Czekam na przesyłkę ponad 6 miesięcy !!! Tłumaczą, że w regulaminie jest zapis 180 dni roboczych!!! Jeśli ktoś ma ochotę czekać tak długo to można spróbować coś zakupić...

Dodałam drugą gwiazdkę ponieważ właśnie dziś odebrałam paczkę z magicznym ząbkami którą zamówiłam 17 maja. Nie wierzyłam że dotrze ale jednak jest. Że śledzenia wynikało że prawie dwa miesiące leżała... Zobacz więcej

Oszustwo czystej wody!!! Na początku listopada złożyłam zamówienie. Dziś mamy 14 stycznia. Do tej pory nic nie wiadomo o mojej przesyłce (ponad 2 mies.!!!). Śledzenie się kończy 02.12.2021r. Wcz... Zobacz więcej

Oszust, towar nie został do mnie wysłany. Do tego chyba nie bardzo sprawny intelektualnie i uważa że jak napisze w regulaminie, że zakupów na jego stronie prawo polskie nie obowiązuje, to wier... Zobacz więcej

1,4

Bardzo słaba

Ogólnie mówiąc firma oszust zamówiłam…

Ogólnie mówiąc firma oszust zamówiłam towar 23 sierpnia - do tej pory przesyłki nie otrzymałam - ani zwrotu pieniędzy. Mam rozmowę e-mail 14 wiadomości - na telefon nie idzie się dodzwonić mój numer zamówienia w Storg #21206399 paczka jest niby w Polsce od 25.09.2020 . Nadal sprzedają na Facebooku kolejne towary z darmową przesyłka - naciągają kolejnych ludzi. Niestety nie mam ich jak ostrzec bo zablokowali moje komentarze

11 marca 2021

Towar zamówiłam 7 stycznia

Towar zamówiłam 7 stycznia, niecałe 40zł, więc jak nie przychodziło to spisałam na straty. Przyszło dziś (9.03), przesyłka z Chin, adres bez nazwy kraju, jest miasto i województwo, więc nie dziwota, że tułało się po świecie.

9 marca 2021

Nie polecam- uwaga oszust!

Nie polecam. Szanowny Pan to oszust. Niestety zlozylam zamowienie nie przeczytawszy opinii... tak jak wiekszosc, towar zamowilam w styczniu, do tej pory go nie otrzymalam, nie majac oczywiscie swiadomosci, ze dokonuje zamowienia towaru z Chin. Rowniez dostalam informacje, ze mam byc cierpliwa, bo pandemia, i ze regulaminowy czas nie zostal przekroczony. Uwaga- w regulaminie zastrzegaja sobie prawo do dostarczenia towaru "maksymalnie do 180 dni", natomiast w przeciagu 60 dni trzeba poinformowac jesli towaru sie nie otrzyma. Zglaszam do UOKiKu

9 marca 2021

ZŁODZIEJE!!!!

ZŁODZIEJE!!!!
Towar zamówiony w grudniu, a jest marzec. W mailach odpowiadają, że nie mają na to wpływu, bo są tylko pośrednikiem, a termin realizacji w dalszym ciągu jest regulaminowy. Bzdura!!! Mała kwota więc nie da się dochodzić swoich praw. Na tym żerują i wyłudzają od ludzi pieniądze.

6 marca 2021

opinia o firmie

Masakra!!! Przesyłka idzie od stycznia !!! To są naciągacze!!!Do tej pory a jest 04.03.2021r. nic się nie dzieje, ani przesyłki, ani pieniędzy, Nie kupujcie tam, strzeżcie się ich jak ognia!!!!!!!!

4 marca 2021

To zasrane naciąganie ludzi

To zasrane naciąganie ludzi. Takie przedmioty co są w tym sklepie na Ali express można kupić za 1/3 ceny. Czeka się 3 miesiące na paczkę a zwrot można dokonać jedynie do Chińczyka z którym za Ch.. się nie dogadasz. Właścicielowi storq należy się ostry wpier....

2 marca 2021

Zostałam oszukana

Zostałam oszukana. Paczka od miesiąca w Polsce a w meilach proszą mnie o cierpliwość. Cierpliwość się skończyła. Ile można czekać i czytać te same durne odpowiedzi. Żerują na ludzkiej naiwności tłumacząc opóźnienia w dostawie pandemia.

1 marca 2021

Oszuści!

Oszuści!
Dostałam całkiem coś innego niż zamawiałam!
Nawet nie wiem co to jest i do czego służy???!!!

18 lutego 2021

sprawę kieruję do prokuratury

sprawę kieruję do prokuratury. Dotarłam do właściciela portalu storq. Jest to firma Telekom pana Piotra Kowalczyka. Korespondowałam z nim sms-owo i rozmawiałam telefonicznie a mimo to ma to wszystko gdzieś i wyłudza dalej. Pan Piotr Kowalczyk - dane możliwe do uzyskania internecie.
Sklep z Akcesoriami Telefonicznymi "Telekom" Piotr Kowalczyk
Przeważająca działalność gospodarcza:
Sprzedaż hurtowa pozostałych artykułów użytku domowego (PKD 46.49.Z)
ul. Adama Mickiewicza 18A, 76-200 Słupsk
Wyślij wiadomość
Forma prawna: Działalność Gospodarcza
REGON: 771515951
NIP: 8391731768
NIP (stary format): 839-173-17-68
Data rozpoczęcia działalności: 2001-12-10 Wizytówka: Sklep z Akcesoriami Telefonicznymi "Telekom" Piotr Kowalczyk
Telekom. Sklep z akcesoriami telefonicznymi
Adama Mickiewicza 18
76200 Słupsk
Województwo pomorskie - Poland
608 058 133
59 840 30 59

14 lutego 2021

Nie polecam. Czekam od listopada. Towaru nie ma. Pieniądze wyrzucone w błoto. Może czas pomyśleć o pozwie zbiorowym przeciwko tym naciągaczom?

8 lutego 2021

Naciągacze i złodzieje

Naciągacze i złodzieje. Zamówienie złożone 3.08.2020, widać, że paczka doleciała do Polski, bo taki był ostatni status. Wielokrotnie kontaktowałam się mailowo, na początku jeszcze odpowiadali:
"Niestety nie mamy wpływu na opóźnienie jakie pojawia się po przybyciu paczki do kraju.
paczka długo czeka na lotnisku, a później w sortowni poczty. nowe pandemiczne zasady o których nikt nie nas nie uprzedził,
prosimy o cierpliwosc,
regulaminowy czas nie został przekroczony, "
Potem już przestali odpowiadać, próbowałam dzwonić, ale od razu sygnał, że skrzynka pełna i nie mogę zostawić wiadomości (ciekawe czemu - czyżby dzwonili wściekli klienci? Takie firmy jak ta nie powinny istnieć

1 lutego 2021

Złodzieje

Towar zamówiony 10.12.2020. Towar dotarł do kraju ale nie został dostarczony. Oszuści. Nie polecam

28 stycznia 2021

Zamówiłam towar 10

Zamówiłam towar 10. 11.2020. Pisałam kilka razy co się dzieje z przesyłką. Odpisali ,żeby się uzbroić w cierpliwość, bo z uwagi na pandemię czasy są wydłużone. Mamy 27 styczeń 2021 i dalej przesyłki nie ma. Stracone pieniądze. Odradzam zakupy u takiego pośrednika. Oszuści.

27 stycznia 2021

Nie polecam, prawdopodobnie kolejni naciągacze

04.12.2020 złożyłam zamówienie, na które czekam do dnia dzisiejszego. Nie odpisują, włącza się skrzynka pocztowa,która już jest pełna i nie przyjmuje wiadomości. Zapowiadają się kolejni oszuści!!
Aktualizuję informacje, że do dnia dzisiejszego,tj 19.02 w dalszym ciągu czekam na przesyłkę. Masakra

27 stycznia 2021

szkoda

szkoda, bo też coś u nich "kupiłem". pieniądze poszły dwa miesiące temu, towar niby od 31 grudnia w kraju.
na maile odpisują jakieś bzdury. złodzieje.

25 stycznia 2021

Czy to Twoja firma?