Ik had een abonnement afgesloten via Telenet (en na 2 jaar op dezelfde manier opgezegd) maar Streamz bleef apart aanrekenen, meer dan 2 jaar lang. Op mijn vraag tot terugbetaling kwam enkel het antwoo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Dieven! Ik heb een halfjaarlijks abonnement. Ik probeer Streamz te openenen, lukt niet. Meermaals geprobeerd, lukt niet. Ik krijg steeds een pop-up met reclame en een 'kortingscode' voor een jaarlijk... Zobacz więcej
Heel erg slecht! Krijg nergens reactie op je betaald een jaar abonnement zegt hem dezelfde dag op en krijg je restrerende geld niet terug. Reactie geven ze niet meest slechte online stream wat er is,... Zobacz więcej
Streamz verbruikt veel meer bandbreedte dan bijvoorbeeld Netflix. Na 2 weken hadden wij onze datalimiet bereikt terwijl bij Netflix we nooit onze limiet bereikten. We hadden een verbruik tot wel 3GB p... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Heel duur voor wat er is.
Heel duur voor wat er is.. en heel stop te zetten aan het AUTOMATISCH abonnement ( dat je 1maand, 6 of 1 jaar abonnement neemt ) ...
Betalen voor reclame
Betalen voor reclame
Schandalig dat je programma’s om het kwartier worden gepauzeerd en je met je neus in 3 minuten reclame wordt geduwt. Dit terwijl je betaald voor de dienst.
Als dit nog niet erg genoeg is gaat deze reclame nog over de meest nutteloze, levensloze dingen ooit. Plastische chirurgie, hersenloze mensen zoals die van ex on the beach en dergelijke activiteiten. Laatste keer dat ik betaal
Une arnaque
Ce site est à fuir, c'est une arnaque.
Je cherche un numéro de téléphone pour les atteindre, merci si quelqu'un peut me le communiquer.
Je cherche à me faire rembourser et je pense que ce ne sera pas facile.
Cordialement,
Cecile G.
Zeer misleidend, in't zakzetterij
Ik wou de serie Chantal 3 zien, volgens radio-reclame nu beschikbaar via Streamz.
Ok, ik neem een abo, gaat zeer vlot, veel te vlot. Blijkbaar had ik ineens een abo voor een volledig jaar genomen en betaald...
Goed, ik probeer dat recht te zetten, want bleek dan ook nog es dat er nog maar 2 afleveringen beschikbaar waren. "Je kan op voorhand kijken wat er beschikbaar is".
Ik wil dan het herroepingsrecht binnen 2 weken inroepen.. "Door de algemene voorwaarden goed te keuren, bent u akkoord gegaan om af te zien van het herroepingsrecht"...
Waardeloos en slechtste klantenservice ooit!
Leuke series en films maar alsk nog 1…
Leuke series en films maar alsk nog 1 spiderman reclame krijg breek ik men tv af
Zelfs breien biedt meer variatie
Ik tracht een nieuw wachtwoord aan te maken om op te zeggen maar krijg al 3x geen link. Zeer nutteloze dienst
Met voorsprong de slechtste streamer…
Met voorsprong de slechtste streamer die er is! Flauw aanbod, oude films en series voor idioten... En bij het basic abonnement (duurder dan Netflix) een hoop enerverende reclame, steeds wéér dezelfde! Afzeggen die handel, en nooit meer weer.....
Afzetters
Afzetters ! Slechtste en duurste streamingdienst die er bestaat. Klantenservice 0. Ze zijn enkel uit op je geld.
Annuleren
Ze maken het annuleren van het abonnement expliciet heel moeilijk of onmogelijk, en ze zijn te duur voor wat het is.
Opzeg op tijd gedaan via de site, toch nieuw abonnement
Opzeg op tijd gedaan via de site, zoals voorgeschreven. Er verscheen een melding dat nog tot de vervaldag kon worden verdergekeken, daarna stopte het abonnement.
Tot mijn verbazing toch nieuw abonnement gestart. Bij contact met de klantendienst kreeg ik de melding dat ze 10 maand konden terugbetalen, er moest dus nog voor 2 maand betaald worden. Had jammer genoeg geen printscreen van de bevestiging van de opzeg genomen. Niet correct dus !
