾 Gegarandeerd een gelukkigere hond

🌱 Sluit aan bij de natuur van jouw hond

✨ Ontwikkel de beste band met je hond

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Makkelijk en duidelijk

18 lutego 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je review, Rini! Fijn dat de opzet voor jou zo goed werkt. Veel succes en plezier met de rest van de cursus!

Oceniono na 5 z 5

Nu snap ik mijn hond beter

Deze cursus werkt vanuit het gevoel en emotie van de hond, waardoor ik het gevoel heb dat ik me aanpas aan haar ipv andersom en alles aan te leren dmv commando's. Hierdoor denk ik dat de hond beter zichzelf kan zijn en echt bij mij wil zijn ipv alles aanleren wat ze moet doen op jouw moment. super fijne cursus

18 lutego 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je mooie review! Het is zo waardevol als je merkt dat je hond uit vrije wil bij je wil zijn omdat ze zich begrepen voelt. Die omslag van commando's naar communicatie vanuit gevoel maakt de band zoveel sterker en eerlijker. Ontzettend fijn dat de cursus je dit inzicht heeft gegeven. Heel veel plezier samen!

Oceniono na 4 z 5

Zeer goed gericht op welbevinden van je…

Zeer goed gericht op welbevinden van je hond met rugzakje en genoeg duidelijke voorbeelden en herhaling om een fantastische band op te bouwen.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor de mooie woorden, Erika! Super dat de focus op welbevinden en de vele voorbeelden je zo goed helpen. Een sterke band met je hond is de mooiste beloning die er is, zeker wanneer er een rugzakje in het spel is. Ga zo door, jullie zijn hartstikke goed bezig!

duidelijk & bruikbaar

héél duidelijk & bruikbaar - voldoende herhaling -bewuster van dingen die je al wel weet - ook nieuwe inzichten gekregen.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Hé Ellen, bedankt voor je mooie woorden! Wat goed om te lezen dat de opzet van de cursus zo goed bij je aanslaat. Het combineren van herhaling met nieuwe inzichten zorgt vaak voor de beste eye-openers in de omgang met je hond. Geniet van alle stappen die jullie samen zetten! 😊

Heel veel geleerd

Heel veel geleerd om toe te passen in de omgang met honden.
Ik begrijp mijn hond nu beter.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je mooie review, Nelie! Kort maar krachtig, en precies waar we het voor doen. Als je je hond beter begrijpt, wordt de omgang samen direct een stuk leuker en relaxter. Veel succes met het verder toepassen van alles wat je hebt geleerd!

Oceniono na 1 z 5

Ik heb me na een paar lessen…

Ik heb me na een paar lessen uitgeschreven omdat deze online cursus niet was wat ik er van verwachten. Ik zou van de medinglijst gehaald worden. Maar helaas krijg ik nog steeds mail en reclame voor hondenvoer vanuit Stressles Dog.

3 lutego 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Beste Annemieke, wat vervelend dat de cursus niet aan je verwachtingen voldeed, en nog fouter dat je afmelding niet goed is verwerkt. Dit is absoluut niet de bedoeling. Wij verkopen zelf geen hondenvoer, dus ik zoek heel graag uit wat hier misgaat. Stuur s.v.p. een kort mailtje met je gegevens, dan haal ik je vandaag nog handmatig uit het systeem. Onze excuses voor het ongemak!

Oceniono na 4 z 5

De videos zijn duidelijk en meteen…

De videos zijn duidelijk en meteen toepasbaar, educatief en duidelijk. Voor mij persoonlijk is er net iets te veel herhaling, onze hond reageerr meteen rustiger op bezoekers en dingen die ze ziet

Odpowiedź od Stressless Dogs

Hé, wat een goed nieuws! Direct resultaat zien bij bezoekers en op straat is de beste beloning die er is. Fijn dat de uitleg zo duidelijk voor je was. Je feedback over de herhaling is heel waardevol voor ons, bedankt daarvoor. Geniet van de extra rust in huis en ga zo door! 😊

Oceniono na 5 z 5

Herken en respecteer hondentaal!

Zulke herkenbare situaties, die wij als mens zo anders interpreteren dan een hond zelf... Amee neemt je helemaal mee naar de hondentaal, met duidelijke uitleg en video-beelden. Ik ben zelf benieuwd hoe ik het ga integreren in de praktijk.... maar ik ben nog maar net begonnen! Dit na module 2.
Module 3 wordt al commerciëler met voedingsadviezen voor een bepaald merk, vind ik zelf best lastig!

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je feedback, Rian! Geweldig dat de eerste modules je zo meenemen in de hondentaal. Dat 'omdenken' is inderdaad een mooi proces! Wat betreft module 3: we delen die specifieke voedingskennis omdat darmgezondheid en gedrag nauw samenhangen. Maar zie het puur als een informatief voorbeeld, niets moet! Richt je vooral op wat jij prettig vindt voor jouw hond. Veel plezier met de rest van de cursus!

Oceniono na 4 z 5

Het is even wennen maar een fijne…

Het is even wennen maar een fijne manier om met de hond om te gaan.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je review! Het is inderdaad in het begin best even wennen om op deze nieuwe manier naar je hond te kijken en te communiceren. Wat ontzettend fijn dat het zo goed bevallen is en dat je het als een fijne methode ervaart. Veel succes en plezier met het toepassen van de tips!

actueel en leerzaam

zeer actuele leerzame informatieve video's met nieuwe inzichten

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor de mooie woorden, Jacco! Super dat de video's je nieuwe inzichten hebben gegeven. De wereld van hondengedrag staat nooit stil, dus we houden onze content graag actueel en direct toepasbaar. Heel veel plezier met de rest van de cursus!

