Strandhotellet Blokhus Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk flot, nyt hotel. Bygget med eksklusive materialer. Tro mod strandhotel stilen. Lyse store værelser med balkon og kig til klitterne. Lækker wellness afdeling. Sublim mad, gourmet på højt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft fornøjelsen af Strandhotellet flere gange, altid en super sød service og betjening 😉 især maden og deres vin meny var fantastisk denne gang 🍽️🍷 Føler os altid meget velkommen og glæ... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Noclegi
  2. również w kategorii:
  3. Ekskluzywny hotel

Napisane przez firmę

Strandhotellet Blokhus er et stemningsfuldt badehotel beliggende i hjertet af Blokhus – tæt på Vesterhavet, klitterne og den smukke nordjyske natur. Vi tilbyder hyggelige hotelophold med fokus på nærvær, afslapning og gode oplevelser i autentiske omgivelser. Vores hotel er indrettet i klassisk badehotelsstil med lyse rum, rolige farver og en uformel atmosfære, hvor det skal være rart at være gæst. Uanset om du besøger os for en romantisk getaway, en weekend med vennerne eller blot ønsker et pusterum fra hverdagen, gør vi os umage for at skabe en personlig og afslappet oplevelse. Hos Strandhotellet Blokhus lægger vi vægt på god service, kvalitet og den lille ekstra detalje, der gør forskellen. Vores gæster skal føle sig velkomne fra første øjeblik – og have lyst til at vende tilbage. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

64 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

På Strandhotellet Blokhus fik vi de…

På Strandhotellet Blokhus fik vi de bedste rammer om vores sølvbryllup. Alt spillede, maden var fantastisk, omgivelserne perfekte, personalet grundigt - specielt i forhold til at undgå allergener i maden til vores søn. Tusind tak for en fantastisk oplevelse.

15 sierpnia 2026

Fantastisk bryllup på Strandhotellet!🙏🏻

Vi har sommerhus i Blokhus og er kommet flere gange på Strandhotellet - hvorfor det også var naturligt at holde vores bryllup der. Det har vi gjort denne weekend - og alt spillede! Fantastisk process op til, som gjorde og trygge ifht arrangementets størrelse, super flot opdækning, god betjening af de søde service mindede personale, super lækker mad osv - vi kunne ikke have ønsket os det bedre!
Så bare TAK for at være med til at gøre vores fest til noget helt særligt!🙏🏻❤️😃

22 maja 2026

Kære Tina & Mads
tusind tak for at vi måtte danner rammerne om jeres fest, Jeres flotte roser er givet videre til alle i huset, for deres gode indsats. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen

Oceniono na 5 z 5

Super god aften med lækker mad i…

Super god aften med lækker mad i topklasse! Vi blev tilmed kørt hjem til sommerhuset af den flinkeste tjener Ronni. Tak!

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od Strandhotellet Blokhus

Kære Majken - Tusind tak for jeres besøg og for jeres feedback, skønt at læse Ronni tog sig godt af jer

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen

et dejligt ophold

Ankom uden for sæson og oplevede et flot, velholdt hotel med fantastisk atmosfære. Vi følte os velkommen fra start til slut. En fin morgenmadsbuffet, men plads til forbedring. Wellnessområde var skønt og høj standard. Eneste at udsætte er hvor koldt værelset var. Det tog et par timer at varme det igennem. Perfekt om det var gjort inden ankomst!

18 stycznia 2026

Kære Vivian -
Tusind tak for jeres besøg og for jeres feedback, vi blir aldrig bedre eller klogere uden jeres indput - så mange tak for indsigterne. -
Vi glæder os til at byde jer velkommen en igen.

Mega godt

Er virkelig glad og tilfreds
Så pænt så rent så badehotellet som muligt
Lækker wellness afdeling
Lækker modtagelse af vores hunde
Dejligt værelse
Kæmpe anbefaling herfra
Note husk at læse hvad man kan får til morgenmaden 🤪

26 grudnia 2025

Et virkelig godt sted

Et virkelig godt sted. Vi var der i tre overnatninger og selvom vi var fra Aalborg var det ikke for meget. Det er et fantastisk badehotel og så varmt et personale der på alle mulige måder at gøre opholdet fantastisk. Omgivelserne er fantastisk, og maden er forrygende. Det er virkelig et godt sted :-) det er som at være på badehotellet ala tv-serien.
Jeg er parkinson ramt og jeg vil sige det her hotel lever fint op til handicappet

19 września 2025

En udsøgt fornøjelse

En udsøgt fornøjelse. Alt er i badehotelstil. Nye dejlige materialer. Pænt interiør. Rent. Venligt, hjælpsomt og imødekommende personale. Lækker mad.

17 września 2025
Oceniono na 3 z 5

Alt ialt en flot restaurant med servering, som ikke står mål med priser og det de gerne vil fremstå som.