Ik kreeg zonet een mail met reclame…
Ik kreeg zonet een mail met reclame binnen van Streamz om te melden dat er een eindejaarsactie loopt. Het zou gaan om een jaarlijks streamingabbonement voor Streamz Premium met betalingen van 8,95 euro per maand ipv 12,95 euro per maand. Ik volg de prijzen van de abonnementsopties reeds langer en dit gaat om een korting die er altijd geweest is... geen eindejaarsactie zoals Streamz lijkt te beweren. Dus graag een rechtzetting hiervan.
Opzegvergoeding???
Na Streamz op te zeggen moest ik een "opzegvergoeding" van 7 euro nog wat betalen.
Jaja ik moest betalen om een betalend abbonement op te zeggen. Hoe is dit zelfs legaal
Streamz is simpelweg niet mee met de…
Streamz is simpelweg niet mee met de tegenwoordige tijd . Hoge prijzen voor amper 1080 Full HD met Dolby Audio, sorry dat is kwaliteit uit de jaren 2000. Als je dit tegen ze zegt krijg je het belachelijke antwoord dat er geen vraag is naar UHD en Dolby Atmos wat dikke onzin is. Bij alle andere streaming app hebben ze dit wel begrepen en ok ja je betaalt er voor bij, bij sommige maar je krijgt tenminste de keuze als klant . Streamz vraagt hoge prijzen zonder dat je kwaliteit in de plaats krijgt . dat is ook de reden waarom ik nooit vast een abonnement neem, enkel als ze iets hebben wat ik wil zien en daarna terug weg met streamz, wotd is wakker en kom eens met correcte prijzen en laat klanten zelf beslissen of ze uhd en atmos willen .
een dag te laat het abonnement opzeggen…
een dag te laat het abonnement opzeggen omdat ze het nalaten om u te verwittigen dat het automatisch gaat verlengd worden. en zich dan verschuilen achter de algemene voorwaardeen. Zelfs bedrijven zoals Norton en one.com sturen u een verwittiging en dan heb je nog de mogelijkheid om uw abonnement aan te passen bij streamz kan dat zelfs niet
no different languages for subtitles!!!
heb veel vrienden van andere origine die enkel engels goed kunnen spreken, er zijn geen enkele andere subtitles behalve nederlands!! absolute zever, vreselijke streaming service, enige reden dat ik deze nam is vanwege hun HBO content maar tegenwoordig is HBO max hier toch aanwezig en ze hebben genoeg subtitles met een andere taal, **** streamz, dikke rip off
Ik kreeg in 2021 gratis streamz…
Ik kreeg in 2021 gratis streamz aangeboden ivm beroepsdoeleinden (werkzaam in media). Blijkt dat ik sinds mei 2022 standaard abonnement aan het betalen ben. Nooit om gevraagd!
Zeer slechte kwaliteit tijdens streamen…
Zeer slechte kwaliteit tijdens streamen naar tv. Ik heb Prime, Netflix en Disney. Streamz is de enige dat slechte kwaliteit levert, dus kan niet aan mijn internet liggen zoals zijzelf zeggen. Het aanbod is ook het geld niet waard
Nutteloos
De slechtste streaming platform van allemaal. Streamz trekt letterlijk op NIKS. Ge betaald dan voor een deftige dienst, maar elke keer moet je u opnieuw aanmelden. Soms wilt het gewoonweg niet werken. En ALS ge eindelijk op het platform geraakt (waar je maandelijks voor betaald maar bon...) dan zie je alleen maar nutteloze series. Aub voor wie dit leest, maak niet dezelfde fout en blijf weg van deze nutteloze streaming dienst. Trekt echt op niks. Netflix, Disney+, weet ik veel wat. Alles is beter dan Streamz
Mensen blijf hier weg
Mensen blijf hier weg. Pure afzetterij. Ze doen helemaal niet wat ze beloven.
Wat een ramp
Wat een ramp , ik nam gisteren een abonnement op Streamz. Na 15 minuten terug opgezegd. Weinig keuze, series waar reeds het eerste seizoen verwijderd zijn.Maar het ergste, het beeld blijft voortdurend haperen. En ja ik heb supersnel internet , nooit haperingen , ik heb nog andere streaming diensten en heb dit nooit voor. Een helpdesk per telefoon heb ik niet gevonden. Ik ben wel 13 euro kwijt. Heren van Streamz, zorg dat het werkt of stop er mee. Dit is puur afzetterij.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.