Oceniono na 2 z 5

Werkelijk alles kost geld

Werkelijk alles kost geld. Je komt binnen op een onderwerp en dan begint de koppelverkoop. Module na module moet tegen flinke vergoedingen worden aangeschaft, de community is een verzameling van vooral vragen die leden stellen maar nergens komt een antwoord op vanuit de organisatie. En als je dan gericht om advies vraagt mag er voor 350 euro een 1-op-1 model van 3 online consults worden aangeschaft. En als klap op de vuurpijl, een maandelijks abonnement van 27 euro wat automatisch in werking gaat na 1 maand. Geen idee wat die 27 euro mij oplevert, maar dat de organisatie hieraan verdient is helder.

18 stycznia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Hoi Monique, schrikken om te lezen dat je met zo'n nare nasmaak bent achtergebleben. Het klopt dat we voor intensieve 1-op-1 begeleiding een hoger tarief vragen vanwege de tijd, maar de community hoort een actieve, helpende plek te zijn. Dat er geen antwoorden vanuit ons kwamen, is een fout die we willen herstellen. Wat betreft het abonnement van €27: als dit niet duidelijk was of je wilt het stopzetten, regelen we dat direct. Stuur ons een emailtje zodat we dit meteen voor je in orde kunnen maken!

Heel leerzaam!

Heel leerzaam!
Vooral bewustwording van mijn eigen gedrag en hoe dat invloed heeft op mijn hond.
Daarnaast zie ik nu ook wat hij met zijn houding zegt en wat hij van mij nodig heeft.
Mooi om te zien dat als ik iets met mijn houding doe, dat een positief effect heeft op mijn hond. Ik heb hem al 12 jaar, maar toch gebeurt er gelijk al wat. Hij snapt het direct.
Zin om meer te leren!

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je geweldige feedback, Jacqueline! Wat super om te lezen dat er na 12 jaar samenwerking zoiets moois gebeurt. De bewustwording van je eigen gedrag is vaak de helft van het werk, en als je hond dan ook nog eens direct reageert, is dat de beste motivatie om door te gaan. Geniet van het proces en heel veel succes met de volgende modules!

Oceniono na 3 z 5

Cursus is goed te volgen.

Cursus is goed te volgen in duidelijke taal en met voorbeelden.
minpunt is kostelijk.

13 lutego 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je eerlijke feedback! Super dat de opzet, de taal en de voorbeelden goed bevallen. We snappen dat het een flinke investering is, en nemen je opmerking hierover zeker mee. Fijn dat de inhoud in ieder geval waardevol voor je is. Succes met de training!

Leuke leerzame cursus

Leuke leerzame cursus en het geeft een beetje inzicht hoe een hond communiceert

Odpowiedź od Stressless Dogs

Hé Karin, bedankt voor deze fijne feedback! Wat goed om te lezen dat de cursus je helpt om de taal van je hond beter te begrijpen. Veel succes met het vervolg en geniet van alle mooie momenten samen met je hond! 😊

Oceniono na 2 z 5

Weinig bijgeleerd

Ik heb de basiscursus gekocht. Niet echt veel bijgeleerd. Behalve dat mijn hond 4 poten en 2 oren heeft. En vervolgens word je gestalkt met reclame om toch maar een of andere vervolgcursus aan te kopen.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Onze excuses voor deze nare ervaring! Een basiscursus hoort een solide fundament te bieden, en het is spijtig dat dit voor jou te simpel was. Dat je de opvolgmails als 'stalken' hebt ervaren, trekken we ons aan; we gaan de frequentie hiervan direct nakijken. Stuur ons even een berichtje, dan melden we je handmatig af voor de commerciële mails en kijken we mee naar een passende oplossing voor je aankoop. Bedankt voor het doorgeven!

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke uitleg op een leuke en…

Duidelijke uitleg op een leuke en ontspannen wijze.

2 stycznia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je feedback, Merel! Super om te horen dat de combinatie van duidelijke uitleg en een ontspannen toon goed bevalt. Dat maakt het leren en trainen met je hond immers nóg leuker. Veel succes met het toepassen van de tips!

Oceniono na 3 z 5

Geduld is een schone zaak

Het is heel moeilijk om nu al deze cursus te beoordelen daar ik mijn geadopteerde hondjes nog maar een week heb. Mij werd aangeraden om deze hondjes eerst de tijd te geven om te wennen en dan pas over te gaan op het leerproces. Maar het leek mij fijn om het alvast in huis te hebben en het door te lezen.
Ik heb al uitgeprobeerd om weg te draaien bij bijv. tegen je opspringen en dat hebben ze wel door. Dus ik ben benieuwd naar de rest van de cursus en ik heb er vertrouwen in.

13 lutego 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je mooie review, Ellen! Wat een topaanpak om je alvast in te lezen terwijl je geadopteerde hondjes rustig acclimatiseren. Je zet hiermee meteen de juiste toon in huis. Super dat de eerste tip tegen het opspringen al direct zijn vruchten afwerpt. Heel veel succes met het vervolg van de cursus; jullie gaan ongetwijfeld een prachtig team worden!

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke uitleg over de denkwijze van…

Duidelijke uitleg over de denkwijze van de hond

2 lutego 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor de mooie woorden, John! Super dat de cursus je een duidelijk kijkje in de belevingswereld van je hond heeft gegeven. Dat is de eerste stap naar een nog betere band. Veel succes met het toepassen van deze inzichten!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej