Na Strategic Advisers trafiłam przez…
Na Strategic Advisers trafiłam przez reklamę wyświetlaną w interecie Wyglądało to jak szybka i bezpieczna okazja do zarobku bz ryzyka Kliknęłam bardzej z ciekawości niż z planem i po kilku godzianch odezwał się doradca Mówił bardzo pewine łumaczył że mają własyn system i że wsystko jes sprawdzone Miał wyraźny wschodni akcent ale wtedy skpiałam się na tym co mów a nie a szczegółach Na początku wzsystko działało poprawnie Konto było aktywne liczby się zmieniały panel chodził płynnie i sprawiał wrażenie profesjonalnego Dopero po cazsie gdy chciałam wypłacić część śodków zaczęły się problemy Najpierw informacja o konieczności amknięcia etap potem agle pojawił się podatek a zaraz po nim rzekoma weryfikacja AML Każda rozmowa kończyła się zapewnieniem e to już ostatnia formalność a następnego dnia dochodziło cśo nowego Zgłosiłam sprawę n policję ale po kiku tygodniach dostałam decyzję o umorzeniu Brak danych brak dokumentów brak możliwości ustalenia gdzie faktycznie trafiły środki Czyli temat zamknięty Nie chciałam się z tym pogodzić węc zaczęłam szukać pomocy gdzie indziej Trafiłam na ludzi którzy takie schemat znają od lat Bez pustych obietnic tylko konkretne działanie Po czasie sprawa się jednak domknęła a środi wróciły co było dla mnie ogomnym zaskoczeniem Piszę to żeby ostrzec innych b Strategic Advisers z zewnątrz wygląda niewinnie a w praktye zostawia człoieka z problemem Dobrze wiedzieć e są ludzie którzy znają te mechanizmy i potrafią to ogarnąć Numer który mnie uratował zapisany mam tak8/8/1 robię odstęp 5/0/1bo usuwają 7/5/1