Vi var 8, og havde bestilt bord. Vi blev vist ned til vores bord af restaurant chefen. Vi bestilte forskellige retter og det var ikke noget problem. Vi fik vores mad. Alle på een gang, og det smagte rigtig godt. Maden blev præsenteret så fint. Det var virkelig delikat, men den unge tjener begyndte at tage tallerkenerne inden den sidste var færdig med at spise. Vi sad længe med tomme glas og besluttede os for at se på dessert kortet. Vi bad om det, og så kom hun med 1 kort til 8 gæster. Jeg gik op for at spørge til flere kort. Vi fik vores dejlige dessert og sad længe og bad tul sidste om regningen, men der kom ikke nogen og modtog betaling, så jeg gik igen op og så betalte jeg ved baren.

24 lipca 2025
Oceniono na 3 z 5

Verdens mindste portioner!

Verdens mindste portioner! Det virker lidt nærigt. Og ikke den helt store kulinariske oplevelse heller. Sødt og venligt personale. Meget smukt gammelt hotel.

29 maja 2025

Fantastisk weekend med vintertilbud

Vi havde en virkelig god oplevelse med vintertilbud i weekenden uge 8. Lækkert værelse, meget serviceminded personale i både receptionen og restauranten, formidabel 3-retters menu både fredag og lørdag. Vi kommer igen 😀

21 lutego 2025

Fantastisk oplevelse igen igen 😉

Føler os altid meget velkommen og glæder os allerede til næste besøg.🙏🏻
Kan helt klart anbefales hvis man vil forkæle sig selv og hinanden.
De bedste hilsen Tina og Michael fra Silkeborg.🥰

26 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Min hustru og jeg fejrede vores…

Min hustru og jeg fejrede vores guldbryllup på hotellet med 4-5 retters gourmet for 63 personer. Det var en fantastisk oplevelse - fantastisk mad, vine og betjening. En restaurantchef i absolut topklasse. Super super service på alle fronter. Et absolut 5-stjernet hotel og restaurant. Et fyrtårn i Nordjylland…
Karsten Egelund

14 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Søger man ro og velvære er…

Søger man ro og velvære er strandhotellet et oplagt sted. Altid rene og hyggelige værelser, som skaber de bedste betingelser for et skønt ophold. Et personale som altid mødes med smil og klar til og hjælpe. Maden er altid i toppen og man mangler intet. Vi ses igen til næste år ☀️

24 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Ikke godt nok og en pengemaskine.

Ikke godt nok og en pengemaskine.

Havde booket og overnattede 2 nætter på deluxe + kvaliteten.
Vi havde måske forventet mere…?
Værelset var ikke særligt stort når man tager til indtægt at det skulle være næst højeste standard.

Puderne lugtede af sved - det var som ligge hvor der var sure tæer.
Morgenmaden var egentligt ok, men at man skal betale ekstra for æg, appelsinjuice, pølser og kaffe til morgenmaden. Når man betaler 2500 kr pr nat inkl morgenmad (eller inkl en del af en morgenmad) er det bare ikke godt nok alt ikke er med, det lugter af sved Øhe en pengemaskine.
Vi spiste en aften på restaurant - det kostede vist 1500 kr. vi fik en 4 retters menu - og det var kun fordi vi selv var opmærksomme herpå - tjeneren havde nemlig glemt en af retterne (vi kunne høre det samme skete hos et andet bord også). Vi havde inden fortalt / skrevet om allergier - hver gang der blev serveret retter stod tjeneren og sagde der var vist noget om nogle allergier ? Lidt sent hvis det der blev serveret falder ind under den kategori, for så skulle der køres en ret mere mens den anden kunne spise ikke godt nok når man vil være en god restaurant.
Tilgengæld var receptionen rigtig gode og ydede et fint service tak til dem ;)

16 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Perfekt ophold, men meget dårlig service efterfølgende

Vi havde købt et gavekort til et Getaway ophold. Perfekt ophold og alt var godt. Ved betaling checkede jeg ikke beløbet. Det viste sig at de ikke have inkluderet gavekortet i betalingen og derfor havde trukket det fulde beløb. Jeg var ikke opmærksom på beløbet, da det blot blev nævnt, at der var ekstra betaling for en vinmenu, hvilket var fint. Ved henvendelse efterfølgende, ville de ikke refunderer det fulde beløb men kun dele af beløbet. Gavekortet have tabt 635 kr i værdi ??? Efter flere henvendelser og forsøg på dialog sluttede det med total tavshed fra Hotellets side. Meget underligt og ikke noget man forventer af et hotel med værdier som service og eksklusivitet.

22 czerwca 2024

Strandhotel med kvalitet

Igen et fantastisk besøg og denne gang med en enkelt overnatning. Alt fungerede perfekt, høj kvalitet og med et servicemindet og utrolig venlig personale, der giver inspiration til hvad man kan se i området

26 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk restaurant - Vi kommer igen.

Fantastisk restaurant med den lækreste gourmet mad og vine.
Igår besøgte vi restauranten og havde en skøn aften, hvor alt var perfekt. Flot velkomst af tjeneren, perfekt mad og den bedste champagne og vin.
Tjeneren var meget behagelig og dygtig. Vi er meget glade for, at vi fulgte hans anbefalinger mht. champagne og vin til retterne, som var prikken over i’et.
Oksemørbraden kan klart anbefales - det var absolut en af de bedste vi har fået.
Der var intet at sætte en finger på - Vi kommer helt sikkert igen.

13 lutego 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej